Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
claudinna spune:
bitza, inca nu i-am facut branzica. am citit ca se face si cu lapte ptraf si cu lapte de vaca si cu lapte la cutie...si cu UHT...
chiar nu stiu cum voi proceda, dar cred ca voi incerca initial cu laptele praf, sa vad ce iese.
poate incerc si cu UHT...
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
sabinel spune:
Ramona si amalia zgarie, pisca dar mai ales musca. asta se intampla cand incerc sa-i var tzatza in gura si nu vrea. bai da musca ceva de speriat, ragadele au fost mici copii pe langa muscaturi. ce m-oi face cand or sa-i iasa dintii...
ca tot vorbeati de supt degete, a mea are o afinitate pentru degetul mare cand vrea sa adoarma, in rest le ia la rand, cate unul sau 2, indexul si mijlociul, sau mijlociul si inelarul, depinde de cum ii pica la gura pupam pe anduta tigroaica
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
preety spune:
angelynna noi le-am luat la nasi un aspirator... i-am intrebat ce vor ca sa nu luam ceva aiurea si asta au vrut...
punem si noi poze cu Sorina la sedinta foto de astazi impreuna cu bizbiz-ul ei preferat (o albinuta de la tiny love) ... pe care il tot trage de petale si-l gusta de la o vreme
astazi toata ziua m-am ocupat de si si ma relaxez si eu acum cu voi... binenteles cu Sorina dormindu-mi in brate
ce pot sa-i dau ptr niste brobonele aparute pe piele? am schimbat uleiul de corp si cred ca de la el au aparut
claudinna simpatic Razvanel
nerantula vazut gruia la tv. super tare
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Nerantula spune:
Sabinel, mai bine intrebati un dermatolog cu hemangiomul acela .. La Gruia ne-a spus ca se va retrage, insa pediatra e de parere ca nu. Deocamdata a crescut putin, dar nu a sangerat.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
luminita2008 spune:
noi avem hemangion pe ceafa. pediatra a spus ca poate disparea sau nu. la Edi s-a mai retras, la Robi s-a extins putin.... oricum e acoperit de par, dar tot nu-mi place.... auzisem ca se trateaza cu zapada carbonica, dar marturisesc ca nu m-am interesat in profunzime despre asta. cred ca un dermatolog poate spune cel mai bine.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Giulianna ce bine ca a scapat piciul Edi de interventie babytza asteptam vesti, care sigur sunt bune, nu-ti spun cata caputul are nepotelul nostru si acum la 12 luni parca mai e cum e, dar pe la 5-6 luni era disproportinoar rau dar nu i-a zis nici un dr ca ar avea probleme si l-au vazut multiiiiii dr(parinti un pic paranoici) Noi suntem bine, plin de muci si nu prea sta sa scot cu batista, cand aude aspiratorul se sperie rauuuu, e tare marait cred ca din cauza ca e balonat are burta full desi n-a mancat mare lucru dar nu a facut kk ieri si azi, iar in spital niste bobite mici...am dat ceai...o sa mai incerc cu apa poate merge Astazi a baut 20 ml suc de mere el mai vroia dar l-am oprit ca deja cred ca e mult pentru prima data, grisul cu lapte nu l-a vrut...ma rog...lingea el ceva, dar greu si printre maraieli asa ca am renuntat Aseara am dat comanda pe bimbomarket scaunel masa Polly, scaunel masina, tarc si o masinuta 3 in 1 pentru bebelache al nasilor am dat iama pe card Cele care ati mai comandat, vine acasa parca?! Repede? Oare vin toate o data? mooooaaaa sunt plina de intrebari hi hi Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Si Matei se sperie de aspirator asa ca i-am kuat aspirator nazal Zoli. Tare bun. La asta rade...bine nixi nu am avut nevoie ca n-a fost deloc racit. L-am mai aspirat cand era fornait.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
babymom75 spune:
Buna seara tuturor!
N-am citit inca din urma asa ca iertati-ma daca ma bag ca muca-n lapte.
Trebuie sa ma laud la capitolul realizari ale bebeilor - micului meu spotiv ii ies toate rostogolirile de pe spate pe burtica! Aproape ca nu mai da nici un rateu. Si are o tehnica...de ma tooot minunez: se strange asa in pozite fetala pe-o parte, se incoarda, apoi brusc se extinde cu picioarele perfect drepte si gata... e "copilul-barcuta" pe burtica! Mai rau e ca uneori ii ramane manuta prinsa sub el sau... incearca sa faca altceva si ii iese rostogolirea asta si atunci se infuuurieee ...
Mai citesc si revin
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
andy.p spune:
Noi azi am stat prin casa si chiar daca e vreme de somn Alexia a dormit cam o ora in toal pana acum
Oana nu mai stiu de ce e asa maraita si de ce plange in halul asat cand vreau sa o culc desi ii pica ochii-n gura de somn.
angelinna spor la pregatit si sper sa iasa totul ff bine
giulianna ma bucur ca esi e bine si n-are absolut nimic
preety vazut poze cu frumoasa Sorina
Fug ca s- a plictisit cupila in patutz
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
bitza2008 spune:
Eva acum am citit si m-am dumirit cu pozele
CD nu se da gris pana la 1 an
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
_irina_ spune:
Pupici si de la noi.
Am o piticuta un pic agitata, ma uit acusi in grafic sa vad cum e cu norisorii, o fi iar o etapa de crestere, ceva. si abia ne reglasem cu somnul.
Pe piticoanta o culc ziua langa mine pe canapea in living, noaptea la ea in camera si dupa prima trezire o iau iar langa mine pe canapea. Pana acum prima trezire era pe la 7 dimineata, azi noapte a fost la 3, eram asa de ametita de somn ca nu mi-am dat seama ce ora e.
Vad ca iar se discuta despre diversificare. Eu inca mai cred ca pe langa tot ce zic doctorii e si o optiune care depinde de copil, de modul in care se dezvolta el. Nu stiu cum sa explic exact ca sa nu dati cu rosii. Asa ca dau un exemplu personal.
Noi vom incepe diversificarea cel ai probabil de saptamana viitoare, in mod sigur pana in 5 luni. Piticoanta e un copil dinamic, nu sta 2 secunde locului, da din maini si din picioare de zici ca face aerobic non stop. Nu se rasuceste de pe o parte pe alta, statul pe burta nu a fost niciodata o mare placere pentru ea, o pun eu din cand in cand asa si stau si eu pe burta in fata ei si ne dragalim si atunci sta.
am incercat sa ma rasucesc sa vad daca ma imita, nu merge.
Nu sta in fund singura, dar pe perne daca e pusa sub 60 de grade iese cu taraboi.
Dar... si aici din cauza acestiu mare dar m-am decis sa o diversific, dar e inebunita dupa mancare. Eu am ajuns sa mananc numai cand ea doarme sau daca nu apuc atunci mananc pe ascuns, altfel nu isi dezlipeste ochii de la mine, saliveaza, intinde manutele, e circ mare. Am renuntat si sa beau ceai sau cafea cu ea in brate, isi tot baga mainile in cana.
In plus, orice obiect, jucarie, etc este in primul rand verificata din punct de vedere al gustului.
Cred ca ma repet, dar eu am fost un copil intarcat rapid, de pe la 2 luni mancam de la mama Humana iar la 3 luni eram deja diversificata. Si am un stomac beton,in ciuda unei alimentatii haotice si a unei vieti stresante.
fericita de Andreea-Maria