Nou stil de viata (249)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Eu aseara am mai mancat o mingiuta de mozzarella si patru masline.

Meniul de azi:
7:00 o cafea cu lapte, o banana
11:00 doua sardine, supa-crema de morcovi cu iaurt si patrunjel
o portie mica de risotto
vinete-a-la-Ruxi
o salata de rosii cu ceapa verde, castraveti, o mingiuta de mozzarella, ulei de masline, otet balsamic
35g nuci cu fructe uscate
un mar
morcovei
probabil inca o cafea cu lapte

Sport - 10min eliptica + greutati (5X3X12) + 25min pe banda (alternat mers cu alergat) + abdomene

Meniu pentru maine:
un ou fiert, o felie de paine integrala cu branza si masline
o cafea cu lapte
couscous integral
vinete-a-la-Ruxi
o mingiuta de mozzarella
mojete (ardei grasi la cuptor cu rosii, ceapa, usturoi, masline, ulei de masline, jumatate de lingurita de zahar brun)
un mar sau niste ananas proaspat
In plus merg la un baby shower si pe seara la o alta petrecere unde voi ciuguli cate ceva, dar imi propun sa fie cat mai putin si preponderent din ce or avea gazdele mai sanatos.

Sport maine sper sa merg sa alerg in parc 45min.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Lai sa-ti fie de bine
Si eu mi-am luat vanata sa-mi fac vinete-a-la-Ruxi. Au iesit bune?

Tumpi naspa situatia. Sper sa rezolvate repede si sa nu mai dati peste oameni ca el. Cum e asta nou?

Donna drum bun

la restul.. mai vin..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si multumesc de cafelutza Lou. Este excelenta.

Eu n-am putut descarca cartea Mihaelei. Am sa incerc de-acasa ca de la munci nu vrea.

Mada te-am trecut in listuta.

Eu am vesti si mai proaste de maman. Se pare ca are cheaguri de sange pe vene si oricand i se pot astupa arterele inimii. De fapt la controlul de inima se pare c-au remarcat ca ceva nu-i in regula. In orice caz de luni se interneaza asa ca Dumnezeu cu Mila.

Meniul meu de ieri:
Ora: 8:30 – un bol de cereale simple + o cana de cafea cu cream
Ora 11:00 – un pahar de protein shake
Ora: 12:30 – orez fiert cu tocana de cartofi, morcovi si cotlet de porc
Ora: 2:00 – o cana de ceai (350 ml) si 500 ml apa
Ora 3:00 – o cana de ceai (350 ml) + cateva alune mixte
Ora:6:00 – 310 Calorii arse pe banda
Ora: 6:30 – salata verde cu riodichi, castravete si ceapa verde

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Zuzi imi pare rau ca vestile despre mama ta nu sunt bune. sa-i dea sanatate

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

In sfarsit am timp sa scriu si eu...am citit repede, sper sa fi si retinut ceva...

Zuzi, imi pare rau pentru mama ta. Ma gandesc la tine, iti trimit un gand bun .

Lou, felicitarile mele ! Am pierdut sampania, dar nu-i bai...o astept pe urmatoarea.

Made, am vazut ca si tu ai avut ceva probleme dar esti pe drumul cel bun. Te astept la o vorba aici .

Lai, ti-au placut vinetele?

Gusta, eu n-am pofte...tu?

Tzuni, cum au zis si fetele. Scrie absolut tot ce bagi in gura, inclusiv ora si cate grame erau. Meri e ...

Delia, mai ai putin si scapi de examene. Te .

Cami, astept pozele cu puiul mic!

Sabinel, pe unde esti?

Revin, vreau sa plec acasa...

Mergi la inceput

Oooff, Zuzi.. imi pare asa de rau. Ii trimit toate gandurile mele bune mamei tale, sa treaca cu bine peste aceste probleme de sanatate. Si tie la fel iti trimit multe ganduri bune
Cat despre melodia lui Hrusca, cred ca e singura pe lumea asta care ma face sa plang de fiecare data cand o ascult
Cand tata a avut probleme cu inima, cu operatie si tot tacamul, mie nu mi-au spus nimic, am aflat abia dupa vreo jumatate de an cand am fost in Romania.. dragii de ei, vor sa ma protejeze.. dar eu innebunesc cand aflu asa ceva, post-factum, mai ales cand ma gandesc ca se poate intampla ceva si mai nasol si eu habar sa nu am. Si sunt si singura la parinti... Departarea de parinti e cel mai dificil aspect al mutatului astuia peste sapte mari si sapte tari (atunci cand exista o relatie fireasca).

Vinetele inca nu le-am mancat, dar arata tare bine. Raportez dupa ce le mananc

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Intru pe fuga ca-s putin ocupata, dar vreau sa-i transmit sanatate mamei lui Zuzilici.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna fetelor, asa cum am promis vin cu meniul de azi, in care nu am tinut cont decat de calorii:

D; cafea cu lapte + 1 chifla mica cu 5g unt si 20g cascaval
P: 1 polonic de supa de mazare (in oras, asa ca am luat caloriile de pe net) si o chifla de faina neagra
G: 1 para si 1/2 mar ramas de la Bia + 30g arahide
C: am facut un wok cu un carnat afumat si muuulte legume, + orez 200g cantarit gata fiert si destul de lichid - e prima oara cand gatesc orez salbatic si ce-a iesit... bine ca s-a mancat

total calorii: 1475. Sper sa nu fii gresit pe undeva.

Eu am fost azi iar la dr (nu stiu ce avem ca in ultima vreme ne tot perindam) si i-am povestit problema kilogramelor. A fost foarte draguta si mi-a explicat cum si ce (lucruri pe care in mare parte le stiu) m-a sfatuit sa numar caloriile si la prima abatere sa fac programare la dietist, asa ca acum stau cu trimiterea in buzunar.

O sa merg sa-mi fac o baie fierbinte ca simt nevoia, azi am petrecut toata ziua prin oras, locuri de joaca... (timp de calitate cu fi'mea, care a scos untul din mine mai ceva ca profa de aerobic), pana va face 12 ani nu ma mai incumet sa o iau la shopping, ne vom multumi cu locurile de joaca

Mergi la inceput

Mancat vinete, placut Ruxi

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lai, ma bucur ca ti-au placut. Ai pus si putin iaurt? Mi-ai facut pofta ...

Tzuni, .

An-k, spor la slabit.

Mergi la inceput