o intrebare mai...intima
Raspunsuri - Pagina 2
Ramonika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui a_alinta
... n-am inteles nimic ....adica daca ne spalam in fiecare zi , nu ne mai fereste de infectii???alina |
adica chiar daca tundem tot parul, daca ne spalam in fiecare zi, nu riscam prea mult sa facem infectii...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ingridnen spune:
mai fetelor... dar nu va doare la epilat ? Cred ca as sari in sus de durere .. mi-am smuls odata cateva fire si mi-a dat sangele 
Ca m-as epila si eu dar tare mi-e frica.. asa ca recurg la eterna lama de ras
Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni
nona_denis spune:
Eu dau totul jos. Nu din motive de " bun simt", "civilizat" sau ca asa se "poarta". Pur si simplu asa ne place! Cateodata, ca sa mai ies din rutina mai las cate o fasiuta.
Ingrid, doare de-ti sar ochii din cap, da merita efortul! Eu mi-am luat inima-n dinti de acu vreo cateva veri si m-am dus la epilat cu ceara, ca plecam la mare. Imi era rusine sa-mi dau chilotii jos acolo! Numai cosmeticiana nu mai pusese mana pe dansa!...
Oricum rezultatul a fost bun, chinul pe masura. Dar iarna folosesc lama.
A, am incercat si cu aparatul de epilat. Ar fi trebuit sa scrie in instructiuni: "Don't try this at home" Tortura, nu alta. Chiar ca mi-a dat si sangele.
Mami de Denisache
blackpanterro spune:
Total de ani de zile. La inceput, acum vreo 9 ani, mai lasam si cate o fasie dar era extrem de enervant ca ba o faceam intr-o parte, ba era prea groasa, ba prea subtire. Asa ca am hotarat atunci sa epilez tot.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ramayanaa spune:
Epilat total! Doare de lesin, dar merita. am facut o data greseala sa folosesc lama dupa ce ma epilasem de vreo 3-4 ori la rand cu ceara. a durut mai tare decat prima data. Deci va sfatuiesc: daca incepeti cu ceara, tineti-o numai cu ceara. Cu timpul nu mai doare aproape de loc.
Va pup 
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
Amina_Marina spune:
Eu las cam cit un bilet de tramvai. N-am cum s-o las asa cheala ca dupa aia arata ca un preot budhist.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
dooku3 spune:
IPL?
E adevarat ca investitia initiala poate fi mare sau foarte mare(in functie de cate zone"operezi")dar,in timp,eu cred ca merita.Sunt la a 9a sedinta si,incepand cu a 7a,merg o data la trei luni.
Gargoyle spune:
Eu las o fasiuta, da mai mult de nevoie, fiindca ma fac acasa si mi-e greu sa elimin "blanita". Folosesc si aparat de epilat (nu doare chiar asa rau.... cred ca m-am invatat) si crema, mai putin lama. La cosmetica n-am fost niciodata, am aproape o fobie sa puna un strain mana pe mine.. mai ales acolo.
Pentru doctor nu o las cheala, dar vara, pentru sot, da. El e incantat de surprize din astea. Mai fac si experimente, cu vopsit, forme diverse... rar ies cum trebuie dar e distractiv.
ANITA75 spune:
mai fetelor sunteti de coma![]()
,am o curiozitate pt cele care merg la salon -v-a epilat vreun cosmetician?
![]()

, acum in schimb "ajuta" la raspoandirea mirosurilor neplacute, pentru ca nu se mai pune problema lipsei conditiilor de a ne spala.
....adica daca ne spalam in fiecare zi , nu ne mai fereste de infectii???