Nou stil de viata (249)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit.

Gabriela imi place melodia mult si daca vrei ti-o dau si pe Mara mea sa ai 2 ceasuri.

Tzuni si Mara are pasaport individual dar aici se da pentru 5 ani.Sincer nu ai incercat un ceai de cozi de cirese cu porumb ,stiu ai zis ca nu vrei diuretice dar poate ajuta ,nici asa sa stai nu e bine.Pe mine si ceaiul verde ma mai ajuta.Astept sa spui ce hotarare ai luat.

Zuzi poftele imi apar in momentul de nervi dar imediat ma calmez ,imi pun o muzica si deschid usa la bucatarie si ma trece cate o briza rece si imi trec toate.

Claudia super cu gradinita .

Am mai intrebat da fara raspuns facem un clasament provizoriu saptamana viitoare?

Mai sunt in zona da vrea copilul un joc cu Dora si trebuie sa ma sacrific eu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata, dragelor!

Multumim de , Gabi, am servit-o cu putin lapte si-o felie de paine prajita. Plus un cub de cascaval afumat. Cu melodia Madonnei a mers de minune, .

va multumesc pentru urarile de sanatate, sper sa evolueze bine.

Vik, n-a avut nicio clipa febra, a debutat cu o banala bronsita si tuse productiva. La analizele de sange i-a iesit un numar mare de globule albe, fapt ce indica o infectie in organism. Insa valorile fibrinogenului s-au incadrat in limite, asa incat nu ne-am ingrijorat prea tare. Acum, dupa 5 zile de augmentin si fluimucil, tusind la fel de rau, l-am dus la radiografie si am descoperit aseara pneumonia. Ne-a schimbat pe cedax cu bromhexin.
Sper c-ai avut rabdare sa citesti intreg desfasuratorul, .
Distractie faina diseara!

Tzuni, spor la curatenie, indata ma apuc si eu.
Faina piesa, imi place tare mult Kylie, .

Vio, n-ai o stare de spirit prea buna, singura iti faci rau. Fii mai optimista, .

Roxa, d-na cu trairi intense, te macina ceva?
Iti suntem alaturi, stii prea bine, .

Delia, si bafta la examen; azi sau maine ai?

plec la curatenie, dupa amiaza imi vine soacra. I-am facut un tort diplomat (o serbam anticipat, e nascuta in aceeasi zi cu motanul lui Tzuni, ). Diseara asteptam niste prieteni, ne-am propus ceva filme, un remi, o maslina, :)....
va doresc o zi minunata!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna, dragelor

Am vorbit cu Cami, a nascut ieri un bebe sanatos si frumos! Mamica se simte excelent si normal ca e cea mai fericita din lume, m-am emotionat si eu toata cind am vorbit la telefon cu ea. Iese luni din spital si ne va scrie.

Revin...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Clau, felicitari lui Marc pentru castigarea cupei, , Iustin nu e pasionat de minge, mai degraba de masini.
O zi frumoasa!

Roxa, cam ciudat tipul, sper sa-ti mearga bine cu noul regim si sa-ti recapeti echilibru.

Gusta, daca voi fi in zona ma voi ocupa de noul capitol si de clasamentul provizoriu.

Mergi la inceput

Felicitari, Cami! Sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos! Refacere usoara si mult laptic!

gata, ma apuc de treaba, :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Roxa, hai ca nu e asa de rau. Legat de regim, daca scoti produsele de origine animala inseamna ca o sa mananci vegan, iar eu am unul in casa. Cand ramai in pana de idei, imi spui si iti dau niste retete super . Ai grija sa mananci naut, mazare, linte, fasole si seminte, nuci, migdale.

Carmen
, pana la urma ti-a dat Anda reteta de diplomat sau ai luat una de pe culi?

Gusta, ce cuminte esti! Un si o .

Delia, multumim de vesti. Cand ai examen?

Mergi la inceput

Roxa-boxa, bine ca ai facut primul pas si poate cu tratamentul dat de doctor o sa fie mai bine. Cam cum arata meniul pentru o zi?
Ai dreptate in legatura cu Twilight, actorului principal i se potriveste rolul ca o manusa, iar de "taica-sau" ce sa mai zic, parca mi-ai citit gindurile. Continuarea apare in cinema la sfirsitul anului, in noiembrie.

Puskin, miercuri am examen.

Claudia, azi ma duc iar cu sora-mea la un tirg de nunti. Deocamdata sintem in faza de documentare, ea nu vrea sa-si ia rochie de pe acum ci doar sa se uite.

Zuzi, toate gindurile cele bune se indreapta spre tine si mama ta.

Carmen, spor la treaba.

Tzuni, ce i-a crescut parul Mariei!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cami felicitari, sa va bucurati clipa de clipa de flacau:productie lactata cat mai mare si cat mai multe noti dormite.

Lai, multumesc de retete, mi le notez.Daca am intrebari rivin cu ele.

Carmen, sanatate lui Iustin.

Marilena, cum mai e Mara cu urechiusa?

Gabi multumim de melodii, chiar am sa-mi dau si eu drumu la muzica ca asa merge mai cu spor treaba.

Zuzi, sanatate multa mamei tle.Si eu cand aud melodia aia ma apuca zmiorcaitul.La asta si in perioada Craciunului pe melodia lui Fuego "Impodobeste mamam bradul" , dau apa la boboci.As vrea sa-i aduc si eu pe ai mei aici, poate chiar anul asta,fiinca nu au fost niciodata la mine.Abia astept sa-i vad in aprilie la botezul nepotelei ca deja am un an ca nu i-am vazut.

Lou,deh asa sunt romanii, ma asteptam sa-mi faca problemele astea,dar ...Oricum rahatul ala de legitimatie valoreaza 50 e, de la suma asta pana la tot salariuln e cale lunga.Noroc ca seful de aici e neamt si e ok.Am zis ca nu vreau sa mai am de-a face cu romanii, nu pe parte de joburi.

Violeta, de ce nu iti iei tu un concediu dupa ce termini sesiunea, iti iei sotiorul de mana si plecati numai voi doi undeva.Nu cu surori si copii.Vad ca esti prea negativista, prea incordata, o vacanta ti-ar prinde bine.

Roxa, bata cu noul regim, da las ca nu e ala inoronat atat de negru pe cat pare, asa ca gandeste pozitiv ca e spre binele tau si al familiei tale schimbarea asta.

Gata, m-am intins, ma duc la treaba ca mi s-a terminat si masina si sa intind rufele.

O zi minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Claudia, Tumpi, la voi a nins? Ca la mine e putina zapada pe jos...

Delia, deci ai un weekend linistit . Dar banuiesc ca ai de invatat...asa ca spor la treaba .

Mergi la inceput

Puskin, da, la invatat cu mine, iar. Si e o materie care nu-mi place, gramatica... Imi iau cartea cu mine si mai citesc in metrou pentru examen, ca sa n-am timpi morti.

Carmen, am uitat, sanatate multa lui Iustin, sper ca de data asta tratamentul sa functioneze si sa se faca bine repede.

Sint asa de fericita azi, de cind am aflat ca a nascut Cami si e bine, parca mi-a transmis si mie din fericirea ei.

Mergi la inceput