Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Dau si eu o cafea...

Am fost aseara la Kissy si la Aida...
Desi am nimerit intr-un moment greu, i se schimba flexula, si au cam chinuit-o asistentele, am reusit impreuna, sa-i luam supararea, si sa se bucure de cadourile de la Principe, si de la Andanii, carora le multumim!

Mi s-a parut prezenta, a vorbit cu noi, am povestit, desi o durea burtica.
O pupam dulce, asa cum am facut-o si la plecare, si-i dorim inca o zi buna, fara dureri, si cu multe zambete...

Sanatate maxima la toti bolnaviorii, ca avem multe persoane pe avarie...

Ela, insanatosire puiutzului tau!

Silvana, bine ca ai elucidat misterul...

Gabi, bine zici cu intalneala...

Laurelu, te-ai aratat de prin oale? no, bun, inseamna ca esti in parametrii...

Clau, cum merge jucaria? te-ai obisnuit cu ea?

sunt prin zona...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai am de invatat ,dar am timp....,multumim de vesti despre Emma .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata...

Aidule...tare mi-a placut ce ai scris...cu credinta...m-a furnicat pe spate.Si m-am bucurat citind ca Kissy e vesela si vorbareata...Doamne ajuta!Va pup cu tot dragul si sa aveti o zi minunata!

Anda si Doris,bravo voua,dragelor!Un big hug de la mandea pentru ieri!

Ela,insanatosire grabinica puiului tau!Emotionant ce ti-a spus micutul...dragul de el!

Dana,si voua insanatosire grabnica...

Laurico...la cremes faci singurica foile sau le cumperi?Mie una mi se pare muuuuultaaa munca sa construiesti asa ceva.Cum e Maya cu olita?S-au imprietenit de-a binelea?

Gabi...pe moment,da...ne enerveaza...bine ca nu bagi in seama...si inca sunteti scoala primara...sa vezi cum o fi mai incolo...

Silvana...bine ca ai elucidat misterul...Diana68 e colega mea...Un lapsus d-asta am avut acu ceva ani in urma,vis-a-vis de Cyrano de Bergerac...stiam cum se numeste personajul si uitasem cine il interpretase(Gerard Departieu) si m-am perpelit o noapte intreaga pana intr-un final,pe la 5 dimineata mi-am amintit si am atipit si la 7 trezirea si nu-mi aminteam cum se numeste personajul,stiam doar cum se cheama actorul....deci e grele,bay frate...

Simonelule...

Deya,sanatate multa sa ai!

andanii...pai cum esti mica si grasa?Nu pot sa cred asa ceva...

May fetele...n-am nimic de raportat important...va tzuc si sa aveti o saptamana excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aida cum e kissy azi ????? ..... sunt cu sufletul alaturi de voi

maria reteta mea de paine facuta sambata a fost (imi place sa schimb cantitatile sa experimentez) 300 gr faina integrala, 100 grame faina integrala de secara, 100 gr tarate , un cub de drojdie, aprox 400 ml apa si de data asta am adaugat chimen sa fie mai sic a iesit super .... nu creste ca si painea din faina alba , da e asa de gustoasaaa.... tot aluat de genul asta pun si la pizza cand fac acasa cu peste ton ceapa si lamaie , e un deliciuuuu

doris, anda multumesc mult ca ati dus dvd urile kissulynei sunteti deosebite si unice ... pe cuvant

ana ... pai las ca o sa ai ocazia sa ma cunosti si sa te convingi

silvana ma bucur ca ai lamurit-o in sfarsit

gabi vorba anei vezi tu cum va fi din clasa a V a-ncolo cu duamna a fost "mic copil" asta e ..... din pacate sistemul e cu sus-ul in jos

ela enterocolita ??? ce nasol ... sanatate multa
puiutului

deya sanatate .... ceai cu miere si lamaie cat poti de mult

eu .... aceeasi .... ca-ntotdeauna .... mai bine cu raceala .... putin indispusa .... putin obosita .... sper sa-mi revin deoarece ... mi-am propus ca saptamana asta sa merg in fiecare zi la sala pentru ca are si copilu antrenament zilnic fiind vacanta si profit la maxim si eu in timpul ala

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

neatza si o saptamana exceptionala tuturor!

venit de la cofee si dau un rand si aici pentru restantiere

ma bucur din suflet ca ce am vazut la Kiss in urma cu doua saptamani n-a fost doar o iluzie si ca toate alea dau inapoi!! doamne ajutaaa sa aiba zile din ce in ce mai bune . Aidule
Anda, Doris, pusike
Ano, aferim, ca sa zic asa
ela, impresionant!!
andanii, mersi mult, notat!

am fugit! spor la treaba tuturor si o saptamana plina de soare si sanatate pentru fiecare!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

intru scurt sa va ...avem de ieri un dintzisor...

sanatate bolnavioarelor si bolnaviorilor!!!

mihi

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Va pup, bine v-am regasit ! Sper ca sunteti bine .
Din motive obiective ( si nu numai ), am ramas cu o datorie, asa ca va cer ajutorul: sa-mi confirmati ca lista mea cu ajutoarele Mosului din Timisoara este corecta ( si nick-ul este corect ?), si cati copilasi au primit vizita Mosului DC ?

editez, ca am uitat lista :
Mariaa, Deya, Anda, Aida, Claudia,Ela, Ana, Irina, d
Doris, Geta,Lore, Misha71, Miraklucker, Mihi, Gabi, Ioana, Dorina, Katik, Alexa, Deianira , un membru DC anonim, Misha71,Mmmaria

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No sara buna.

Slabutza miscareala p'acilea va bagaratz' sub plapumioara de frig?? Io acu terminai 3 kiwi,hranit bubulina si ne uitam la REGINA...Maya e fana a telenovelei ....cum vine seara vrea la "gagiani" adica tzigani
Uite ca va scrisei o reteta de dulce...pentru "cine e" doritoare de dulcegarii

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Laurico...la cremes faci singurica foile sau le cumperi?Mie una mi se pare muuuuultaaa munca sa construiesti asa ceva.Cum e Maya cu olita?S-au imprietenit de-a binelea?

Ana la cremes cumpar foile alea mari de la BOROMIR mi se par cele mai faine si gustoase foi iar crema o fac cu oua,lapte crema aia ce se face pe foc.Daca vrei uite iti scriu cum se face sa vezi ca e foarte usor de facut si sunt sigura ca,gorobetii tai o sa fie super incantati de prajitura facuta de mamica lor.

CREMES

6 Albusuri se bat spuma apoi se pun 18 linguri de zahar una cate una peste spuma batuta...apoi galbenusul unul cate unul dupa care 7 linguri de faina pe rand si la sfarsit 1 budinca de vanilie peste toata compozitia.
Separat se pune la fiert 1,5 l lapte,2-3 plicuri zahar vanilat dupa ce a fiert laptele se ia de pe foc si se adauga compozitia de mai sus amestecand usor pana se omogenizeaza.Se pune apoi pe foc si se amesteca usor sa nu se faca cocoloase.
!!! Sa nu lasi mult pe foc decat unpic 1-2 clocote si pui asa fierbinte peste prima foaie dupa care a doua foaie deasupra asa intreaga sau daca nu o sfarami bine,bine.Se da la rece dar nu la frigider !!!

POFTA BUNA!

Aida,Emma si Samburel va tzuc de nu va vedeti

Am plecat la naopte buna!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare si de la moa

Noi suntem in parametrii, singura noutate e ca mergem la bazin, e tare fain cel putin fiu-miu e super bucuros. Diseara ma duc si la fitness cat fiu-miu sta si se joaca cu alti copii, cand termin cu fitnesu mergem impreuna la bazin. N-o sa putem merge in fiecare seara dar cel putin de 2-3 ori pe saptamana tot ajung.

Sanatate la bolnaviori si bolnavioare

Ando, io astept raportu

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75
Ando, io astept raportu

ihi, vine el raportu
te pup zapacito.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput