Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 4
silvana75 spune:
Salutare si de la mine
Eu va bag pe toate intr-o oala si va tzucalesc bine bine , n-am timp sa va iau pe rand. Sanatate la bolnaviori!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
No, salutare, tura de seara...
Claudia, aseara am facut sufleu de conopida, si budinca de vanilie cu capsuni si frisca.
Acuma am pe foc o supa de rosii cu crutoane, si cartofi taranesti cu carnati si salata de varza.
Aidule, cate eclere ai mancat azi?
Pup pe kisilica... si de abia astept sa o vad duminica...daca vrea si ea, evident!
Pup si samburelu...
Silva, cei cu tine mey, asa telegrafica? ai trei joburi si noi nu stim?
Andanii, sorry, dar ai facut-o praf pe Ines...se uita la Tinker bell, si s-a matzait pe langa tasu sa i le faca si ei...pe toate, mai putin vreo 4 care le are...
Sper ca nu-i nici o problema, duminica ajung la destinatie...
Si doamne, cat de bine arati.. te felicit ca meriti...anul asta cu o mie de stresuri pe cap, nu am stare si nici chef, sa o iau din nou de la capat....poate la anul...am alte prioritati acum...
Andule, cum esti? te-ai dres?
Mariuca, ce vorbesti tu acolo de aluaturi, io-s pe langa...
Gabi, ce mai zici?
Ana, Ines e spre bine...merci, Luana cum e?
Fug la oale...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
claudia74 spune:
unbelieveble bravo Dorisake te-ai pus pe treaba nu gluma,asa traba,eu acu o pizza (adica 3 ) la noi fiecare e cu preferintele lui,una cu ton,una cu salam, sunca si ardei, una numai cu sos de rosii,ciuperci si cascaval,am mai pus si porumb pe acolo,masline,nici numai mai stiu.
Silvana la noi criza se resimte foarte tare,peste tot sunt restructurari si reduceri de personal,Helmut lucreaza deja la program scurt de 6 ore,4 zile pe saptamana si nu se stie ce va urma daca nu apar comenzi noi .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Lasa ca-i prea greu tot odata Doris invatam coptul alta data,vb de aluat de pizza ,mai Simo uite mie fara sa vreau mi-o iesit acu subtire si crocant,dar l-am intins de l-am capiat ca sa scot 3 tavi din el .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mariaa spune:
va salut si eu tot de seara,
la mine in program acuma seara e bundashkene - adica pita prajita in uou si cu ceai sau lapte iar maine fac placinte cu ciuperi
doris, prima data cand bubuie e nasol, ca pe urma te inveti
clau, trei tavi?? ioi...de aia era pufos al meu intr-o tava
o sa-l trag de par data viitoare sa fie mai mult!!
pun pariu ca n-ati vazut asta de mult :)
seara faina tuturor
un copil creste in inima mea
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 Salutare si de la mine Eu va bag pe toate intr-o oala si va tzucalesc bine bine , n-am timp sa va iau pe rand. Sanatate la bolnaviori! Silvana si Paul Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
doamne silva ca bine zici
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
andanii spune:
doris draga te rog mai usor cu laudele si complimentele ... fetele care nu ma cunosc cand m-or vedea or ramane deceptionate
io in seara asta program de matematica cu cioara
aida o noapte linistita sa aveti sunteti in rugaciunile mele
pe restul fetelor va pup
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
gabirus spune:
Hello!
Am o seara cu nervi. M-a calcat pe nervi doamna invatatoare cu niste remarci tampite Mi-e din ce in ce mai antipatica. La inceput parea extraordinara, dar pe mine una deja ma calca pe bataturi baletul ei si - mai ales - aroganta.
In rest suntem ok. Cam in viteza, ca de obicei: job, casa, kupii, gatit ... nu prea mai incape mare lucru in program pe langa astea.
Lots of kisses tuturor
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Mihi spune:
...idem silva...
...multzu fetele pt sfaturi...vad ca s-au potoloit apele mele...si automat si ale altora...
aidutza sunt mereu cu gandul si inima la voi...
mihi
ceata lui pitzigoi
azi sunt 3 ani de cand Octa e ingeras...sunt convinsa ca de acolo unde e...ne vegheaza...si ne transmite iubire....
"in mintea stramba si lucrul drept se stramba" arsenie boca
silvana75 spune:
Claudia, criza e in floare si la noi, azi dimineata managera generala ne-o convocat la o intalnire pe toti cei care eram in tura si ne-o anuntat ca se fac restructurari mari la noi, sper din sufletu sa nu fiu pe lista. La Florin e super bine, in schimb, el lucreaza 10 ore pe zi plus sambata si uneori duminica, so Doamne ajuta in continuare.
Andani, eu tot vreau sa-ti spun bine ai revenit dar dintr-un motiv sau altu nu reusesc, asa ca bine ai revenit, ma bucur, cred ca ne-am intalnit odata, nu mai tin minte la care intalneala si incercam sa mi te aduc aminte si am reusit, esti inalta si aveai paru lungggg si cret, asa-i?
Mihi, bine ca s-au linistit apela la tine, acusi o sa fiu eu sub ocupatie maghiara si sa vezi atunci
Aida, cu gandul mereu la voi
Doris, daca vine soacra-mea sigur imi iau trei joburi, macar stiu de-o treaba
Anda, operatiunea tigareta cum e? Parca ziceai ca dai raportu zilnic??!! Eu mai bag cate una ca in vremurile astea tulburi ...
Ma duc sa gat fasolea dupa care ma pregatesc de program sexual ... cu lenea
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel