Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
Nerantula spune:
Eva, eu vazusem pozele si mi s-au parut cam indraznete
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna acum avem 3 mese diversificate, dar papam si 700-850 ml lapte/zi poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
super, ce mi-as dori sa fie si la noi la fel! dar mie mi-e teama de diversificare ca de aghiuta...
apropos, Babymom, chiar vroiam sa te intreb: noi avem 4 luni si papam formula de la 1 luna... cand e indicat sa incepem diversificarea? sa asteptam pana la 5 luni? ca eu cam asa as vrea... parca-mi aduc aminte ca tu sugerai chiar pana la 6 luni sa asteptam, dar nu e totusi cam mult?
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
mamidestefan spune:
CD Sa nu iti fie cu suparare ..dar eu stiam ca in diversificare atunci cind vrei sa introduci un aliment copilasul trebuie sa fie perfect sanatos...si ai mare grija cu sucul de mere...mie Stefan nu mi la tolerat deloc asa simplu ..se balona si urla ore bune dupa ce il bea ...si in consecinta ii dadeam jumatate suc de mere ..jumatate suc de morcov..
ideea e ca eu atunci am inceput cu suc de morcovi ..si mi-a fost usor sa ii adaug si un pic suc de mere ...dar masura de inceput a fost o lingurita...a doua zi 2 lingurite ...etc..
...aaa si sucul de morcov proaspat ajuta si la kk.
inca o data sper sa nu te superi
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
Didididi spune:
Nerantula, l am vazut in sfarsit si eu pe Gruia! Super cum statea el acolo turceste! Sa fie sanatos! Legat de somn, al meu de vreo 3 zile se trezeste din jumate in jumate de ora, o fi zis ca la o ara e mult . Deci esti fericita!
Didi
luminita2008 spune:
fetele, sunt emotionata tot de dimineata, a nascut o 'colega' de pe DC, de la gemenashi, doua fetite sanatoase tun!!! sunt asa happy..!! si vineri a mai nascut o buna prietena de-a mea un baietel!! of, ce de bebelaci in jur, asa-mi place!!
in alta ordine de idei, ce-am mai gasit azi pe net si mi s-a parut interesant, pentru cele cu bebelaci mai mari si nazdravani (asa ca Teo!): aparatori ptr usi, ptr degetelele bebelacilor! Mi-am amintit chiar ca acum cateva zile o prietena se plangea ca si-a dus fata la spital, pentru ca si-a prins manuta la usa... of.
http:// 4bebe .ro/produse /53-camera -bebelusului /47-accesorii-pt-siguranta -bebelusului/ 992-aparatoare- degete-pt.-usa.html
scoateti voi spatiile, sar'na
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
claudinna spune:
salutare si de la mine!
azi e zi de curatenie generala...mai am ff putin
_giulianna_, ma bucur ca sunteti bine!!! pupam editzu!
Didididi, meniul nostru este cam asha:
03-120-150 ml lapte
06: 120-150 ml lapte
09: piure fructe+ceai sau suc de fructe
14: piure legume + supa + 120 ml lapte
18: 180 ml apa+ 6 masuri lapte+4 masuri cereale
22: 210-250 ml lapte
vreo doua zile i-am inversat mesele de la 18 si 22
si la 18 a mancat 270 ml lapte intr-o zi, iar a 2-a zi, 260 ml lapte...
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!A adormit vorbaretul meu si hop si eu pe forum....
Claudinna branzica,,cu ce fel de lapte se face
Nocom, babytza, Piersicutza,Joy
Boo si eu sunt nedumerita rau cu decalotarea...eu decalotez dupa ce o perioada am facut pauza...dar, sincer, nu sunt convinsa ca e bine. Decaloteaza sotul seara la baitza, usor, nu fortam...
Babytza nu mai plange, mami!!Soricelul e bine!
Anamona asa se zice...ca al doilea va fi tot baiat...ar fi super, eu asta imi doresc!!!
Nerantula al meu se trezeste tot asa de 3-4 ori pe noapte...eu il iau in pat cu mine si el suge, adoarme, cand se trezeste suge, apoi chitaie si-l mufez la cealalta tzitzi si tot asa...poate cand incepem diversificarea scoate mesele de noapte, sau nu... In schimb de vreo 2 saptamani doarme f bine ziua, cam 5-6 ore in total.
Giulianna felicitari pt vestile bune!!
Eva te inteleg perfect!! Si eu cu cat citesc mai mult cu atat stiu mai putin!!Sincer, nu ma mai complic si nu mai studiez asa mult...sunt sigura ca Lucas imi va "spune" ce vrea...merg pe mana lui, sa zic asa!! scumpete de Noah...s-a facut maare!!Nici eu nu vad poza in cadita!
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
CD27 spune:
maidestefan nu ma supar deloc chiar am nevoie de sfaturile voastre mamici cu experienta
stiu ca trebuia sa fie in perfecta stare de sanatate dar a papat putin de tot in spital si nu stiam ce sa mai fac...., m-am cam hazardat cu marul, grisul cu lapte etc, de placut i-a placut marul si maraia cand vroiam sa i-l iau asa ca l-am lasat sa bea 20 ml...de tolerat e cam devrme sa spun, cert este ca a facut kk acum, mic si tare, dar tot e bine
morcovi nu am si nu mai ies cu el din casa pana in we asa ca probabil voi face o pauza cu sucul de fructe
NU e o placere sa incepi diversificarea, adica nu cred ca face cineva asta doar asa de dragul de a o face, mie mi se pare ca era folare la ureche doar cu lapte, din pacate nu mai manca si 3 dr la care am fost se mirau asa printre dinti ca nu am bagat nici un suc, nici cereale nimic si am zis ca sunt io nebuna si tin puiul nemancat si m-am aruncat cu capul inainte, acum...cu sau fara legatura cu nebunia mea, puiul a inceput sa pape mai binisor lapte, ara scandal, suturi si injuraturi cum acea el
Angelinna si eu trebuie sa iau cadou pentru nasi, am luat deocamdata pentru bebe ca au si ei, are 7-8 luni si i-am luat o masinuca 3 in 1, se face balansoar, il pot impinge parinti si nu mai stiu ce minunatii mai face, pentru ei....no ideea
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
sabinel spune:
bun gasit si de la noi!
Nerantula Gruia e de exceptie! amalia mea a lasat o gramada de balute cand i-a vazut pozele.
maine facem si noi vaccinul, iar sambata ne asteapta pediatra sa vedem ce facem cu hemangiomul ala de pe fesa, ca pare din ce in ce mai rosu si a sangerat zilele trecute, de m-am speriat la schimbatul scutecului. sper sa se resoarba si sa nu ajungem la operatie.
va pup!
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g Mergi la un reumatolog si poate te lasa durerea cu ceva fizioterapie. La mine a mers. de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
nikolici cand mergii tu sa ma iei si pe mine. Cu ocazia asta una intra la dr si cealalta sta cu bebeii.
Anda ma zgarie!!!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei