Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Denisa Si eu am zis la fel....cu aceeasi durere de spate renunt pt.sigurantza ei.
Eu totusi m-as duce la un RMN pt spate ...e o durere insuportabila.Oare mai trece vreodata?...Sau am vreo hernie?

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Giulianna ma bucur ca e totul ok, la ce spital ai fost? eu as vrea sa merg cu bb pt cutisoare...primul rand de la pasa nu e egal, celalalt da

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

giuliana ma bucur ca sunteti bine si in sfarsit un dr care a zis sa nu umblati acolo,bravo ma bucur f mult!

oana copertina ai de la landou la mine se poate pune si pe scoica,altfel nu ma riscam sa ies cu el asa dezvelit....insa eu il mai scot in scoica pt ca el nu sta neam in ea si eu tot insist poate poate il imprietenesc cu ea nu de alta dar am niste drumuri de facut cu taxiul si imi e mult mai usor sa-l car in scoica si apoi sa-l pun pe carut decat cu landoul.In ce priveste landoul m-am hotarat sa-l mai tin putin in el pana se mai incalzeste un pic si se termina cu ploile si sincer imi cam place sa fie inca bebelus

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Denisa Si eu am zis la fel....cu ac durere de spate renunt pt.sigurantza ei.
Eu totusi m-as duce la un RMN pt spate ...e o durere insuportabila.Oare mai trece vreodata?...Sau am vreo hernie?

botez Karina

Nikole mami de Karina

Acum 5 ani eu am avut mari probleme cu coloana. Cu cate 10 sedinte de doua ori pe an de fizioterapie si putin tratament am scapat. Mergi la un reumatolog si poate te lasa durerea cu ceva fizioterapie. La mine a mers.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

angelinna spor la organizat botezul!

felicic ce faci????

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Angelynna la Grigore Alexandrescu am fost. Foarte amabili medicii.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Giulianna ce bine ca a scapat piciul Edi de interventie
babytza asteptam vesti, care sigur sunt bune, nu-ti spun cata caputul are nepotelul nostru si acum la 12 luni parca mai e cum e, dar pe la 5-6 luni era disproportinoar rau dar nu i-a zis nici un dr ca ar avea probleme si l-au vazut multiiiiii dr(parinti un pic paranoici)

Noi suntem bine, plin de muci si nu prea sta sa scot cu batista, cand aude aspiratorul se sperie rauuuu, e tare marait cred ca din cauza ca e balonat are burta full desi n-a mancat mare lucru dar nu a facut kk ieri si azi, iar in spital niste bobite mici...am dat ceai...o sa mai incerc cu apa poate merge
Astazi a baut 20 ml suc de mere el mai vroia dar l-am oprit ca deja cred ca e mult pentru prima data, grisul cu lapte nu l-a vrut...ma rog...lingea el ceva, dar greu si printre maraieli asa ca am renuntat

Aseara am dat comanda pe bimbomarket scaunel masa Polly, scaunel masina, tarc si o masinuta 3 in 1 pentru bebelache al nasilor am dat iama pe card
Cele care ati mai comandat, vine acasa parca?! Repede? Oare vin toate o data? mooooaaaa sunt plina de intrebari hi hi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hello!!!

Imi pare rau sa aud de bebei cu probleme, sper ca toate sa se rezolve cum trebuie sau sa fie numai alarme false! Pupici la bebici!

Bitza
, multumesc pt increderea ca voi lua decizia buna in privinta diversificarii! Nuuuuuu, fetita, pe Noah il tin numai pe san pana in martie la 6 luni, n-ai grija, dar cu cat citesc mai mult cu atat ma tampesc in loc sa ma luminez, stii tu ce zicea si nenea Einstein cu relativitatea, si cu stiinta asta multa care te face sa realizezi ca nu stii nik
Mai am timp sa hotarasc cu ce incep dar sunt dezamagita ca vroiam sa incep cu legume dar cica morcovul are nitrati si constipa iar cartoful nu se recomanda in supa la inceput ca are amidon, dintre fructe vroiam banana dar doctorita lui Noah zice no way: banana e alergen, , cica marul e bun ca ajuta la tranzitul intestinal, alte fructe in afara de mar si portocala pot produce diabet zaharat, adica nu e fruct sau leguma de care sa nu aflu ba ca nu e organic si e plin de pesticide, ba ca duce la nu stiu ce boala lui Calache !
Oricum, nu ii dau absolut nimic diversificat pana nu sta singur in fundulet cateva zile bune, sa il vad eu ca se ridica singurel la 90 grade si ca sta asa bine merci, asta e unul din semne, altfel no way Jose !
Ooofff, parca vad ca la 6 luni bag niste cereale fara gluten si ceva dovlecel sau leguma de martie cand incepem noi sa diversificam, eventual putin mar ras pe razatoarea de sticla cu suculetul lui, macar fi-miu va fi mare atunci, cred ca tolereaza altfel.
Sotul meu e fff zen, "da-i draga ce vrei, portocala ce are, cu ce nu e buna? Va fi bine orice ii dai, e sanatos tun, ia vitamine din laptele de san" si mi-a inchis gura, tot singura ma informez. A mai adaugat ca are incredere in ce decizii iau, dupa cat i-am impuiat capul despre importanta alaptarii sa vezi ce vb cu alti tatici ca e important ca mamica sa alapteze
Ma rog, mai citesc, astept sa imi soseasca cartea dr Sears THE BABY BOOK, o sa ma uit si in WHAT TO EXPECT THE FIRST YEAR, am devorat site-urile americane pe care le stiti bine, si nu pot sa nu constat ca noua femeilor ne place sa ne complicam existenta...Eu am o imunitate de fier pe care sper sa o mosteneasca si fi-miu, nu imi amintesc sa fi avut vreo raceala de ani buni, nu am macar o singura carie, si am papat biscuiti cu mar cand eram mica de mi-au iesit ochii, era hrana preferata. Nu am probleme nici cu stomacul, nu am diabet desi am inceput cu fructe cand eram mica, asa ca…ce sa zic…
Citesc tot ce se scrie in zilele noastre despre nutritie si mi se pare extraordinar de pertinent desi contrazice tot ce a aplicat mama cu mine bebe, insa nu inteleg de ce nu am facut macar una din complicatiile pe care le enumera ei daca nu incepi cum trebuie diversificarea…Inteleg ca fructele si legumele de azi sunt imbuibate cu pesticide, dar de aici si pana la tot ce se scrie despre diversificare in zilele noastre e cale lunga, in conditiile acestea il alaptez pe Noah pana la 18 ani si gata
Incerc sa extrag concluzii pertinente dar, sincer, am cam obosit sa tot citesc de luni de zile despre diversificare, am ajuns cam la saturatie. Ooofff, m-am descarcat, mai am o luna jumate de citit despre diversificare ca sa intru si mai in ceata!

Joy, la cat esti tu de fina si frumoasa sigur vei organiza un botez cu mult bun gust! Pupici Sophiei, la multi ani sarbatoritilor din familia ta si spor la cautat hard disk

Nerantula
, eu si fi-miu dormim cam pana la 10.30/11h00 dimineata asa ca ieri v-am ratat, dar am vazut azi pe acel link. Frumosilor, e un scump Gruia, ce mi-a placut de el cum statea turceste iar tu esti o delicata, mi-a placut mult si vocea ta, f calda

Ca intreba cineva, eu pe fi-miu nu l-am purtat never ever in landou si ma felicit, el nu e genul, vrea din day 1 sa stea cu fata la directia de mers, sa vada tot, asa ca in caruciorul sport coborat la orizontala era ok la inceput, dar de mult l-am ridicat cam la 40 grade, asa cu e si salteluta patutului ridicata (asa ne-a recomandat si doctorita ca sa nu aspire saliva sau lapte), altfel nu ii place neam!
Mai nou e groaznic sa il car si in wrap, are 8 kg si ceva, ma rupe de mijloc, caruciorul e baza! Il mai punem in wrap cand mergem la mall si nu vrem sa ne trambalam si cu carucior, dar mai luam si caruciorul la mall.

Mai citesc si revin !

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Angelynna la Grigore Alexandrescu am fost. Foarte amabili medicii.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

ms mult

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Musette multumesc ...sper sa fie totul bine la botez...am atatea emotii

Fata mea a inceput sa manance suzi si face ochii mari la foto

Crinul Meu