Nou stil de viata (249)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt la cafea sa va citesc si dupa sa plec la ale mele .Ca vad ca ati scris nu gluma.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

nEATA!

Tzuni e o scumpa Mery....si io ma uit la Caruselul magic...deh...kinderime!...io mai degraba sunt vaca aia ce canta!

Fetele as we speak e firma de curatenie la mine....nu dati cu rosii

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

nEATA!

Tzuni e o scumpa Mery....si io ma uit la Caruselul magic...deh...kinderime!...io mai degraba sunt vaca aia ce canta!

Fetele as we speak e firma de curatenie la mine....nu dati cu rosii

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Io si cant: Carulesuuuuuu majjjjiiiiiicccc...(Meri ii zice cu "j" ). Inteleg ca tu esti "vacuta Connie"?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata,

Cami,tinem pumnii pt marele eveniment.Te asteptam cand ai timp sa ne spui cateva vorbe despre comoara ta.

Tzunella, Meri e o frumoasa, sa-ti traiasca.Defapt seamana cu mamica ei.Cat de latraturi sa sti ca ma uitam la poza, vedeam ca e poza si nu fil , da eu auzeam pe fundal o voce care zicea "mami, mami".Mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ca-s reclamele alea de tot se deschid cand deschid pozele.

Happy,, nu conteaza suma , ci gestul, iar tu esti singura in masaura sa sti cat te tine bugetul.Ca sa nu mai zic ca mamelor nu o sa le pese niciodata de bani, ele ne vor langa ele la astfel de evenimente.Asa ca nu apleca urechea la "binevoitori".

Dany, La multi ani! sa cresti mare si voinic si sa ai parte de o viata frumoasa.Crys, sa-ti traiasca flacaul

Roxa, salutari lui Rolo, o asteptam cand se mai elibereaza.

Lou, matinala, da, tot asa am ramas, asta e ce sa fac.

Eu sunt tare sucarita.Fostul nostru sef, desi ma asteptam, chiar daca speram ca nu o va face, pt faptul ca am plecat, iar al meu mai avea sa-i dea legitimatia nu ne-a virat inca banii.Partea cea mai naspa, ca normal, platile tb sa le fac si nimanui nu-i pasa ca fostul sef e un cretin.

Noi muncim pe banii astia , iar atii zic ca a face un cadou de 100 e e prea putin.De multe ori(fara a jucni fetele din tara) presoanele aflate inca acolo au impresia ca ne scaldam in bani doar pt simplu fapt ca traim aici.Si vorbesc la modul general, nu despre mine sau persoanele de fata.Daca zic ca nu am bani, sunt luata peste picior, sau daca spun ca de 2 ani de zile nu am avut concediu.Iar acum in vreme de restriste, noi strangem cureaua, dar altii arunca cu banii in stanga si dreapta.

Gata fug sa-mi fac o cafea si ma ma apuc de calcat ca striga dupa mine.

Revin eu....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata.

Lou felicitari de job.

Roxa nu am pantaloni inca dar ma descurc cu o pernuta.

Tzuni frumos pui mic.

Gabriela bune melodiile.

Happy si eu ca fetele zic ca 100 de euro pentru cadou e deajuns.

Zuzi si Ruxi cum stati cu poftele.

Claudia si aici se mai fac asa piete si mie imi place sa ma duc sa casc ochi.

Cami tin pumni stransi.

Cuscra vreau sa ii urez lui Dany la multi ani,multa sanatate ,multe cadouri si numai lucruri bune.

Tzuni si Miha frumos din partea voastra sa vedeti desenele la copii.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, am mult, mult de lucru si nu am timp nici sa postez meniul de ieri si nici sa va citesc. Ideea este ca sunt cuminte si scriu pe un carnetel tot ce bag in gura.
Va pup si incerc maine sa intru si sa scriu mai mult.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Zuzi, te rog frumos scoate-ma de la pauzate si trece-ma si pe mine in listuta cu greutatea actuala: 71,8 kg si target 55kg
Multam fain !

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Iar ati scris un roman in 24 ore! Cum astazi plec la munte si revin duminica,imi va trebui o zi sa citesc din urma.
Vik...eeee...ce mandra mi-s ca am cucerit asa o lady... Da-mi si mie ceva entuziasm ca as avea nevoie.
Apropo de abordari ale vietii, la ultima sedinta la nutritionist zice el asa...filozofic: "Viata...in esenta....e nashpa! Cand ai un moment bun trebuie sa-l savurezi!" Incepuse cu atata emfaza ca n-am putut sa nu ma hlizesc la sfarsit.
Lou felicitari pt job!!!
La Multi Ani, Dany!
Tzuni, e o zana Meri a ta, cand ma mai apuca of-ul ca nu am copil ma uit la pozele ei si imi mai trece... pentru fata frumoasa.
Happy, si eu m-as lasa jignita cu 100 eur. Am remarcat o chestie urata care se verifica la cea mai mare parte a po****tiei frumoasei noastre tarisoare: romanii considera ca e rusinos sa faca economie, sa isi gestioneze finantele, simt nevoia sa faca parada,sa fie extravaganti etc.
Made, iti trimit PM cu ID-ul meu de mess, daca mai vrei sa ne conversam.
Eu am fost cam neatenta saptamana asta cu mancatul, cred ca succesul mi s-a urcat la cap, mi-e rusine dar incerc sa mai salvez ce sa mai poate salva.
Va pup pe toate, ma intorc la treaba ca sa pot pleca la 5 spre munte!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Fetele am descarcat cartea M Bilic Traiesc deci ma abtin

http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-ce584dcc05.zip

Madelaine mersi

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

draga mea vreau sa te si sa-ti multumesc.
mai am oleaca de citit.
am ochii ca la melc ca nu m-am deslipit din fata monitorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Madelaine

Donna, distractie placuta la munte!

Vik

Louisea, miroase tare bine, acum m-am infipt si eu intr-o cafea

Tzuni-Luca, spor la treaba azi si o seara minunata! Cand mergeti la locul de joaca, maine sau duminica?

Dany, La multi ani! Criscosty, sa-ti traiasca baiatul sanatos, frumos si norocos!

Mihaela, bravo tie. Poate poti profita sa o tulesti la o impachetare cu cioco Am descarcat si eu cartea Mihaelei Bilic,

Tumpi, pun retetele pe bucatele. Partea I:
(scuze daca in unele locuri traducerea e mai abrupta; cantitatile si temperaturile le am in masurile americane/australiene, dar sunt pe net calculatoare pentru a le transforma in sistemul metric)

1.Ton calit in rosii si fenicul cu piure de naut cu chile

Reteta este pentru 4 portii; fiecare portie are 410 calorii, 14g grasime (din care 4g grasime saturata), 39g proteine, 20g carbohidrati, 9g fibre, 360mg sodiu

Ingrediente:
1 lingura ulei de masline
2 bulbi mari de fenicul sau 4 mici, taiati in rondele grosute (pune deoparte partea de sus = frunzisoarele)
1 ceapa rosie mare, feliata
2 catei de usturoi, maruntiti
1 conserva (1-15 1/2 oz) de rosii italiene decojite, taiate bucatele
1 cup de vin alb sec
1 fasie de 2 inches de coaja de lamaie
1 frunza de dafin
1 lb 2 oz de ton proaspat, taiat in bucati (cat pentru o inghititura mai mare)
piper
2 linguri de patrunjel, maruntit
1 lingura de frunzisoare de la fenicul, maruntite
felii de lamaie, pt. servire

Ingrediente pentru piure:
1 conserva (1 - 15 1/2 oz) de boabe de naut
1 chile rosu mic (ardei iute), cu semintele scoase, taiat in felii subtiri
2 linguri de patrunjel, maruntit
zeama de la 1/2 lamaie
1/2 cup de apa fierbinte
piper

Preparare:
a) Incalzeste uleiul intr-o tigaie adanca mare la foc mic si gateste incetisor feniculul feliat, ceapa si usturoiul 10 minute, sau pana cand ceapa se face aurie si transparenta. Adauga rosiile, vinul, coaja de lamaie si frunza de dafin si amesteca pentru a combina toate ingredientele. Adu amestecul la un punct de fierbere inabusita, si atunci gateste in continuare, cu tigaia acoperita (cu capac), pret de aproximativ 30 de minute, sau pana cand legumele sunt tocmai gatite [mie mi-a luat mai mult de 30 de minute, avand in vedere ca focul nu e la intensitate mare]
b) Adauga bucatile de ton in amestecul de legume, amesteca usor, apoi lasa sa fiarba la foc mic/sa se caleasca pret de 3-4 minute [nu mai mult! pentru ca tonul imediat se intareste si isi pierde din gust]
c) Intre timp, prepara piureul de naut. Pune boabele de naut intr-un blender impreuna cu chile-le, patrunjelul si zeama de lamaie si mixeaza, adaugand suficienta apa fierbinte cat sa obtii o textura cremoasa. Adauga piper.
d) Scoate fasia de coaja de lamaie si frunza de dafin din ton si adauga piper [eu am adaugat piper la momentul asta pentru legume, dar bucatile de tuna, inainte sa le pun in tigaie, le-am dat cu un amestec de piper, praf de paprika si sare]. Pune pe fiecare farfurie o lingura mare de piure cald de naut cu chile si deasupra pune tonul impreuna cu amestecul de legume. Pe deasupra orneaza cu patrunjel si frunzisoarele de fenicul. Langa pune felii de lamaie si, daca doresti, paine integrala crocanta pentru a "curata" sosurile din farfurie.
Pofta buna!

Lai

Mergi la inceput