Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 14

Tzuni spune:
Puskin si eu.
Meniul meu de azi:
D: bautura de orz cu indulcitor + 1 pahar cu apa si o lingura de otet cu mere
P: supa din legumele pamantului (morcovi, dovlecei, ardei, ceapa, vinete, cartof, patrunjel, marar) cu carne de pui (piept) si ardei iute
C: frigarui de pui cu salata verde
2 l de apa si 2 l de ceai de piersici cu lamaie multa (ma ajuta mult si-mi taie pofta de dulce)
In cartea Mihaelei Bilic scrie o chestie interesanta, pe care as vrea s-o probez: cica pofta de dulce trece daca mirosi esenta de vanilie. Sa pastrezi mereu un flacon in geanta si cand ti-e pofta de dulce, mirosi putin si....trece pofta. Ati incercat careva?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Tzuni spune:
Puskin, mananc pana la senzatia de satietate. Nu pot sa stau sa rabd foame. Deci nici asta nu cred ca-i problema. Ma ingrijoreaza insa retentia de apa. Gleznele mele...nu-s!
Edit: am uitat sa va spun, in seara asta am vazut Valkyrie. I-am dat 8. Cina si compania...10!
_

roxana1974 spune:
ciao dragelor...ghiciti de unde vin? nu, nu de la ci de la film, am vazut Twiglight! Sunt
iremediabil si forever, delicios film, sirop dulce si draguuuutz, vai, nu vreau sa-mi revin!
Delia fain film...abia astept sa citesc cartile....io nu-sh cum l-au gasit pe actorul ala dar ca si vampir, avea un zambet de ma putea omori incet cu el...inclusiv tatal lui...
Lou, nu stau rau cu cioco ..azi am mancat ceva...dar am noutati despre ce si cum va trebui sa mananc de curand inainte...cred ca voi fi mai rau decat veganii...nu sunt pregatita sa scriu mai mult despre asta acum, dar in masura timpului am sa va scriu ce mananc zilnic...ciocolata va fi categoric exclusa din meniu...sper sa rezist, e foarte important, pentru ca am probleme extrem de mari...
Tzuni, delicioasa Meri...tare as vrea sa ma amuz auzind cum latri mrrrr...
va las dragelor ca sunt obosita si maine am foarte multa treaba...iar ratez sportul din w/e insa sper sa ma revansez de saptamana viitoare...
roxa boxa

mephala30 spune:
Dany
Cris, sa-ti traiasca baiatul sanatos, fericit si implinit macar 100 de ani, :).
Zuzi, sanatate mamei tale, .
Lou, am avut o zi destul de incordata, bine ca s-a incheiat numai cu atat. I-am facut radiografie lui Iustin si are pneumonie interstitiala. Am schimbat tratamentul si speram sa evolueze bine.
N-am apucat sa te felicit pentru jobul mult visat, .
Tzuni, chiar ca-i delicioasa Meri!
Puskin, bine-ai revenit.
Gabi, sper ca esti ok, uite o (zambilica)
Clau, ce-ti fac baietii?
Anda, da-mi o reteta de tort diplomat pe care ai incercat-o.
Multam.
Carmen cu Iustin si Teodor

Tzuni spune:
mephala, imi pare rau ca Iustin e bolnavior! Ooooof! Tin pumnii sa treaca repede. Sper ca tu esti ok!
_

mephala30 spune:
Tzuni, acum sunt linistita, dar pana i-am facut radiografia (in jur de ora 17) am stat ca pe ghimpi.
Carmen cu Iustin si Teodor

Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
La Multi Ani Dany de Crisscosty! Sa cresti mare, sanatos si norocos!
Carmen, multumesc pentru zambi . Sunt Ok, dar tare ocupata la birou si acasa. Sanatate multa la puiul mic! Of of... imi pare tare rau.
Zuzi, sanatate si mamei tale. Si tie putere multa. In ce oras e mama ta? Putem sa ajutam cu ceva?
Lou, felicitari pentru noul job! Cati ani de facultate mai ai?
Oare ce face Cami? Bebele trebuie sa fie deja cu ea!
Vik, asteptam poza secreta! Nu spunem la nimeni cand o postezi!
Happy, nenea ala cu care vorbesti nu e tocmai ce ar trebui... scuza-ma daca ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar comentariul cu 100 E a fost tare urat...
Roxa, ce s-a intamplat? De ce zici ca ai probleme mari?
Tzuni, Meri e minunata!! Superba!! Si mie imi place de vacuta Connie, e tare draguta. Noi insa ne jucam de'a caii din Bibi Blosberg - eu sunt Sabrina, tat'su Dari (asta e nume inventat de ea, nu din desen), avem fiecare boxa noastra (eu in dreapta masutei, tat'su in stanga si nu avem voie sa le schimbam)... si tot asa; e rasul lumii!
Vezi ca la farmacie, plafar, se gaseste tinctura, extract, ceai de ienupar. Este foarte bun pentru retentia de apa!
Vio, Lai, nu am uitat ce am promis, o sa scriu in curand. Iertare.
Doamnelor, au anuntat astia la radio cu tamtam ca ma Mall-ul de la mine de la colt - Baneasa - au in noaptea asta mari reduceri. Asa ca am culcat copilul, l-am lasat pe tat'su de paza si am plecat la mari cumparaturi. Nu va puteti imagina ce era acolo!!! Mii de oameni. Se dadeau "la liber" pahare cu whisky si bautura energizanta Burn. Ce golaneala era... Am intrat in doua magazine si m-am intors. Cred ca sufar de agorafobie, caci miile alea de oameni care se inghesuiau pe holurile mall-ului parca imi stateau pe creier!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Gabrielama spune:
O dedicatie speciala pentru Gusta careia i-au placut melodiile de ieri. Unul dintre cantecele mele preferate:
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!