Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 5
silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
de asta va mai amintiti?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Daaaaaaaaaaaa ne amintim si inca cum super,super, hei btw neatza buna,o cafea : , o prajiturica da Ela azi ca a mai crescut 1 an :
LA MULTI ANI CLAUDIA SA-TI FIE VIATA FRUMOASA; GINGASA SI LINISTITA CA TINE, SA AI PARTE NUMAI DE CLIPE DE FERICIRE SI BUCURII SI SANATATE MULTA SA LE FACI PE TOATE IN VIATA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Doris-Alina spune:
Neatza...
Cate o cafea, sa va treziti...
Pentru Ela, azi e o zi speciala, asa ca...
La multi ani, Ela!
Sa fii sanatoasa, linistita, implinita sufleteste, alaturi de puiutzul tau!
Fie ca viata sa-ti ofere tot ce-i mai frumos!
Silva, tinem pumnii stransi sa nu fii pe lista ...
vreau sa treaca odata criza asta, ca-mi prodeuce depresii, zau...
Gabitza, vino aici si ne pove, sa stim si noi de la toamna cum sa reactionam, mai invatam de la voi...
Clau, 3 pizza? m-ai spart...azi ce faci bun?
Laureasco, vezi ca tipam dupa tine, si tu nexam mic dejun...
hai ca revin...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
claudia74 spune:
Ni-iiiiiiiiiii foame !!!!!
Azi fac un ghiveci de orez cu cabanos,mai am niste supa crema si pizza o tava mi-a mai ramas asa ca va servesc la mic dejun cu pizza, auzi Simo dar sa nu crezi ca din jumate de kil de faina am intins eu pe 3 tavi,la mine a fost mai mare cantitatea de aluat,nu ma intreba cat ca nu stiu,eu fac la ochi .
Aida sunteti bine?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
andanii spune:
LA MULTI ANI ELA !!!!!
silvana nu am fost la nici o intalnire, nu ma cunosti .... nu sunt inalta si nici creata
doris multumim de cafea
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
Ana68 spune:
LA MULTI ANI ELA!O zi minunata iti doresc si fie ca toate visele si dorintele tale sa devina realitate!
Pup bucataresele si bolnaviorii si tot restul trupei,pupici speciali pentru Kissylica scumpa si sa aveti o zi faina!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Mihi spune:
intru acu ..ca cine stie daca mai apuc mai tarliu...
La multzi ani Ela...sanatosi, fericitzi...si in adevar...
gabitzule...nush cum sa tea ajut...stiu ca o sa o luminezi tu cumva pe doamna...
silva tzinem pumnii sa nu fi pe lista...
fetele noi...imdraznitzi ..."bagatzi-va in seama"...noi suntem multe si cu multe pe cap...abia reusim sa nu ne "scapam" astea vechi...deci insistatzi va rugam...pitestiul...petrosaniul...timisoara...etc...mai este loc si pt voi...
pup vechiturile si prospaturile
mihi
ceata lui pitzigoi
"in mintea stramba si lucrul drept se stramba" arsenie boca
ela03 spune:
Buna dimineata!
Multumesc, va cinstesc dupa sesiune ca am examene si azi si maine, azi la psihodiagnostic, maine la pedagogie... si mai urmeaza cateva in urmatoarele 2 saptamani. Asa ca nu pot sarbatori decat la lucru, in timpul programului.
Sanatate Emmei si felicitari Aidei, ma bucur de vestea cea noua.
gonghy spune:
Buna dimineata!
No haidatz' la www.oktayustam.com/images/tarifler/01-12-2008/Mayis%202008/09-05-2008/kabakli-omlet.jpg" target="_blank">omleta...taiai si painica....borcanu' cu iaurtzel....www.pentrusanatate.info/wp-content/uploads/2008/04/cafea-ceai1.gif" target="_blank">ceaiu'....cafelutzele....si neshte cornuletze cu jem di pruni .....no ca va dadui sa va saturati
www.e-cta.ro/pozep/PRO_1_265_bucfrezii1.jpg" target="_blank">La multi ani Ela!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"