Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 16

Zuzilici spune:
Buna seara dragelor! Dany! Cryscosti sa-ti traiasca baiatul! Cum a fost operatia? Cum te simti?
Mephala sanatate multa lui Iustin.
Tzuni multumesc! Meri e o scumpa dar chiar asa numai o poza!!!
Gabi multumesc si tie. Mama e in C-ta si sper ca sora mea sa reuseasca sa faca fatza si acestei noi situatii. Nu-mi doresc decat sa pot spune la sfarsit! Am trecut cu bine si peste asta!
Lai multumim de retete. Tare interesante!
Happy esti bine?
Vikinga cand pui poza sa ai grija si de fusul orar din Canada da?
Cami asteptam cu nerabdare sa ne spui cum a fost.
Gusta pana la urma ce pofta aveai tu?
Roxana sper sa nu fie atat de grav pe cat ai lasat sa se inteleaga.
Violeta multumesc frumos si multa rabdare iti doresc. Se pare ca ai nevoie cu toate schimbarile care se intampla la facultate.
O seara buna tuturor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Gabrielama spune:
Buna dimineata!!
Treeeziiiireeeaaaaaaa! Vreti sa v-o trimit pe Mara pe post de ceas desteptator??? Ca la 7 era in picioare!
Hai la cafele, smoothie-uri proaspete si energizante, cereale cu lapte si croissante proaspat scoase din cuptor!
Si melodia de trezire:
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Tzuni spune:
Buna dimineata!
Neata, gabi, multumim de tratatie! Si eu sunt treaza ca Mara ta Meri, in schimb, sforaie cot la cot cu matza.
Vreau sa te intreb: pt Mara ai pasaport individual sau e pe pasaportul tau? Ca vreau sa ma ocup de Meri si nu stiu care e varianta pt copil mic.
Vikinga, e vorba despre The Misterious Case of Benjamin Franklin cu Brad Pitt?
Roxa-Boxa, sper sa nu fie grav!
Astazi am zi de curatenie si gatit, asa ca ma apuc de treaba.
Meniul de azi:
D: bautura de orz + zaharina + un iaurt mic 140 g 4,1% grasime + 1 lingura ovaz + apa cu o lingura de otet de mere
P: ciorba de legume + piept de pui
C: pui la gratar + salata de varza cu ulei de masline
2 l apa + ceai
Bautura din orz solubil Crastan - 4 grame, 13.8 calorii, 0.3 proteine, 0 lipide, 3.1 carbohidrati, 0.2 fibre
Iaurt 4,1% NutriDay Natural Danone - 140 grame, 91 calorii, 4.5 proteine, 5.7 lipide, 5.2 carbohidrati, 0 fibre
Fulgi de ovaz Fortin - 17 grame, 62.2 calorii, 2.1 proteine, 1.2 lipide, 10.8 carbohidrati, 0.9 fibre
Piept de pui gatit fara piele - 300 grame, 495 calorii, 93 proteine, 10.8 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Varza - 200 grame, 62 calorii, 3.2 proteine, 0.4 lipide, 11.4 carbohidrati, 4 fibre
Ulei de masline - 15 grame, 123.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ceapa rosie - 50 grame, 19.5 calorii, 0.6 proteine, 0.1 lipide, 4.2 carbohidrati, 0.7 fibre
Cartofi fierti - 80 grame, 69.6 calorii, 1.5 proteine, 0.1 lipide, 16.1 carbohidrati, 1.6 fibre
Dovlecei - 150 grame, 18 calorii, 1.5 proteine, 0.2 lipide, 3 carbohidrati, 1.5 fibre
Morcovi - 250 grame, 102.5 calorii, 2.3 proteine, 0.5 lipide, 24 carbohidrati, 7 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1206 grame, 1057.2 calorii, 109 proteine, 34 lipide, 77.8 carbohidrati, 15.9 fibre
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Tzuni spune:
Gabrielama, stii ca vine Madonna in Ro in vara asta? As vrea sa ajung s-o vad....
Va las si eu o piesa frumoasa pt dimineata asta:
_
Tzuni

Gabrielama spune:
Tzuni, am citit de Madonna! Mergem impreuna??? Io abia astept!
Eu am harnit deja copilul si pe ma'sa, am facut mancare pentru pranz. Ne pregatim sa plecam la piscina pe la 11 si trebuie sa fac cu curatenie, cumparaturi. Tanti Nuti care ma ajuta pe mine la curatentie este bolnava si de 2 saptamani n-a venit. Sunt disperata....
Multumim de melodie, super!
Eu am mancat: o felie de paine cu un ou fiert si cu 1 felie subtire de branza; cafea cu lapte si 1 lingurita de zahar.
Ruxandra, Ipekyol este firma turceasca, asa e; au haine de foarte buna calitate si mi se potriveste stilul lor, caci mie imi place foarte mult sa ma imbrac in rochite si ei au niste rochite chich/office like super! Sunt pe segmentul Massimo Dutti ca pret si se considera competitia lor.
Ma striga Mara sa o ajut la decupaje. O zi buna sa aveti!
Gabi

puskin spune:
Neata,
Pe mine m-a trezit husbandu' la 7.20 ca pleaca in delegatie .
Tzuni, mancarea arata bine. Esti insa sub 1200 calorii, si asta este foarte putin pentru inaltimea ta. Te rog baga o gustare din 30g nuci si 1 iaurt.
Te sun mai incolo sa vorbim putin de retentia de apa, ca nu e ok...si eu mai fac, dar numai inainte si in timpul ciclului, rar in alte momente.
Gabriela, mersi de informatii. Data viitoare cand merg la Istanbul o sa incerc sa ajung intr-un magazin al lor. Ce harnica ai fost, deja ai terminat cu mancarica...iar eu sunt in pat inca.
Roxa, poate totusi iti faci curaj si ne spui ce e cu tine...noi suntem aici .
Lai, multumim de retete. Eu o sa fac o supa crema de legume azi, ca mi-e pofta rau.
Zuzi , sper sa ne dai vesti bune despre mama ta in curand.
Azi am program de mers la sala, diseara am un party si trebuie sa iau ceva cadou. Mai trebuie sa pregatesc si ceva de papa...

Gabrielama spune:
Tzuni, m-ai intrebat ceva si am uitat sa-ti raspund - Mara are pasaport individual, in ideea in care ar fi trebuit sa calatoreasca numai cu unul dintre noi. Si a fost bine ca am ales varianta asta, caci s-a si intamplat sa calatoreasca numai cu unul dintre noi. Anul asta trebuie sa-l schimb, caci la copii se da doar pentru trei ani.
Gata, fac bagajul pentru piscina.
Gabi

gusta spune:
Neatza.
Aseara am ramas fara net si imi era asa dor de voi ,acuma vad ca ati scris si am material de citit.
Zuzi citisem de ieri de mama ta si imi pare rau ca situatia nu e roza dar eu iti transmit numai ganduri bune si totul sa fie bine.
Ruxi am uneori pofte dar nu mi le satisfac,mi-am luat niste batoane de slabit si am voie jumatate de baton pe zi daca poftele ma duc la extreme daca nu raman in dulap.
Sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta

hcclara spune:
'Neata! multumesc de cafea, ft buna!
Carmen imi pare tare rau de Iustin, multa sanatate ! ce tratament se da, antibiotic??? ai mei sunt bine, multumesc, Marc cu fotbalul, ft incantat ca a participat duminica trecuta la un turneu si a castigat o cupa, Luca pe aici, asteptam sa mergem la gradi de la 1 martie! Teo e bine?
Gabi super piesa, sa stapanesti sanatoasa noile achizitii! distractie placuta la piscina!
Zuzi multa sanatate mamei tale! of, stiu asa bine ce inseamna sa fii departe, te simti asa neputincios!!! sa-i dea D-zeu sanatate din belsug!
vik pai sa faci bine sa anunti cand pui poza sa fim aici!daca nu, eu am pm !
Delia ce faci, cand mai ai? si-a luat sora ta rochie? ai mei au gasit una faina la timi, asa ca n-au mai venit la bucuresti!
Anda ce faci, bucataresti? Carina ce mai zice?
noi azi avem zi de cumparaturi,trebuie sa si deretic putin pe aici, am bagat si la spalat!
Tzuni eu nu stiu de venilie, dar daca e asa incep sa miros si eu la sticlutze, poate nu ma mai dau cu parfum, ma dau cu esenta de vanilie daca functioneaza! dar tare imi place ciucalata, aia cu lapte, ca pe aia amaruie n-o sufar!
Donna distractie placuta la munte!
Cami a venit barza? hai cu vesti! poate vine sotul tau sa ne dea vestea mult asteptata! plec intr-ale mele!

roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor dragi!
Asa cum zice Ruxi, ok, imi fac curaj si va zic...desi, ma rog cateodata pun niste cuvinte mai bombastice in exprimare, ca asa sun eu, mai bombastica .
Pentru ca e deja mult timp de cand ma simt aiurea fizic si psihic, iar faza cu constipatia mea a ajuns la un nivel pe care cu toate cuvintele mele bombastice, deja nu o mai pot califica, mi-am luat inima in dinti si am fost la un soi de investigatie mai alternativa asa, pentru ca la faza asta am zis ca sunt in stare sa mananc si scuipat de pupaza, numai sa stiu ca patesc ceva...Am fost socata cand am iesit de acolo, nu pentru ca mi s-ar fi zis neaparat lucruri neobisnuite sau intr-un mod neaparat neobisnuit...dar pentru ca omul ala m-a vazut prima data in viata, s-a uitat la mine (la fata mea) atent, mi-a pus 2 intrebari simple si in timp ce raspundeam imi studia fiecare gest, apoi s-a uitat c-o lupa in okii mei si a inceput apoi sa-mi spuna neste chestii, vreau sa zic intimitati, in detaliu, absolut adevarate si pe care pe unele dintre ele eu nici macar nu aveam curajul sa le recunosc, poate doar sa le gandesc, dar asa..in soapta, cu mine insami...tipul nu e "guru" gen Bivolaru, nu mai am timp sa scriu multe, mi-a explicat cu termeni medicali si intr-un fel logic cum si in ce fel ficatul meu e prastie (ma intreb de ce, la cate cacaturi am inghitit si ce cantitati industriale de cioco si cafea) SI CUM SISTEMUL NEUROVEGETATIV e prapadit si s-a creat nu-sh ce blocaj si de-aia am una si ailalta...si apoi a mers pe firul logic si mi-a explicat de ce ma comport cum ma comport si in relatia cu familia si de ce am problemele pe care le am si apoi mi-a zis ce masuri tre sa iau ... si tre s-o iau incet, mi-a dat o lista cu chestii pe care am voie si pe care nu am voie sa le mananc, pe grupe de alimente, +/_ ce e voie, le stim toate, doar ca pe alocuri unele restrictii sunt mai mari, ideea e ca o vreme lunga nu mai am voie nici un produs de provenienta animala, cafeaua si zaharul vor fi total excluse...si dupa vreo luna de asa ceva urmeaza o saptamana in care am voie o lista extrem de scurta de "radacini"le zic eu la misto si apa... dupa care urmeaza o noua intalnire cu el...am auzit ca la alti pacienti a sarit direct la o lista scurta de chestii...probabil ca la halul in care sunt s-o fi gandit ca clachez instant si ca nu ma poot tine de vreun regim draconic din start...si mi-a promis ca n-o sa mai fiu obosita si prastie dimineata si ca o sa debordez de energie si bunadispozitie bla, bla
mai viu azi mai incolo, tre sa mergem la un parastas,pentru soicrumio...si incep fara cafea de maine sau de luni roxa boxa bombastica