Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

tzitziri nici c-as vrea sa scap

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Noi mai nou ne foim noaptea in somn de pe la 4-5 pana dimineata si eu tot intorc pe el de pe o parte pe alta pana la un moment dat merg sa-i fac laptic ,ii dau si apoi nu se mai foieste vreo 1-2 ore apoi iar incepe pana se trezeste de tot pe la 9-10.Este obositor ca nu ma pot odihni ca el se foieste intruna.

Nerantula,pt mica vedeta Gruia

Referitor la decalotare ,eu dupa fiecare baita ii trag pielicica cat pot si o curat de albul care este cu ulei.Nu stiu daca procedez chiar bine,pt ca nu se poate decalota nu stiu cat.

Am slabit deja 7 kg in 3 sapt jumate dar mai am 1kg de dat pana sambata ca sa fiu la 70kg cat mi-am propus luna aceasta.Voi tine cura pana la sfarsitul lui martie sau pana la Pasti cand sper sa ajung la 58kg mai slaba decat eram inainte de nastere cu 10kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tzitziri esti o scumpa , multumesc mult Merg diseara la medicover, ca oricum mai am o programare si la stamate sapt viitoare joi. Daca e ceva, o sa ma folosesc si de programarea asta pt joi. Aici unde am sunat am insistat foarte mult sa ne bage azi, asa ca raman aici. Dar multumesc mult

Nu a facut soricelul febra deloc de la vaccin si a papat tare bine azi. Un pic marait aseara cu papa , dar atat. Nu a depasit 37.2 care este temperatura lui obisnuita. Ba chiar pe la 4 dimineata cand l-am verificat avea 36.7 .

Ma duc cu fata la dentist si revin mai tarziu . Va pup pe toate

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata pe la pranz si de la noi !

Iarasi ploua sper sa se opreasca pana dupa-masa !

Giulianna sper ca sunteti ok!
Joy e super dulce Sofia
Anis si Mihnea isi suge degetele la greu, dar dupa ce m-am documentat 9google sa traasca) am hotarat sa nu intervin prea tare inca in acest obicei. In timpul zilei daca il vad ca isi suge degetul ii dau o jucarica/ceva si cand adoarme bag suzeta. Dar el si noaptea isi suge deetul si nu am ce face
Babytza eu zic sa stai linistita! Am un nepot caruia tot asa i-au zis si pana la urma era doar capatanos Acum are 6 ani si nu se mai observa! Incearca si la medicover
Nikolici bine ca totul s-a terminat cu bine
Babymom mai vrem info despre diversificare cand ai tu timp
Andreutac vazut poze frumoase cu bebelusa frumoasa si mamica frumoasa mi-am adus aminte de pozele de la nunta mea si m-am dus sa ma uit la ele

Multumesc fetelor pt raspunsuri legate de landou. Problema mea este ca landoul de la carutul meu e mic deja(incape cupilul fix acolo la 67 cm ai lui) asa ca am primit un carucior cu landou mult mai mare de la o prietena, insa ea a crescut 2 copii in ala, asa ca e mai greu de manevrat Acu ca a inceput si asta micu sa se foiasca in landou sunt din ce in ce mai tentata sa trec la varianta sport dar... la carutul meu e doar de la 6 luni . Asa ca voi cumpara un alt carut probabil (oricum cautam o scuza pt un carucior cu 3 roti)

fetele

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada acum ca suntem mari da, e super cu familie mare. Eu as face mai multi copii, sa vad ce zice sotul. Cred ca vrea sa mai asteptam. Sincer si eu pentru ca nu m-am saturat s-o iubesc pe Anda, dar nu exclud o familie mare. Asta acum; acum cativa mai multi ani as fi preferat copii doar fierti. Nu dati cu rosii!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Good morning,

2 aspecte am si eu de pus pe foaie :

1. Bebe nu mai doarme noaptea ..cred ca a inversat noaptea cu ziua si ma dispera...o fugaresc cu tzitzi in pat, sar peste ea sa ii dau tiztzi no.2 ca una mai are putzin si se usuca si cade la cat m a supt de ea.

2.Legat de landou, eu nu am cumparat carutz cu landou, ci unul sport care se foloseste de la 6 luni...si am imprumutat un carutz cu landou...imens de mare insa e bun pt bebic acolo...dar de abia astept sa trecem la varianta sport ...carutz pe care il avem din luna 8 de sarcina cred...deocamdata, e foarte bun in casa de leganat bb plangacios.

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Preety, noi avem dr. de familie la CMU (sediul Unirii, pe bd. Unirii).
Dar tipul nu mi-a venit inca acasa niciodata, nu l-am chemat dar nici nu mi-am dat seama daca vine sau nu...
In rest, dragut, amabil si nu am avut inca contre cu el. Asta vara am fost cu el sa facem Priorixul (ala cu oreion, bla-bla) ca sa nu ma bag cu burtica si Teo in aglomeratie de beblusi la CMU Kids.
A fost un haios, dupa ce l-a distrat pe Teo, i-a dat pixuri, etc, a chemat o asistenta, cica "doar nu o sa il intep eu, sa tina minte de rau despre mine?? Eu cu joaca!"

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Asaa ... sa va mai spun ce face mihnea : se foieste noaptea in somn ceva de speriat ! da din maini si din picioare, parca e avio, ins nu scoate niciun sunet , are ochii inchisi, teoretic doarme. A mai patit cineva de astea? pe la 7 dimineata il trec pe burtica dar si asa se foieste(doar capul, ca nu se intoarce singur). De dormit insa doarme de la 22,30 pana la 9-10 cu (mai nou 2 treziri de tzitzi)

Saptamana care a trecut a fost saptamana fara casitg in grutate dar a invatat sa joace cucu-bau E asa haios ca scoate si el sunete cand dau mainile la o parte

Referitor la spitale / consultatii eu intotdeauna imi fac programare la prima ora (8 dimineata) ca la ora aia sigur e curatenia facuta si nu sunt multi copii care asteapta. Si intotdeauna stam cat mai departe de restul copiilor(pe langa usa de intrare) Pana acum am avut bafta si nu am luat niciun virus

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Acum am ajuns de la spital.
Fetelor suntem bine, nu e nevoie de interventie!!!

Ne-au vazut cred ca 5 medici de fiecare, unii la putza si altii la fontanela.
Legat de fimoza: nu se pune problema deocamdata de interventie, nici chirurgicala nici manuala. L-a vazut un medic care mi-a inspirat foarte mare incredere, care mi-a explicat exact cum sta treaba acolo si care s-a uitat fff atent la putzulica lui (a lui Edi bineinteles ). Igiena normala, fara niciun fel de crema (eu la recomandarea pediatrei curatam cu tifon apoi ii puneam o bobita de Nidoflor). Cremele aplicate acolo influenteaza aparitia si inmultirea smegmei. Baie normala si eventual putina decalotare dar nu neaparat, poate doar sa vad eu cum sta treaba acolo, sa nu se fi stramtorat sau sa-l deranjeze la pishu.

Legat de Vigantol: n-au auzit in viata lor de administrare 15 picaturi. Intr-adevar mi-au confirmat si ei , Edi are un usor rahitism care se "vede" din marimea stomacelului, forma capului si inflexibilitatea labutelor, sunt foarte rigide, parca ar sta mereu incordat. Exercitii cat cuprinde, masaj si 6 picaturi de vigantol/zi. Dupa o luna revin la acelasi medic si vedem cum sta treaba.

Cam atat, bebele meu este sanatos, cauza care a dus la rahitism este greutatea mica de la nastere. Am recuperat si mai recuperam!

Va pupam, multumim de sustinere tuturor, n-am citit din urma dar vreau sa multumesc Nerantulei si Roxanei.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

nikolici – eu vreau sa renunt de saptamana asta la masa de infasat. BB deja se misca foarte iute si e de ajuns o secunda, cat sa ma aplec pt un scutec, crema si sa am vreo surpriza neplacuta. Asa ca o sa o demontez si gata, capitol incheiat. O sa ma cocosez de acum pe pat dar alta solutie nu am . Pupam frumoasele.

Giuliana – tare mult ma bucur pt vi ca totul este bine. Pupici multi

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput