Nou stil de viata (249)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu am intrat numai sa va urez weekend placut.

Ma duc sa citesc niste cursuri si apoi sa ma pregatesc pt deseara ca mergem la un party.

Carmen multa sanatate lui Iustin Saracutul

la toate

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen multa sanatate lui Iustin si sarbatorire placuta.Nu e necesar clasamentul daca celelalte fete nu vor.

Delia ma bucur ca ai adus vesti despre Cami si ma bucur ca ea e bine si bebe mic la fel.

Tumpi Mara e mai rau cu urechea ca acuma o doare si cealalta asa ca cred ca la pranz o sa mergem la urgente daca durerea continua,ca papi debea la 5 vine acasa.

Ma duc la copil plangacios ca imi placea mai mult cand tipa ca vrea la calculator.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Eu am fost la sala si am venit fomista rau. Mi-am facut repede niste carnita de vita cu spanac .

Acum fac o supa crema si plec la cumparaturi.

Lou, distractie placuta la party, si eu merg diseara.

Delia, hai ca mai ai un pic...

Ce bine e sa cand sunt singura acasa...fac ce vreau eu , nu ma deranjeaza nimeni,nu vrea nimeni mancare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si-un weekend minunat va doresc.

Cami felicitari si-un Radu Costin sanatos si vesel, iar tie iti doresc refacere rapida, laptic din plin si nopti linistite.

Gabi multumim de melodie si tratatii.

Fetelor care se-apuca de curatenie, Spor a treaba! va urez.

Roxana rau n-are cum sa-ti faca regimul alimentar descris de tine asa ca succes si Doamne Ajuta!

Gusta felicitari pentru abtinere.

Puskin spor la cumparaturi si distractie placuta diseara.

Eu deja am pus o masina la spalat si astept sa se usuce. Vreau sa merg si pe la magazine un pic cu Bella. Avem tare mult fun cand mergem la cumparaturi, dar usor nu e. Poate-l pacalesc pe tati sa ne insoteasca.

Inainte sa inchei vreau sa-mi cer scuze tuturor fetelor pentru "starea mea din zilele precedente" N-ar fi avut ce cauta pe subiectul nostru problemele mele. De obicei sunt mai optimista de felul meu dar ieri am clacat. Mea Culpa!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

azi am avut zi de curatenie si spalat, asa ca am stat pe langa casa.
Cami sa-ti traiasca bb-ul, sa fie sanatos si plin de noroc.
Delia multumim de veste!
Carmen si Tumpi aveti dreptate. Singura imi fac rau. Pesimista si negativista am fost mereu, dar am sa incerc sa fac ceva in privinta asta. Desi este foarte greu. In ce priveste concediul ma gandesc si la asta, dar este mai greu pentru ca al meu consort lucreaza o zi cu o zi. Dar sper sa rezolvam. Deocamdata astept sa vad daca imi vin "rusii" pe 11 februarie ( sa nu fie asa), iar daca imi vin fac tratamentul hormonal timp de o luna dupa care mai vedem. In ce priveste dorinta mea de a avea un copil, sunt mai linistita. Doctora este foarte increzatoare, spunand ca nu va fi nici o problema. Trebuie doar sa ma echilibreze hormonal.

Va doresc o seara cat mai placuta si o duminica pe masura!
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buan seara!

Zuzilici n-ai de ce sa-ti ceri8 scuze, doare de-asta suntem aici si-ti suntem prietene, ca sa te sprijinim la nevoie. La fel cum ai facut si tu cu noi de atatea ori!

Cami, felicitari! Sa-ti traiasca puiul si sa aiba noroc in viata!

Puskin....am musafiri neasteptati Cred ca de-asta eram si sunt (deocamdata) umflata rrrrrrau! Au venit neasteptati. O data pe an mi se reseteaza CM dar se intmapla primavara, nu acum... Asta este. Ma ingrijorasem sa nu fie rinichii.

Si pt ca au venit tam-nesam rushii, n-am reusit sa fac nimic din ce mi-am propus azi pt ca mi-a fost f rau, m-au durut toate cele, m-am inmuiat ca o carpa. Noroc cu Meri care m-a pupat si m-a strans in brate si azi mi-a dat rol de printesa. Si ca sa-mi justific in fata ei zacutul in pat, i-am spus ca sunt "Printesa lenesa" si ea a fost de acord. Draga de ea....

Delidana, spor la invatat si.... te-a pus pe ganduri mamicia Cameliei? Eu taaaare as mai vrea un bb....

Mephala, sa ne mai spui cum evolueaza starea lui Iustin. Eu sper ca e mai bine.

Gusta, la voi cum e?

Tumpi, ti s-a acomodat matza in casa noua?

Louisea, Hcclara, Lai, Happy, Vikinga, Nastad, Roxa-Boxa, Madeleine, Gabrielama, va pup pe toate. Si pe cele pe care le-am uitat...

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Eram sigura ca am uitat pe cineva important: Dordia si Violeta! Violeta, iti recomand cu caldura filmul The Secret. Poate te ajuta. Eu cred ca l-am vazut de 20 de ori si o sa-l mai vad. Pt ca mi-a dat de gandit si chiar simt ca m-a ajutat.

Pup si Sabina cantacioasa

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Am venit de la shopping, mi-am cumparat 2 bluzite de matase adorabile si 1 pereche de jeans inchisi la culoare cum imi plac mie, masura 28 (crapa putin pe mine, dar i-am luat in perspectiva). Toate din unul din magazinele mele favorite, Massimo Dutti.

Sunt happy! Ce bine e sa te duci singur la cumparaturi...

Am mai cumparat ulei de nuci bio ( care miroase ) si ulei de macadamia, tot bio. De-abia astept sa le folosesc.

Ma duc sa termin de facut supa si niste hummus si ma pregatesc de party .

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Asa imi place viata asta de numai pot.

La spital nu ne primeste ca dupa 3 zile de febra primesti antibiotic.De durere sa ii dau paracetamol(asta ii dadusem) si daca nu mananca asta e bine ca bea.Asa se trateaza aici,noroc ca am niste picaturi de ureche din ro si i-am dat si panadol sirop si astept.Acuma a adormit cu chiu cu vai oi vedea ce o sa fie la noapte.

Zuzi pai daca tu te plangi eu ce sa mai zic .SIncer eu zic sa zici mereu ce ai pe suflet.

Lou si Ruxi petrecere frumoasa.

Ruxi felicitari de blugi.

Tzuni bine ca ai aflat cauza.

Ma duc sa ma intind ca sunt rupta in 2 ca numai in brate a vrut si are numai 20 de kg ,iar la noapte daca nu doarme tot eu sunt pe tura(oare cand nu sunt).

Mai revin .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gusta, sanatate multa! Uf... toti puiutii sunt bolnavi. Carmen, cum e Iustin?

Cami, sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi cu totii! Mare bucurie!

Zuzi, nu trebuie sa-ti ceri scuze, cu toatele mai avem probleme si suntem aici sa le auzim si sa ne sustinem. Ai fost cu Bella la cumparaturi?

Ruxandra, si mie imi place MD foarte mult! Am magazinul meu preferat in Geneva, abia astept sa mai ajung acolo. Au deschis si in Bucuresti, mai merg si pe aici.

Delia, spor la invatat! Hai ca nu mai e mult si se termina
sesiunea!

Lou, petrecere frumoasa!

Roxa, ce sa zic, sanatate multa! Din punctul meu de vedere regimul vegan nu e greu de tinut, trebuie doar sa ai mancare pregatita, caci cel putin in perioada de inceput o sa-ti fie foame mai des. Tinem pumnii sa fie bine!

Tzuni, printesa lenesa, ce faci?

Noi am ajuns acasa la 7!!! Dupa piscina, unde Mara s-a balacit non-stop si a facut mii de scufundari timp de doua ore, am fost la prietenii cu care am fost la pisci, am mancat acolo, fetele s-au jucat pana au crapat matele si noi am povestit si am ras. Mara a cazut lata de oboseala, doarme bustean si C. a plecat cu treaba la spital. Asa ca's singurica si stau de vorba cu voi! Ce bine e...

Ma duc sa caut o melodie frumoasa pentru voi.

Scuze si un fetelor pe care nu le-am amintit.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput