***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 8
diana spune:
Buna fetelor,
Multumesc mult pentru urarile de sanatate.
Carstea, eu lui Alin i-am facut vaccinul impotriva varicelei pe la 2 ani. Si Toni era programat tot in jurul varstei de 2 ani...dar nu am apucat. Alin nu a facut varicela desi prietenii lui de la gradi au avut. Anul trecut a fost chiar epidemie la el in clasa. Doar 8 copii nu au facut varicela. Anul acesta la serbare a dansat cu 2 fetefiindca alti 3 copii au facut varicela. Dar acum ma gandesc ca Toni a luat de la el. De Craciun i-au aparut niste bubite pe la gat si 2 bubite in jurul guritei. Am crezut ca l-au ciupit purici fiindca fusese in vizita la o matusa care avea un caine. Nu le-am bagat in seama si in 3,4 zile au disparut. Acum sunt convinsa ca a fost o forma usoara de varicela fiindca Toni a fost racit si nu a intrat in contact cu NIMENI strain timp de o luna. Deci nu avea de unde sa o ia. A...si Toni a mai avut o data pneumonie la 8 luni.
Tamara. Este acelasi virus si la copii provoaca varicela. Intreaba medicul fiindca poate iti da tratament preventiv cu aciclovir pentru Matei.
A... din spital fiindca nu manca mai nimic mi-a dat sa-i dau niste fiole care se numesc Sargenor. Este un produs hepato protector si ...fetelor!!! s-a apucat de mancat!!! Nu stiu daca de la fiole sau pur si simplu ...dar sunt fericita!!
Va pup
Noi am urmat tratament cu aciclovir in timpul varicelei si normal nu trebuia sa apara complicatii dar eu nu apucasem sa tratez complet viroza dinainte. Adica am tinut-o "lunga", viroze-varicela-pneumonie. Sper sa se termine lantul asta.
Diana mamica de Alin si Toni
Editez sa va spun ca din propria mea experienta ...fiindca am un copil vaccinat contra varicelei si unul care a facut varicela...merita sa-i vaccinati. Chiar daca nu asigura imunitate 100% , forma pe care o face este muuult mai usoara, chiar insesizabila in cazul meu. Stiu ca sunt multe pareri contra vaccinarii...dar eu care am trait pe pielea maa asa ceva si care am vazut cazuri de encefalita datorita varicelei...Toti medicii din Matei Bals mi-au recomandat vaccinarea fiindca ei au vazut multe cazuri grave din cauza acestor boli "ale copilariei".
bettyR spune:
Diana, sanatate multa la puiut! Sper ca a trecut greul si acum sunteti spre vindecare.
Despre Varilix, si eu ma gandesc sa ii fac, dar imi poate spune cineva care l-a facut cate ceva? Se repeta sau se face in doza unica?
Motanel, incearca sa ii dai putin si des sa manance, sa o puneti cu voi la masa, sa o intrebi ce vrea. Si Andreea mananca putin, dar are mese clar stabilite la care o pun si ii dau, de 3 sau 4 ori pe zi inafara de lapte. Mananca putin si ea, dar pe total e bine si are energie, arata bine.
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
Motannel spune:
Diana, multumesc pentru informatia despre vaccinul anti-varicela ... eu sunt una nehotarata in privinta acestor vaccinari ... si imi prind bine parerile altora!
Apropos .. a mai refuzat cineva ROR??? Sau am ramas singura???
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
madaiulia spune:
Doxinu ne spui si noua reteta pentru pateu de casa?
Diana multa sanatate lui Toni. Si eu ma gandesc sa-l vaccinez pe Andrei impotriva varicelei, am vazut niste cazuri foarte urate de PES (panencefalita sclerozanta subacuta) , sechela dupa varicela.
M-am invrednicit si eu si am pus cateva poze noi cu Andrei, daca vreti sa ne vedeti cum am mai crescut, ne gasiti aici: http://community.webshots.com/album/569899782fkgtmX?vhost=community.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
madaiulia sigur
las ficatelul de gaina 1 noapte in lapte la frigider apoi a doua zi il fierb tot in lapte.Cand este gata il sfaram cu furculita si il amestec cu unt si sare,dupa gust.Poti sa-i pui si putin patrunjel si iese o bunatate.
Sa-mi spui daca i-a placut
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
madaiulia spune:
Doxinu multumesc.
A pus cineva aici un link de la Domo cu oferta la imprimat fotografii (imi cer scuze ca nu mai stiu cine), voiam sa va intreb daca ati facut poze la ei, ies ok? Parca a mai fost oferta si in toamna si stiu ca ziceau cateva mamici ca au facut atunci mai multe poze. Cum au iesit? Merita sau ma omor degeaba cu sortatul si incarcatul pe site-ul lor?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Motannel spune:
Madaiulia, am facut eu fotografii la domo ... chiar mai multe ture ... vreo 800 de poze in total ... sunt dragute, clare ... insa dimensiunea e de 10x13, in loc de standardul de la atelierele foto 10x15, iar daca ai vreo fotografie taiata de tine cu "crop" in calculator ti-o redimensioneza ... astfel ca am unele fotografii de 10x10, iar unele de 10x16 de exemplu ... adica unele sunt mai patratoase, iar altele mai lunguiete. Cele fara prelucrarea mea au iesit toate 10x13. Sper ca ai inteles cate ceva din ceea ce am vrut sa-ti spun ...
Am admirat un flacau curajos ... cum de s-a bagat sub pat? Teodora trecea "catel" pe sub pat, insa de cand a mai crescut nu mai are curaj!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
DidiAlex spune:
Ah Lavini, nu ai nascut!! io is curioasa de foc, ce numa va purta Fetita ta a odisee-at (exprimare beton ) aici cu noi si parca e o capsunica.
Ancamari, frumos Andrei al tau. De fapt io urmaresc pozele voastre..nu prea scriu
si tot din sirul pozelor am vazut poze frumoase cu Sonia. A urcat mamica ei poze noi si de la nastere cand era mica ca un graunte.
Oana, ce mai faci???
Felicitari fetelor care se descurcati cu scoala si casa si copii. Poate scrieti o reteta aici, cum va faceti lucrarile? cum rezolvati cu lectura?
cand sunt in dilema mai arunc un okii la fetel din Canada. Ele mereu is pe scoala si singure sunt..
Apropos Unde-i AlexAlice Dar Ninutza?
Diana, multa sanatate. Ciudata experienta.. te-am vazt in poze si ai acelasi aer bland precum Miniuta.
TAMARA, insanatosire grabnica..
ARCADIA, cum mai esti???
In legatura cu vaccinul Varilix, noi l-am facut sub forma: priorix tetra, la 10 jumate luni si 15 luni jumate. si al mare l-a facut, dar separat, asa era atunci.
Si toate fetele din germania (active!) stiu ca l-au facut (irinusha, Miniuta, Angiuta)
Hei An, unde esti???
Magda, frumos nick!
El, da un semn
o astept azi pe sormea si am visat asta noapte numai prostii. Asa ca am renuntzat sa mai inkid okii. Si david mi-a tinut companie de la ora 6.
lbelciug spune:
Magda, da, Bogdanel nu are deloc probleme, ii merge f bine la cresa. Eu una sunt f multumita, doamnele de acolo il iubesc la nebunie, dar si el e un mic smecher caci stie cum sa se faca iubit. Printre altele are el o tactica de a pune capul pe umarul celei care il ia in brate si sta acolo lipit ca un pui de vrabie, iar asta induioseaza partea feminina. E haios Tudor, sunt inventivi, experimenteaza tot soiul de lucruri care sa-i amuze.
Diana, vai ce patanie, imi pare nespus de rau pt pneumonia baiatului. Mie una mi se face parul maciuca cand aud de boala asta. Va urez multa sanatate!
Tamara, of si tu cu varicela/zoster? E epidemie cumva? Multa sanatate, ai grija de tine!
Eu nu l-am avut vaccinat pe Matei impotriva varicelei si cand a avut aceasta boala, a fost o forma usoara. Oare sa ma consider norocoasa? Pana la proba contrarie eu voi merge ca si pana acum doar pe vaccinarile obligatorii.
MadaIulia, pozele de la DOMO sunt super, eu am facut, go for it!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Hei An, unde esti??? |
Iote-ma aci !
Imi beau capucino, mananc un corn, sunt cu un ochi pe presa de scandal si cu unu pe forum....si incerc sa-mi fac curaj sa ma apuc de treaba .
Am o perioada linistita acum...sunt mai impacata cu mine (sa vedem cat m-o tine), Ana e bine, in sensul ca mananca super (da Doamne sa tina!), vorbeste continuu, ma termina cu energia ei, mai ales ca eu ajung de la serv cand ea se trezeste din somnul de amiaza...deci ma ia de noua (zilele astea sunt si singura, ca mi-e sotu' prin strainataturi). Mi-e draga de mor cum alearga prin parc, cu mingea la subrat, dupa vreun baietel si striga dupa el: "baiatu'...Ana!" (ceva de genu': baiatu, nu vrei sa te joci cu Ana ?) si de cele mai multe ori baietii o rup la fuga ...
Incerc sa-mi fac timp sa mai citesc cate ceva...mi-am tot notat carti recomandate si am reusit sa "downloadez" cateva (Desteptarea Evei de Alice Miller, Limbajul vorbirii de Alan Peace. Si cate ceva de Haruki Murakami..sa vad daca imi place, ca toata lumea vorbeste despre el...).
Mai povesteste-ne tu ce activitati mai faci cu picii tai..sa ne mai inspiram si noi...
Aaaa, ca mi-am adus aminte, la noi ultima distractie: in fiecare duminica in piata este targ de animale si pasari (catei, iepuri, porumbei, curcani, cocosi, gaini, prepelite,...) si Ana se distreaza tare...ne ducem pe la spartu' targului cand nu e cu palta si e mai liber. A suit-o ta-su pe o taraba cu iepuri si cum se apropia cineva sa vada iepurii, incepea sa tipe: "Anaaaaaa", adica sunt ai ei , sa nu puna mana. N-a vandut ala nimic cat am stat noi pe acolo .
mami de Ana (22 mai 2007)