Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
Nerantula spune:
Laura, wow, ce copil activ ai! Gruia se trezeste des noaptea, dar doarme mult ziua, cam 7 ore! Am timp si eu sa mai recuperez, dar tu, saracutza ... te compatimesc!
Babymom, felicitari pentru micul sportiv!
Sunt si eu bucuroasa ca, in sfarsit, copilul meu a inteles ca trebuie sa se sprijine in manute ca sa stea pe burta si acum ii place mai mult. Il pun pe patul mare, cu fata spre oglinda si sta asa si se uita fascinat la imaginea lui
Preety, am vazut Sorinuta scumpica fotomodeala! frumusica mica! pentru brobonele incearca sa o clatesti cu un ceai slabut de musetel cu bicarbonat.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
CD27 spune:
[quote]citat din mesajul lui bitza2008
CD nu se da gris pana la 1 an
Poftim?????!!!! Sunt cereale de la humana gris cu lapte de la 4 luni cred ca arunc tot si ii dau numai lapte pana la 2 ani si gata ca io o iau razna
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Vad ca iar se discuta despre diversificare. Eu inca mai cred ca pe langa tot ce zic doctorii e si o optiune care depinde de copil, de modul in care se dezvolta el. |
De acord cu tine, Irina. Si eu cred ca trebuie sa incepi, daca pofteste asa la tine. Si Robi pofteste putin, dar nu chiar asa ca pitica ta. Iar Edi e exact pe invers, si mi se pare ca nu sunt totusi pregatiti... de asta ma tot c***iesc asa... of.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
preety spune:
nerantula cat bicarbonat pun la cat ceai?
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
sedinta foto de astazi
andy.p spune:
Nerantula chiar simt cateodata ca nu mai pot ,apoi trag o gura de aer sau de plans depinde de caz si o iau de la capat
Al exia pofteste la tot ce mananc eu...i-am dat suc cu lingurutza si n-a dat pe jos ,iar cand m-am indepartat a plans
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nerantula spune:
Sabinel, am dat iama in pozele norutzei, ca-mi bazaia cupilu' ca vrea sa-si vada mandrutza bebelusha si a ramas cu guritza cascata si ochii mari la asta. Suntem tare mandri amandoi ca avem o aleasa atat de frumusica, delicata si cu o privire ce-i dezvaluie istetimea
Iar mutrita asta iti vine s-o mananci direct!
Hmmm ... dar ce se petrece aici??
Cum ii place la radio?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
Nerantula spune:
citat din mesajul lui preety nerantula cat bicarbonat pun la cat ceai? Mamica fericita de Sorina Gabriela Ticker Sorina Gabriela sedinta foto de astazi |
Pentru 2l ceai pui o lingurita
bitza2008 spune:
Scuze, CD credeam ca ii dai gris de ala normal, dar ala special pt bebe e ok...scuze ca m-am bagat si eu aiurea in tramvai
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui CD27 [quote]citat din mesajul lui bitza2008 CD nu se da gris pana la 1 an Poftim?????!!!! Sunt cereale de la humana gris cu lapte de la 4 luni cred ca arunc tot si ii dau numai lapte pana la 2 ani si gata ca io o iau razna Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
CD, cred ca Bitza se referea la cel facut de noi acasa, nu la preparatele pentru bebelusi. Cred ca e ok sa ii dai humana sau produse speciale de bebe. Si mai fa si ca tine, nu apleca urechea la ce spune toata lumea, ca innebunesti. Tu iti cunosti cel mai bine copilul, il ai langa tine si vezi cum reactioneaza la papica, vezi ce nevoi are etc. Succes!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Xor spune:
Buna seara mamici si pupici la pitici!!!
Imi cer scuze pentru luuunga absenta dar recunosc cinstit ca nu am reusit sa tin pasul cu voi si sa fiu la zi cu cititul....
In alta ordine de idei, noi suntem bine....f smecher si speculant puiul meu in rest e un scump cuminte care doarme, mananca (tzatzica), se joaca si rade mereu...e un copil vesel...
Problema diversificarii ne macina tare si pe noi....pe 22 ian, cand a implinit 5 luni a primit si prima lingurita de suc de morcovi...acceptata cu succes spre multumirea mea darrr...a fost in regula pana in ziua in care trebuia sa pape 3 lingurite...le-a scuipat, s-a strambat si m-a "certat" din tot sufletul...astfel incat ieri am inceput cu 1 lgt de suc de mar si azi 2...daca i-ati fi vazut fatuca spuneati ca ii dau lamaie, asa se stramba...desi merisorul era dulce dulce....Dr ne spune cu multa rabdare inainte dar se pare ca bb e fan tzitza :D
Cu decalotarea, noi curatam usor usor la baita...
Probleme cu pielicica aspra...dupa baie face pete rosii care apoi dispar iar in locul lor raman zone aspre...pana acum am folosit pt spalat kloran si nivea...dar la sfatul unei farmaciste am luat seba medsi impreuna cu cremita stelatopia de la mustela se pare ca suntem mult mai bine....
pupici (pauza de masa la bb si revin)