Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

noi avem hemangion pe ceafa. pediatra a spus ca poate disparea sau nu. la Edi s-a mai retras, la Robi s-a extins putin.... oricum e acoperit de par, dar tot nu-mi place.... auzisem ca se trateaza cu zapada carbonica, dar marturisesc ca nu m-am interesat in profunzime despre asta. cred ca un dermatolog poate spune cel mai bine.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Hemangiomul de care zici nu e in planul pielii? Sau e elevat? Ca daca e in planul pielii e normal. Toti bebelusii il au de la nastere ( se numeste "muscatura berzei" ) si dispare spontan dupa 1 an - 1 an 1/2.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:

Hmmm ... dar ce se petrece aici??

Cum ii place la radio?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

e fetita unei prietene, mai mica decat amalia cu 2 luni. le-am pus pe burtica si amalia a scapat nasul in patura noi suntem cuminti nu alergam dupa alti baietei, inimioara noastra bate numai pentru Gruia
am decis sa nu ma intorc la munca, m-am si certat cu soata pe tema asta, e de ajuns ca rateaza el toate momentele. plus ca acolo emitatorul radiaza, asa ca momentan stam in stand-by

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babymom, raportam hemangiom in planul pielii, nu elevat. Ce ma bucura mesajul tau!!! Ca ma cam speriasem ca s-a extins la Robica...

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

[quote]citat din mesajul lui bitza2008

CD nu se da gris pana la 1 an

Poftim?????!!!! Sunt cereale de la humana gris cu lapte de la 4 luni cred ca arunc tot si ii dau numai lapte pana la 2 ani si gata ca io o iau razna

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Nu le arunca inca. Daca se specifica pe cuitie ca sunt fara gluten se pot da de la 4 luni ( teoretic ) daca doresti o diversificare precoce. Grisul acela traditional fiert in lapte nu se recomanda prea precoce, poate nu chiar dupa 1 an, dar nici nu m-as grabi cu el - nu are nici un principiu nutritiv activ in afara de glucide si se fac copiii pufosi. Eu nu i-am dat celui mare niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetele, va pupacesc, ne 'vedem' maine, ca presim o seara agitata...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Giuliana, spune-mi, te rog la ce medic ai fost la Grigore Alexandrescu. Tare ma bucur ca n-a fost nevoie de cutit.

Vorbeati de bone, eu am o prietena care e bona de ocazii...adica sta cu bebei daca aveti vizite, iesiri etc de facut si nu are cu cine sta bebe.
Daca va intereseaza dati PM

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Nerantula multumim pt. felicitari. L-am vazut pe Gruia ce mare si dragut e! Am zabovit putin la cantecelul vostru. victor a dorit sa-l vada de n ori, dar eu am decis ca de 3 ori ajunnge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hai sa va zic una taaare...

Fiu-meu a inceput sa isi scoata sosetele si sa isi rontzaie degetele mari de la picioare....

Da, ati bagat de sama... n-am zis CARE fiu... ei bine... chiar el... Teo...

In aceeasi ordine de idei, Raducu si-a ales singur viermele dintre mai multe jucarii care zaceau pe langa el, si l-a morfolit pana a adormit.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Gata, m-am pierdut in informatii multe, multe...nici nu mai stiu ce doream sa zic.

Am vazut multe poze si mi-am amintit ca ieri am primit si noi cd-ul cu pozele de la botez, asa ca nu mai trebuie sa astept sa descurc matele camerei foto, pot sa descarc de pe cd cateva pozute cu noi, ca sa ne cunoasteti

Imi spuneti va rog cum sa fac? Vaa rooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sabinel, ne-am linistit .. si ma bucur ca ai decis sa mai ramai acasa cu gazulicea, daca zici ca mediul nu e safe acolo. Cand mai pui un filmulet cu Amaliuta, sa o mai auda Gruia cum gangureste?
Lumi, multumim! Si noi avem muscatura berzei destul de maricica.

Fetelor, voi ati gasit pe undeva protectii dinacelea care se pun la patul mare sa nu o ia bebe la vale?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput