***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mie mi se pare ca asa de repede cresc capsuneii/capsunicile noastre.....Au inceput sa vorbeasca sa-si aleaga singuri hainutele care le vor in ziua respectiva.......

Si mie imi place cum stalceste STEFAN cuvintele.Am de cand s-a nascut un caiet in care scriu in fiecare luna si de cand "vorbeste" am o pagina unde scriu si cuvintele noi pe care le spune in luna respectiva.Vreau sa scriu pana la 2 -3 ani dupa care scriu tot ca pe lucrarea de licenta,adica sa aiba coperti si poze.Nu m-am hotarat daca sa scriu pana la 3 ani sau la 2 sa ma opresc.

Poate ziceti ca sunt dusa da' vreu sa le pastrez peste ani si sa nu pierd tot ce am adunat atata timp

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu si au am un jurnal pentru Maya.Imi pare rau ca nu am facut blog, in care sa pun si poze.

Noi maine plecam la mama la Pitesti pana vineri ca e si tati plecat din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

A venit mama la noi si e tare bine, nu as mai las-o sa plece, Andreea o iubeste si o striga 'biiiica', nu poate merge nici la baie. Tati i-a luat cort si abia o mai scot din el, e super incantata, ii zice 'casa' si isi duce jucarii si baloane, se trezeste noaptea sa il verifice sa vada daca e in camera. Dar asa are ea, cate un fix pe o jucarie, i-am schimbat chestia antiderapanta de la baie si ii place tare mult, ii zice 'barca', a dormit cu ea o noapte si am iesit chiar si afara cu ea. Face puzzle din 3 bucati, in 2 zile s-a prins cum sta treaba.

Cu mancatul seara, mananca de multe ori felul 2, ca ea doarme de la 4-5 la 8, care e de obicei, dovlecei, brocoli sau paste cu cascaval de capra, ori lapte cu gris(mai rar ca ma enerveaza sa il fac si de multe ori nu ii trebuie), ori peste cu orez, ori orez cu legume. La amiaza de obicei ciorba/supa si la fel ca Stefan a lui Ioana, nu ii mai incape nimic, dar ii mai dau din mancarea noastra si ia 2-3 gurite. Mai are o gustare inainte de culcare, in jurul orei 4 cu iaurt si biscuiti, ori iaurt si fructe, iar dimineata fructe cu biscuiti si o lingurita de branza de vaci, ori cascaval, ori ou fiert, sau ce mai cere ea, atunci ii fac mofturile.

Ciocolata incerc sa nu ii mai dau deloc, adica nu mai mancam sa ne vada ea, ca la craciun i-am dat f putina si i-au iesit niste pete pe fata, care au disparut dupa ce nu i-am dat, nu-s convinsa ca de la asta, dar nu mai incerc. Cu mierea la fel, era ragusita si i-am dat un varf de lingurita si i-au iesit pe piept bubite multe rosii si mici, ca atunci cand i-am dat nurofen, din nou nu-s f sigura. Dar e clar ca e un pic alergica, si mai astept cu orice fel de dulce din comert, are vreme oricum si e f enervant ca cere daca stie.

Cu vorbitul evolueaza f repede, e ca un papagal, repeta dupa oricine si nu-i mai tace gurita, leaga tot mai multe cuvinte, zici ca brusc e mult mai mare din cauza asta.

Cam atat, ma duc sa ma intind ca bebele din burta protesteaza si imi da suturi.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackbeauty spune:

despre Chris, Andrada, Pepsi mai stiti ceva? mai aveti noutati despre ele?

Liviana, nici eu nu mai stiu cate am facut :( cel mic s-a obisnuit la cresa? Eu nu o sa-l duc prea curand, pana la 3 ani cand poate sa mearga la gradi, vom sta impreuna acasa :)

in fiecare zi decopera cate ceva si face ceva nou.De cateva zile se da jos singur din pat.se urca pe burta, se intoarce,se aseaza in fundulet si se arunca direct in picioare.Chestia asta il amuza teribil si o repeta de vreo 5-6 ori pana oboseste.

pupici si sanatate multa capsuneilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Helau, ladies!Ce mai faceti, nu ne-am mai auzit demult…Ce-I cu voi pe pagina a 2-a???

Didi, madaiulia, multumesc de intrebare, nu am nascut inca, se apropie cu pasi repezi..nu puneti inca majorette, mai stau pana miercuri cand ma duc la ctrl si apoi mai vedem…Eu sunt terminata, am niste dureri de bazin cumplite.Stiu ca au mai fost fete in situatia asta, ce ati facut la vremea respective?Mi-e groaza sa ma intorc de pe o parte pe alta, sa ma dau jos din pat, nu mai zic de mers sau alte sporturi extreme…asta e singurul motiv pt care as vrea sa nasc mai repede…

Multumesc fetelor pt urarile de ziua mea, nu am avut starea necesara sa mai intru, nici cu psihicu nu am stat mai bine, dar mi-am propus sa imi revin.Cu mare, mare intraziere, Vas, la multi ani si tot ce iti doresti de la viata sa ti se indeplineasca!

Andrei e bine, s-a acomodat cu gradi, in fiecare dimineata se trezeste cu gradi pe buze.Sapt trecuta a fost toata saptamana acolo, e mult mai bine cu raceala, mai are ceva muci dar sper sa nu mai repetam experienta primelor zile de colectivitate.Zice o multime de cuvinte, nu face inca propozitii, e ca un papagal ce repeta absolut tot ce aude…Am zis ca o sa incep si eu sa scriu cuvintele in forma in care le spune acum, ca altfel se uita si sunt tare dragalasi la varsta asta…

Cu mancarea se pare ca nu sunt probl la gradi, mananca tot, ba mai cere si supliment.Acasa in schimb mai face fite.El ia o gustare la 4 la gradi, iar seara pe la 7 mai ciuguleste fie din mancarea noastra, fie o mamaliguta cu branza si iaurt, o felie de paine cu Almette, un pic de ciorbica, o banana, dar nimic deosebit.Si apoi la 8 isi bea laptele si somn de voie.Din pacate lapte nu mai bea mare lucru, cam 150 seara si tot atat dimineata, dar am avut si zile in care bea cate 80-100ml…e tare putin, tot sper ca a fost din cauza bolii si ca nu o sa ii treaca acu prin cap sa se intarce ca e prea devreme.

Elteka, iti urez mult noroc cu bb2, sa dea DD sa se intample repede si sa fie cu codite, ca stiu cat de mult iti doresti.Imi pare tare rau ca ai suferit atat legat de intarcarea lui Elias, e greu la inceput, dar cu timpul durerea mai trece.Eu nu am alaptat atat de mult ca tine, dar tot mai am nostalgia clipelor respective.Si vreau sa nasc ca sa mai repet o data experiena asta.Te pup si multa bafta!

Lavinia, 37+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Nu am reusit sa citesc tot si nici nu am mai scris fiindca am ajuns la spital cu Toni. In urma varicelei a facut o complicatie si anume pneumonie. Am stat internati 3 zile la Matei Bals si apoi am continuat tratamentul intravenos ambulatoriu. A fost groaznic. Initial se credea ca este encefalita. Am crezut ca innebunesc. A fost "doar" pneumonie. Varicela lasa o imunitate f. f. scazuta. Asa ca atentie ARCADIA!. Noi nici nu am iesit afara fiindca nu ii trecuse bubitele. Era in a 9/a zi de varicela.
Acum e bine. A inceput sa manance (nu manca absolut nimic).
Acum l-am dus la mama la munte sa respire aer curat.
Urez si eu sanatate la toate capsunicile!
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Imi pare rau sa citesc de capshunei bolnaviori!

Ioana .... e adevarat ca Teodora vorbeste foarte mult si ma inteleg cu ea in orice chestiune, insa e corijenta la mancare. Mananca atat de putinca ma si mir de unde are atata energie sa faca toate sotiile pe care le face!

Stabile in alimentatia ei sunt sticlele cu lapte dimineata si seara (mai nou papam lapte UHT LaDorna + cateva masuri de Humana si cereale) si iaurtul Tnuva mic cu paine (rupe ea painea bucatele mici si le pune in pahar). In rest dupa cum am noroc ... putina supa, carnita fiarta din supa, uneori cartofi copti .... numar pe degete alimentele pe care le accepta ...printre ele mai rontaie fructe, biscuiti, grisine, seminte decojite de floarea soarelui si alune .... iar preferata e ciocolata alba , dupa cum am spus si ieri . Si la cat de putin mananca ii dau si ciocolata in ideea ca e un plus de calorii (cate or fi in 1-2 patratele, din cand in cand). Ah ... ii mai plac papanasii din branza si clatitele fara umplutura.

Sper sa inceapa sa manace mai mult ... am incercat sa-i scot sticla de lapte de dimineata (sperand ca se va apuca sa manace altceva mai bine) dar a slabit, asa ca i-am reintrodus laptele (sper sa nu fie prea mult pe zi).

O seara placuta tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

A facut cineva vaccinul impotriva varicelei?

Sanatate lui Toni!Mie imi e teama de pneumonie ca de....ca Rares a mai avut odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Magda - bine ai revenit!

Lavini - succes la control, te asteptam cu vesti bune. Durerile de bazin vor trece dupa nastere, pe mine m-au chinuit luni de zile.

Liviana - multam ca te-ai uitat la poze! Ase e Andrei, numai ochisorii de el.

Ella - si eu vazusem Bob cel Invatat! Bravo lui!

Diana - multa sanatate puiului!

Mai sunt capsunei care se trezesc la max 2 ore noaptea? Ca sunt rupta, ma ustura ochii de mor...
De Matei stiu ca tot asa se trezeste.
Tamara - ne vedem miercuri dimineata?

Va pup ca nu ma lasa o secunda si tati nu vine asa de devreme.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Diana multa sanatate lui Toni. Chiar ma gandeam la voi ieri. de la noi.

Eu sunt suparata. Am zona zoster. Ce a declansat chiar nu stiu, sper ca nu sunt cu imunitatea la pamant. Problema este ca este declansata de virusul varicelo-zosterian, acelasi virus care provoaca varicela. Acum sper ca Matei sa nu faca sau sa faca o forma usoara de varicela.

Carla mereu uit sa-ti spun ca am vazut niste camere de copii foarte dragute, dar nu sunt prea practice pt aceasta varsta - adica nu au acel sistem de siguranta pt a nu cadea din pat. Cred ca daca vrei cei de acolo pot gasii o solutie. Site-ul este mobilapentrucopii ro, nu au preturi acolo, eu am intrebat doar de patul masinuta si este 500euro +tva, inclusiv salteaua. Au showroom la home & desing mall si sunt lucrate f ingrijit.

Anca nu ne putem vedea vreo 2 sapt, nu sunt contagioasa viral, ci numai bubitele sunt,dar si asa mai bine pas.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput