o intrebare mai...intima
Raspunsuri - Pagina 4
Adela P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amina_Marina Eu las cam cit un bilet de tramvai. N-am cum s-o las asa cheala ca dupa aia arata ca un preot budhist. |
Mortala ai fost cu budhistul tau. Am ras de m-am prapadit.
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui ane2 De ce nu recurceti la epilarea definitiva? Eu m-am depilat definitiv si total de anu trecut si sunt super happy ca nu mai stau la 2 zile sa ma fac cu lama. Anita si Rachella -17.o1.2004 ![]() |
Anita, tu ce sistem ai folosit?
andanii spune:
ankalaura ce inseamna epilare definitiva ???? adica ti-l scoate de tot ???? si nu mai creste????
sa va spun istoricul meu ... m-am ras ani de zile total si deja crestea parca tot mai repede si tot mai aspru, seara ma faceam si dimineata simteam deja intepaturi ... m-am hotarat sa ma fac singura cu ceara , m-am chinuit vreo 4 ore si nu am reusit sa ma fac decat 75% , da m-a durut de am zis ca mor, erau niste radacini groaznic de puterinice deja ... mi-am invins rusinea si am mers la cosmetica , o tipa super simpatica m-a facut , nu m-a durut nici 50% din cat m-a durut cand m-am facut eu singura .... era si prima oara cu ceara dupa lama
de ce ma fac complet ??? pentru ca simt ca sunt mai curata , nu stiu, parca nu mi-e asa cald .... mi se pare mai igienic ....dar fiecare cu parerea lui , cu par , fara par ... sanatoase sa fim .... io nu as putea sa stau cu par nici sa mor, am prietene care nu se depileaza decat daca se imbraca in costum de baie , o saptamana pe an .... si aia numai langa chilotel ![]()
![]()
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
ANITA75 spune:
anka eu folosesc lama dar ma face sotul atit de bine sta si bibileste ia si ultimul fir.Andanii la cosmetica stai ca la ginecolog?
ankalaura spune:
Anita - sunteti doua Anite
Eu o intrebam pe Anita cealalta, care s-a epilat definitiv ![]()
La cosmetica nu stai chiar ca la ginecolog, adica nu iti cocoti picioarele pe nimic, dar in mare, pozitia seamana ![]()
Andanii - cam asta inseamna epilare definitiva, numai ca nu e tocmai definitiva de-adevaratelea, dar cativa ani tot scapi de lama sau ceara.
Pana acum nu am luat in serios epilarea definitiva. Mai ales la noi, nu am avut incredere. S-a intamplat sa am la tradus ceva informatii tehnice, mama si cand am citit acolo ce reglaje trebuie facute la sistemele cu laser, dupa transport si instalare, ce inginerie frate si ce traininguri presupunea masinaria asta... mi-am zis no way Jose... Mai ales vazand atatea firme la parter de bloc "epiland definitiv cu laser"... Apai nu faceau ei reglaje??? Din parti reglaje...
In paralel, am auzit pe care mai de care... Ba ca dupa nu stiu cate sedinte nu se observa mare lucru, ba ca le-au ramas puncte negre... 
Am citit insa cate ceva despre Epiladerm, si parca pe asta l-as incerca. Este ieftin si neinvaziv. Ma rog... ieftin... Cat de ieftin poate sa fie o astfel de procedura. Oricum, e mai ieftin decat sa iti faci pigmentare la buze ![]()
De-aia ziceam... Anita "cealalta, ane2 - tu cu ce te-ai "definitivat"?
ralucutza77 spune:
Hmmm, tot citind pe aici cum ca toata lumea se epileaza cu ceara, am zis sa incerc si eu, ca doar nu o fi durerea asa de mare incat sa nu pot suporta (eu ma fac cu lama de obicei). Prima data am incercat cu ceara rece, dar nu prea s-au smuls firele de par, apoi cu ceara clasica. Horror!!! Durere mai mare nu am simtit in viata mea. Problema e ca nici nu ma pricep, si cem mai mare chin era sa apuc fasia aia de ceara de un colt sa pot trage de ea. Oricum, am abandonat destul de repede operatiunea (si nici nu am de gand sa o mai reiau) si am trecut tot la clasica lama; acum ma doare destul de rau zona si merg cam cracanata, sper sa treaca repede. Poate o sa imi fac curaj sa merg la cosmetica (dupa ce mai uit cat de rau doare), desi nu ma incanta prea tare ideea de a-mi expune zonele intime. Anyway, cum rezistati sa va faceti cu ceara? Serios acum, doare ingrozitor...Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna
iuliya spune:
| citat din mesajul lui ralucutza77 Hmmm, tot citind pe aici cum ca toata lumea se epileaza cu ceara, am zis sa incerc si eu, ca doar nu o fi durerea asa de mare incat sa nu pot suporta (eu ma fac cu lama de obicei). Prima data am incercat cu ceara rece, dar nu prea s-au smuls firele de par, apoi cu ceara clasica. Horror!!! Durere mai mare nu am simtit in viata mea. Problema e ca nici nu ma pricep, si cem mai mare chin era sa apuc fasia aia de ceara de un colt sa pot trage de ea. Oricum, am abandonat destul de repede operatiunea (si nici nu am de gand sa o mai reiau) si am trecut tot la clasica lama; acum ma doare destul de rau zona si merg cam cracanata, sper sa treaca repede. Poate o sa imi fac curaj sa merg la cosmetica (dupa ce mai uit cat de rau doare), desi nu ma incanta prea tare ideea de a-mi expune zonele intime. Anyway, cum rezistati sa va faceti cu ceara? Serios acum, doare ingrozitor... Poze: http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna |
Prima data am fost la cosmetica, m-a facut cu ceara calda, a durut dar am suportat. Daca te faci tu singura acasa pentru prima data te doare mult mai tare decat daca ai merge la cosmetica. Spui ca te doare destul de rau zona, asta datorita faptului ca pielea a fost traumatizata si cu siguranta s-a inrosit foarte tare daca nu cumva a dat si sangele.
Daca nu te incanta prea tare ideea de ati expune zona intima, nu e nici o problema, poti sa stai cu lenjeria intima(dar sa nu fie boxeri) pe tine. Fa-ti curaj si dute la cosmetica, nu o sa doara asa tare.
Dupa ce te epilezi cu ceara sa nu faci dus in ziua aceea pentru ca porii sunt deschisi si exista riscul de a se irita/infecta. Foloseste pudra de bebelusi si doar a doua zi sa faci dus.
nepotica mea
geniest spune:
| citat din mesajul lui ralucutza77 Hmmm, tot citind pe aici cum ca toata lumea se epileaza cu ceara, am zis sa incerc si eu, ca doar nu o fi durerea asa de mare incat sa nu pot suporta (eu ma fac cu lama de obicei). Prima data am incercat cu ceara rece, dar nu prea s-au smuls firele de par, apoi cu ceara clasica. Horror!!! Durere mai mare nu am simtit in viata mea. Problema e ca nici nu ma pricep, si cem mai mare chin era sa apuc fasia aia de ceara de un colt sa pot trage de ea. Oricum, am abandonat destul de repede operatiunea (si nici nu am de gand sa o mai reiau) si am trecut tot la clasica lama; acum ma doare destul de rau zona si merg cam cracanata, sper sa treaca repede. Poate o sa imi fac curaj sa merg la cosmetica (dupa ce mai uit cat de rau doare), desi nu ma incanta prea tare ideea de a-mi expune zonele intime. Anyway, cum rezistati sa va faceti cu ceara? Serios acum, doare ingrozitor... Poze: http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna |
Aoleu....si eu la fel am patit. Parca povestesti despre mine. Ralucutza ne luam de manuta si mergem impreuna ????
ralucutza77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
|
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna
ankalaura spune:
Mai mai Ralu, vad ca ai nascut! Ori ai avut ceza? ![]()
Epilatul asta e nasol la inceput, mai ales daca pana acum ai folosit lama, dar nu e ca nasterea sau ca durerea de la dentist ![]()
Daca spui cosmeticienei ca nu ai folosit niciodata ceara si o rogi sa puna fashii mici, si sa nu puna in acelasi loc pana nu se raceste pielea, sau poate are manusa de-aia cu gheata, nu o sa fie horror.
Teoretic, eu ma pot epila si singura, dar imi ia mai mult timp, si transpir ca un cal de atata contorsionare! Prefer sa rezolv la cosmetica in 40 de minute max, de la un cap la altul...