Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No zaua buna!

Io mis pe la bucatarie si fac mancare ca ieri fusei puturoasa si nu facui nika.
Acum am pe foc ciorbitza de coaste de porc,tocanitza de ceapa cu cotlet de porculetz si a pun sa fac iute un cremes....asa ca mis fuuuullll de treaba.
Salata nu am mai avut chef sa fac ca diseara iesim pana la Mall si papam sus la Kartoffell

Haidatz' de mai luati o cafelutza.....neshte www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/fursecuri_cu_ciocolata.JPG" target="_blank">fursecuri cu cioco.....si www.revistaioana.ro/mediaLibrary/images/2008-07-02/thumb300_87-salata-picanta-in-satrat.jpg" target="_blank">o salatutza.

Duminica placuta si POFTA BUNA!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Silva, Diana71 era inalta si blonda, parul ondulat (parca nu chiar cret) si nici nu foarte lung (pana pe la umeri?). Am gasit o poza prin albumele lui Doris cu ea.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Nu stiu de ce merge forumul atat de nasol

Laurel, mersi de toate cele, cel mai tare ma pasioneaza salata aia in straturi ..... super misto chestia, as face si eu, dar fara un bol de sticla nu are rost, deci mai intai trebuie sa-mi cumpar bol de sticla.

Maria, merci de intrebare, suntem ok, ne bucuram de weekend. Am misunat pe la cumparaturi, aseara am iesit putin cu husbandul si prietenele mele.

Dani, in continuare multa sanatate si iti tin pumnii la job sa nu va streseze bossul cu vesti nasoale. Pare un om pasnic din cate l-am vazut, dar si destul de stresat.

Ma duc sa ma relax cu o carte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare si de la moa,

Mister elucidat: Diana71 era, nu Diana68 (colega lu' Ana de servici, daca ma mai tine memoria) caz inchis

Va tzuc pe toate si va doresc o seara faina

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Bine ca te-ai lamurit, Silva, ca altfel nu mai dormeai noaptea calumea

Andanii, da, eu te stiu din poze doar.

Ar cam fi momentul sa mai programam si noi o intalneala .... nu credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna seara si cu intarziere de asemenea multumesc pentru urari.
Acum sunt mama de baietel bolnav, ieri am fugit cu el la urgente, abia ma intorsesem de la examen si mi-a zis matusa mea ca se simte rau si are frisoane. Are enterocolita.
A dormit ieri multe ore, ca i-a fost rau. Cand s-a trezit i-am pus pe masuta langa pat mancarica de regim taiata bucatele. Manca si venea din cand in cand sa se lipeasca de mine. Mi-a spus "Mami, ma lipesc de tine ca atunci cand sunt lipit de tine simt ca-mi trece boala."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu sunt cobza.Va salut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Gabi, io ce sa zic de intalneaa, mi-as dori, dar la ce program tembel am ... sa zic da si pe urma ca nu pot. Sefu' e ok, mie mi-e groaza de situatia generala din presa, peste tot aproape sunt restructurari si reduceri...

Ela, naspa cu enterocolita. Macar mananca de regim? Ce medicamente v-au dat?

Deya, sanatate maxima, sper sa nu fie o viroza ca a noastra, ca dureaza....

Dorisake

Am fost asa de nervoasa in seara asta, mai rar ... nu stiu ce am, sper sa fie doar toate cate s-au adunat in ultima vreme si sa-mi revin

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Haideti la cafea,sa treaca nervii,supararile si mai ales bolile :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput