o intrebare mai...intima
Raspunsuri - Pagina 3
AnnaBaby spune:
Total, dar cu lama. Obisnuiam sa ma epilez cu ceara, dar in timpul sarcinii, anul trecut, nu am avut curaj sa ma duc la epilat, aveam impresia ca o sa ma incordez prea tare de la durere, asa ca am recurs la lama, si am tinut-o tot asa toate cele 9 luni, dupa care cine a mai avut curaj de ceara?
Eu nu. Asa ca si acum tot cu lama sunt prietena. 
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
trutzi spune:
Eu ma epilez singura. Cel mai greu e in zonele mai "adanci" . Ca sa va iasa bine trebuie sa va uitati in ce directie creste parul si sa trageti in sens invers.
p.s. Trebuie sa fie un pic mai mare ca daca e mai mult puf se rupe firul.
ankalaura spune:
Si iarna si vara, si cand am fost gravida si in rest, si cu ceara si cu aparatul. Acum nu ma mai doare aproape deloc.
Ma gandesc sa incerc Epiladerm. IPL nu m-a convins. Pentru Epiladerm mai am putin de asteptat, abia a venit in Romania. Si e chiar ieftin, fata de alte sisteme de epilare definitiva (care, by the way, nu e chiar definitiva, dar vreo 5 ani tot te tine....)
ralualexandrei spune:
De vreo 7 ani ma fac total indiferent ca am fost gravida sau nu,asa ma simt eu bine asa ca total sa fie.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
maremi09 spune:
Am si eu o intrebare. Cand va epilati nu va iritati? Mie mi se intampla mereu si nu stiu ce sa fac? Am dat cu tot felul de solutii dar tot m-am iritat.
b.aly spune:
cu ceara, de tot, de vreo 8 ani. inainte de sarcina ma descurcam singura, basca ca aveam si vreo 3 'cliente' prietene bune , care veneau sa-mi dau 'restantele' pe ele.
rare ori se intamplat sa dau cu lama, cand trece luna si nu ajung la cosmetica.
sincer recomand epilatul cu ceara mai ales pt persoanele cu firul gros. in timp se subtiaza si se rareste destul de vizibil.
deya spune:
Maremi eu ma dau cu ulei de bebe si nu mai am probleme.
Daca iti creste firul in piele MIBAZON de la farmacia veterinara e bun...sau cu pudra ma mai dau da nu simt mare lucru.
ane2 spune:
De ce nu recurceti la epilarea definitiva?
Eu m-am depilat definitiv si total de anu trecut si sunt super happy ca nu mai stau la 2 zile sa ma fac cu lama.
Anita si Rachella -17.o1.2004