Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Noutati despre noi ilustrate in imagini (pleonasm)

Mai exista copilutzi care isi sug indexul sau restul degetelor unul cate unul in loc de degetul mare?Iris, ia uite cum suge Noah la degetul aratator
Al meu refuza cu indarjire suzeta, nu a vrut nicio forma, model, material, cand i-am zis doctoritei ca scuipa orice suzeta a zis doar "baiat destept". Nici eu nu insist pt ca eu nu sunt pro suzeta deloc, nici pro biberon, sunt pro lingurita incepand de la 6 luni, apoi canita cu cioc, asa ca pana atunci tzatza e sfanta, fara suzete.
Si degetelul n-are decat sa il suga (il suge putin atunci cand imi transmite ca ii e foame, nu are tic inca), si eu l-am supt ca refuzam suzeta si dantura mea e dreapta dreapta, nu a fost nevoie de aparat dentar sau alte povesti ce mai citesc.
ne sugem indexul, este mult mai bun decat degetul mare

Ia uitati voi aici:scoica ne este acum mult prea mica, ne trebuie un scaun de masina mare

Sfaturi aveti si pt noi? Ce scaun auto sa iau si mai ales, exista vreun scaun de masina care poate fi folosit de la 6 luni? Ma refer la scaun vertical, scoica dupa cum se vede, nu ne mai multumeste, desi cica se poate folosi pana la un an (???) asa scrie pe prospectul chicco

Voi ati facut baitza copiilor in cada mare? ia uitati ce rade fi-miu cu gura pana la urechi in cada langa taica-sau
PRIMA BAITZA IN CADA MARE, DE CE RAD CU GURA PANA LA URECHI?

Mai pun niscaiva pozne cu Noah si ma duc ca m-am intins ca placinta
ma lasi sa ma joc?
beyy, vezi ce picioare am ?
ce bine e in brate la femei, sa mai vii pe la noi, tanti, da?
moooooama ce caciula am gasit!!!!!!!
stiu sa fac ochi dulci
o sa ma fac DJ

Si mai vroiam sa ii mai zic GaieiNevia ca noi nu am avut never ever probleme cu eructatul, in sensul ca fi-miu ragaie singur in timp ce trage la san, face pauza, ragaie singur de zor, si continua sa manance. La sfarsit face la fel. Tine de pozitia de alaptat, eu nu il tin niciodata pe spate cand mananca, eu stau inclinata pe spate sprijinita de canapea/fotoliu si Noah e usor pe burta cand suge, asa ca nu mai e nevoie sa il pun la eructat, o face el singurel

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ce simpatic e Noah, sa stii ca si Robertinul meu isi suge degetul aratator, cat despre scoica..nici noi nu prea mai incapem, mai ales cu haine de iarna, asa ca ieri am dat comanda pentru scaun de masina, am cautat la Chicco si BRevi si l-am ales pe asta: http: // www. bimbomarket.it /en/product.asp?Id=584&c_id=54&cf_id=57

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eva, super tare! Pupam baiat frumos.
Cu regurgitatul la Radu e cam ciudat. Adica, manaca, eructeaza (ma chinui ceva cu acest capitol), sta vreo ora, poate 2, apoi incepe si se zbate si tot varsa si varsa si varsa cate putin.
Deci ori mananca prea mult, ori se agita prea tare... nu-mi dau seama daca varsatul e de la agitatie sau agitatia de la varsat...
A, si nu varsa decat intre masa de la 7-8 si urmatoarea. Mai nou, in cursul zilei, doarme de rupe. Dupa 7 il duc la Teo in camera, sa-l mai dinamizam un pic, si asa e obosit pana il culc, desi doarme mult

Noi facem baie din day 1 in cada mare. Si cu frigul care e in casa, deseori facem doar dus... 5 minute maxim dureaza toata afacerea.

Radu isi suge ba degetul mare, ba urmatoarele 3
Mama zice ca faceam exact la fel... pana pe la 3 ani. Cum de nu vomitam?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Acum am ajuns de la spital.
Fetelor suntem bine, nu e nevoie de interventie!!!

Ne-au vazut cred ca 5 medici de fiecare, unii la putza si altii la fontanela.
Legat de fimoza: nu se pune problema deocamdata de interventie, nici chirurgicala nici manuala. L-a vazut un medic care mi-a inspirat foarte mare incredere, care mi-a explicat exact cum sta treaba acolo si care s-a uitat fff atent la putzulica lui (a lui Edi bineinteles ). Igiena normala, fara niciun fel de crema (eu la recomandarea pediatrei curatam cu tifon apoi ii puneam o bobita de Nidoflor). Cremele aplicate acolo influenteaza aparitia si inmultirea smegmei. Baie normala si eventual putina decalotare dar nu neaparat, poate doar sa vad eu cum sta treaba acolo, sa nu se fi stramtorat sau sa-l deranjeze la pishu.

ce ma bucur Giulianna ca sunteti bine si ca ai dat de un om cu scaun la cap. Ce crema dai tu acolo si dece? de flori de mar? lasa copilul, e importanta igiena la baie, decalotezi fff usor atat cat se poate si gata, nu tragem pe acolo, nu da cu creme, poate deveni chiar periculos pt viata lui sexuala daca il violentam cu o decalotare agresiva si prea timpurie
Noi decalotam usor la baita, nu seara de seara, cam de 3-4 ori pe saptamana, spalam (desi nu are nimic pe acolo) fara sa dam cu nimic si gata, nu mi-a zis altceva doctorita! Eu fac asa pentru ca ma gandesc ca daca nu o facem usor la baita la un moment dat va fi prea tarziu, o prietena a incercat dupa un an si ramasese cam blocata putzica in interior

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Eva,dupa cate vad si tu l-ai pus in fundulet mai repede de 6 luni .Cand ai inceput sa-l pui in fundulet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ref la scaun de masina, poti sa cauti unul din gama "combinate", care merge fixat si cu spatele,si cu fata la directia de mers.
Pe site la Mothercare, de exemplu, ai mai multe variante.
Lot of info here .

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eva, tocmai v-am vazut pozele, chiar ma gandeam ca nu v-am mai vazut de multisor, a crescut zambaretul vostru, chiar e baietel mare acum, face baita in cada . Si am observat ca ati rezolvat si problema cu caloriferele, probabil arhivate acum, din moment ce ati actualizat garderoba
Auzi, eu ma intreb acum, ziua mai doarme Luca daca se trezeste la 10:30-11? (uh, cat te invidiez , eu, vorba lui Ramo, fac ture prin casa toata noaptea, din 2 in 3 ore). Aratatorul il molfaie si Gruia, alternativ cu alte degetele, pentru ca nici el nu primeste nici un fel de suzeta sau tetina, numai tzitzi. Doctorita mea a fost de aceeasi parere cu a ta, in legatura cu aceasta problema.

Angelynna, bafta cu botezul, o sa fie extraordinar de frumos si o sa te intrebi cand a trecut ... bucura-te din plin de el si nu-ti mai fa griji!

Giulianna, cum iti spuneam, ma bucur enorm pentru leusor, ca a scapat de chinuri! Pupam ochisori margelute

CD,cand am comandat la bimbomarket, cam intr-o saptamana au venit, maxim.

babytza, bafta la eco, o sa te linistesti, o sa vezi, ca totul e in regula cu soricelul tau (asa sunt soriceii, de felul lor, cele mai in regula animalute, stiu eu! )

Nikolici, si la mine a dat rezultate foarte bune fizioterapia acum cativa ani, merita incercat! Bine ai venit in clubul mamicilor cu tzitzi fugarite si stoarse noaptea!

As pune si eu pe undeva filmulete cu Gruia, insa nu stiu ce are jalea asta de laptop ca nu ma lasa sa incarc pe webshots, iar cand incerc sa-mi fac cont pe youtube imi tot da eroare
E asa simpatic, de cateva zile incearca sa vorbeasca cu limbuta intre gingiute si se tot straduieste el acolo intr-o mare forma sa scoata tot felul de sunete, e un dulce!

Referitor la diversificare, eu astept sa vad ce idei are si pediatra noastra sambata. Insa voiam sa va spun, in legatura cu morcovii, eu o sa-i spun mamei sa ia de la piata de la ea (din provincie) morcovi si alte radacinoase de la tarani, din acelea care mai au inca pamant pe ele, cred ca nu au atatia nitriti cat cele din supermarket, crescute direct in ladite. O sa mai pun la congelat si niste dovleac (copt in prealabil), ca nici in asta nu-mi imaginez cum pot ajunge prea multe chimicale, si mai vedem. Oricum, portocalele si alte citrice nu-mi inspira deloc incredere, la cate chimicale se injecteaza in ele .. la fel si bananele.
Stiti ca exista un magazin cu produse eco, se numeste www.ecomagazin.ro/leacul-produse-bio-pentru-sanatatea-ta/" target="_blank"> Leacul , eu vreau sa trag o fuga pana acolo sa fac o aprovizionare, in prima faza ma intereseaza cosmeticele, dar au o gama larga de produse.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Boo m-am distrat teribil cand am citit ce circ e si la tine cu alaptatul . Parca ma vedeam pe mine. Azi dimineata am tinut-o pe Anna putin cu forta sa faca pauza de 3 ore de la ultima masa si se pare ca a functionat, caci in momentul cand a primit sanul, s-a concentrat atat de tare pe el ca nu a mai interesat-o nimic din jur. Dar ca de obicei, pana s-a saturat un pic si apoi la al doilea san, a adormit .

Nerantula am vizionat si eu filmuletul cu scumpul de Gruia. Eu nu am observat nici o emotie, iar de Gruia m-am tot mirat ce cumintel a fost.
Eu am un wrap dar o pun pe Anna in el doar cand stiu ca are nevoie de liniste sau de caldura mea. Altfel, daca are chef de joaca, nu-i place deloc caci nu poate da din maini si din picioare cum vrea ea si se simte foarte ingradita.

Anis si Anna isi suge degetul. Suzeta nu o vrea deloc, o scuipa din gurita. Tata zice ca seamana cu el si s-o las ca asa isi dezvolta mai bine inteligenta, cel putin acum cand coordonarea mana-ochi e importanta. Mai incolo va trebui sa luam masuri.

Babytza aseara dupa ce ma citit problema ta, am inceput sa caut prin cartile mele si pe net despre circumferinta capului. Nu am gasit tabel, dar dupa mine si la nastere a fost marisor asa ca as zice ca s-a pastrat proportia. Eu mai stiu ca in perioada asta, capul este cel care creste cel mai mult. Din cate am inteles la David a crescut 7cm de la nastere, in 4 luni. Anna are 3luni si jum si i-a crescut 6cm pana acum. Chiar ieri i-a masurat-o si a zis ca e foarte bine. Aici fontanela nici nu se masoara. Se face un control la inceput cand bebe e mic, apoi se spune ca pana la un an, uneori ceva peste un an, trebuie sa se inchida si gata.
Totusi, iti tin pumnii la control sa nu fie nimic ci doar un capos .

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Mamidestefan hello, pupici copilasilor

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

si de la noi pentru voi .

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eva tare scump micul Noah

Nerantul nu mai imi fac griji...inca

Voi ati luat cadou la nasi si daca DA cam ce?

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput