Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
luminita2008 spune:
giulianna, ma bucur mult de tot ca sunteti bine! pe Edi mic si frumos!
babytza, si voi sunteti bine, chiar daca nu ai inca o confirmare. mergi la eco, sa fii sigura, dar nu cred sa fie nika. si pe noi ne-a trimis pediatra la eco transfontanelara, la dr. stamate, cu Edi, ptr ca ar avea capul... asimetric, adica nu rotund, ci tesit intr-o parte. ce-i trept, era putin, caci l-a inghesuit frate-sau in burta, ce sa-i faci daca el a fost mai fraierici si n-a ripostat. in fine, acum e mult mai bine, s-a rotunjit mititelul singur, asa ca si la voi situatia se poate schimba. sau poate sa ramana un mic capos, tot la fel de scump e, ba mai mult chiar, are ceva ce altii n-au!
Eva, vazut Noah scump, dar sa stii ca nu reusesc sa vad poza cu baita in cada mare....
Joy, bblina ta e o scumpa si-i tare fotogenica.
O sa revin. Mai aveam ceva de spus, dar tre' sa mai arunc un ochi in urma.
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
_giulianna_ spune:
Ramona cum fac sa "tai" un filmulet?
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
luminita2008 spune:
noi am luat cadou nasilor, un tablou nasei si o rama digitala nasului (el e pasionat de lucruri de gen). si nasei i-a placut asa de mult rama, ca i-am cumparat si ei dupa cateva zile...
Luminita
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Eva tare scump micul Noah Nerantula nu mai imi fac griji...inca Voi ati luat cadou la nasi si daca DA cam ce? fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Eco Crina |
Noi un aparat foto si 2 cruciulite din argint.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
Piersicutza spune:
Cu diversificarea nici eu nu ma grabesc, aici la fel se recomanda introducerea treptat abia de la 6luni incolo. Sper sa am timp sa recitesc posturile voastre de acum, caci vorbiti foarte mult despre acest subiect si imi va folosi.
Intoarcerea la servici pt. mine e un subiect crunt:tocmai saptamana trecuta mi s-au terminat cele 14saptamani de concediu postnatal oferite de 'generosul' stat elvetian. Adica teoretic, eu ar trebui sa-mi dau copilul la cresa si sa merg la servici. Cand ma uit la Anna cat de dependenta este inca de mine, ma intreb, ce oameni fara copii au putut sa scoata asa o lege aberanta . Deci mi-am mai luat concediu fara plata pana in iunie cand voi fi nevoita s-o dau totusi la cresa dar doar 3 zile pe saptamana caci eu voi merge program redus la servici.
Am intrebat deja 2 medici pana acum, cam de la ce varsta are voie copilul sa stea in fundulet si mi-au spus ca teoretic de la 5-6luni sprijinit, practic chiar mai incolo cand poate el singur de fapt sa se ridice si sa stea bine in fund fara sa cada in fata sau pe lateral. Anna a mea nu vrea sa se intoarca, in schimb tot vrea sa se ridice in fund direct. Nici in scaunul de masina nu-i place pentru ca e prea pe spate si incepe si se chinuie sa se ridice de acolo si se supara ca nu poate.
Nikolici ce bine ca ai prins-o. Si eu fac greseli dinastea si ma tot intorc dupa ceva sau dau fuga la dulap, dar parca vad ca o sa ma surprinda si pe mine intr-o zi. Sper sa nu fie cu buba.
300 eu m-am gandit sa-i fac program Annei tocmai pentru ca vomita cam mult si ma gandeam ca poate se amesteca laptele vechi cu nou. De fapt unul din motivele vomitatului este clar miscatul ei energic din picioare. Scutecele le schimb normal, sunt mereu pline, kk face de 2 ori pe zi, creste normal, dar parca tot vomita cam multisor.
Didididi nu stiam de pernutele acestea speciale. O sa ma interesez. Merci de pont .
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
Nerantula spune:
Ia uitati www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&feature=related" target="_blank">ce il fascineaza pe www.flickr.com/photos/30462666@N03/3226766896/in/set-72157611264244741/" target="_blank">Gruia lately .
In alta ordine de idei, se pare ca azi am primit impulsul de a ma apuca de slabit .. sanatos: m-am cantarit de dimineata si am vazut, cu bucurie, ca surplusul a scazut de la sine de la 6kg la 4kg, deci imi ramane mai putin de slabit, ca sa ajung la greutatea de dinainte de nastere. Ca dupa aceea, mai vedem, ar mai trebui vreo 2-3 ca sa fie ok. Dar, pas cu pas.
Deci, intru si eu in clubul celor care vor sa slabeasca !
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
EvaF spune:
Fetelor sper ca ati apucat sa il vedeti pe fi-miu la baita, chiar nu mi s-a parut indecenta poza aceea, se vedea doar funduletul in apa si mi-au sters-o de doua ori webshots, asa ca...o las balta, era chiar scump
Pe de o parte ma bucur ca sunt prompti asa, sunt multi nebuni si pedofili pe lume, e un site serios bag seama, doar ca au sters fara sa zica nik, se topeste poza efectiv pe muteste
Nerantula, daaaa, am reactualizat garderoba, era caciula mamei mele venita in vizita din Laponia
Nu iti imagina ca doarme direct pana la 10.30/11h00 dimineata, se trezeste pt tzitzi undeva pe la 07h00 si apoi il iau in pat cu mine unde dormim amandoi ca porcusorii pana tarziu
CD, Gaia, Angelynna, Luminitamultumesc de vorbe frumoase sfaturi, mai astept pareri despre scoica fetelor
Angelynna, succces cu botezul!!! Sigur va fi frumos pt ca are o semnificatie speciala acea zi
Lucutta, eu nu il tin in fund decat pentru poze, din luna a treia de viata l-am pus in funduletz sprijimit de canapea si perne evident, dar pt poze. Acum il mai pun in fundulet pe genunchii mei cateva minute cand avem musafiri sau suntem in vizita, sa vada si el lumea. Eu cred doar ca ce e mult strica, nu il tin numai la orizontala ca altfel ar fi show
Piersicutza, Boo, de ce va chinuiti sa ii dati san la 3 ore? Asa v-a zis doctorul? Eu ii dau la o ora, doua, uneori i se face putin sete sau vrea tzatza asa de companie, de ce ar trebui sa ii dau la 3 ore? Nu mi-am pus deloc problema, ii dau cand cere, doar e cea mai buna prietena , nu?
Fetelor, imi trimite si mie cineva noua parola de la contul comun?
LE: Nerantulaaaaaaa, ce scump e Gruia cu tricoul lui cu familionulsi se vede ca a crescut, are deja o mimica de smecheras, rade asa in coltul gurii, si fi-miu mai face asa. Or stii ei ceva ce nu stim noi?!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
Ada, vazut pozele, tare mult imi plac copii tai! Sa-ti traiasca! Am citit si cum ti-ai petrecut tu acea seara 'minunata', nu pot spune decat ca te inteleg... si ca te admir! Tu ma intrebi pe mine cum fac cu cei 2 huni odata, dar pot sa te intreb acelasi lucru... si la tine mi se pare chiar mai greu, ca sunt diferiti si ca varsta, au toane si biortimuri diferite, dorm si papa diferit si la ore diferite... of, cred ca ti-e greu.
CD, si ai mei au prins teama de aspirator, din acelasi motiv de batista.... le-a trecut de mult raceala, dar n-am mai incercat sa aspir cu ei alaturi, chiar sunt curioasa cum mai e acum..
Musette, s-a mai schimbat treaba cu scoica... acum mai mult se joaca in scoici, adorm f rar in ele, ai nou le place pe picioare.... deh, daca asa i-a invatat mami, ce sa facem.... desi mie imi place asa, ii simt aproape, chiar daca sunt doar pe picioare... mai rau e cand ii apuca dorul de leganat pe picioare pe amandoi... caci n-am decat 2 picioare si cu siguranta nu e de ajuns unul ptr fiecare.
mamidestefan, multumim de urari!
Luminita
GHIDUL MAMEI
angelynna82 spune:
Luminita imi place cum ai spus despre picioare
Eva ms mult , iti trimit mesaj cu parola
Multumesc fetelor pentru idei de cadou
Nerantua un mare pt Gruia
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
luminita2008 spune:
Nerantula, e super dulce Gruia!!
Eva, nope, noi n-am apucat sa vedem poza, habar n-aveam ca au sters-o... pot doar sa-mi inchipui ce dulce era si Noah... deh, eu citesc mai cu intarziere, de regula a doua zi.
Eu cand ma uit la hunii mei (acum dor si ii am pe amandoi in raza vizuala), ma gandesc tot mai serios sa nu ma mai intorc la servici ever!! Da' stiu ca n-o sa pot, nici finantele n-o sa ma lase... si asa repede alung gandul asta din minte, mi-e asa o frica...!
Luminita
GHIDUL MAMEI