***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 6
doxinu spune:
fetelor ce le mai dati voi copiilor seara la culcare sa manance?nu mai stiu ce sa-i fac sa pape.s-a cam saturat de toate si stramba din nas
am pus aici4 poze noi
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
madaiulia spune:
Mica si Andrei a cazut in seara asta in cada la baie. Si nu e prima data . Se urca peste tot, zice ca face curatenie cum a vazut-o pe femeie cand vine la noi.
Doxinu buna intrebarea ta. Si eu am mereu probleme cu ce sa-i dau seara. De fapt chiar inainte de culcare, Andrei mananca laptele, iar masa de seara propriu-zisa e pe la 19. Si atunci mananca fie ceva cu carne sau legume (un ficatel la gratar cu piure de cartofi sau diverse legume, musaca de cartofi, dovlecel umplut, ghiveci de legume, peste cu legume) fie iaurt cu cereale sau cu briosa facuta la masina de paine. Am citit ca e bine o data pe saptamana sa manance omleta seara, si ii mai dau din cand in cand, el e fan oua. Mai manca mamaliga cu branzica/unt/smantana, dar acum nu-i mai place. Astept si eu raspunsurile fetelor, ne sunt si noua utile alte idei.
Eu m-am pus pe preparat dulciuri, acum studiez dupa retete de cozonac facut in masina de paine. Aveti ceva idei? Ati incercat?
Chiquitita ti-am scris acum ceva vreme PM, ai primit? Nu mi-ai raspuns.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
mica0307 spune:
Eu ii mai dau gris cu lapte, orez cu lapte, macaroane cu branza, gogosi si ce mai fac pentru noi seara sa mancam: piure cu ceva carne, cartofi la cuptor...azi am facut lasagna dar nu i-a placut...
Maya mananca foarte bine paste (facute doar cu sos de rosii), spanac, pui cu smantana...o sa o incerc si cu spaghete carbonara...
blackbeauty spune:
eu ii dau ceva usor sa manance, in nici un caz oua, sunt grele la stomac, mai ales seara inainte de culcare.
aseara i-am dat niste biscuiti muiati in lapte, si un iaurt.dupa aceea nu a mai vrut sa bea si lapticul.
nici carne nu ii dau inainte de culcare, nu vreau sa-i ingreunez stomacul.
lbelciug spune:
Magda, bine ai revenit, ne bucuram sa auzim vesti bune despre voi. Ce-ai patiti cu nick-nameul, parca e al treilea, nu?
Doxinu, eu am facut aseara plastilina in casa, a iesit un pic moale si miroase cam tare a amidon. Cred ca tot cea din librarie merita mai mult. Nu am gasit colorant alimnetar, asa ca am lasat-o asa, alba. L-am vazut pe Stefan in pozele cu adidasii, e haios. Parca seamana mai mult cu tati acum?
Si Bogdanel al meu cam face fitze la mancare acasa, dar doamnele de la cresa imi zic ca acolo nu refuza nimic. Eu cred ca il jeneaza o maseluta din partea de sus caci tot duce manuta acolo.
Azi i-am tuns pe baietii mei, cam scurt ce-i drept, dar le creste repede.
VINE CINEVA AZI IN parcul CAROL? Noi vrem sa dam la rate de mancare. Cred ca pe la 5pm suntem acolo.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
Motannel spune:
Buna ziua, scumpelor!
Am citit din urma si imi pare rau sa aud de Sonia ca e din nou incercata! Multa sanatate din partea noastra! Imi pare rau sa aud de incidente si de boli in legatura cu ceilalti copilasi ...
Si Teodora mi-a facut aseara bucuria sa dea cu capul de cantul usii ... nici nu am crezut ca scapa fara cap spart ... are doar un cucui albastru/mov.
Am admirat copii frumosi si isteti ... toti in egala masura ..
Teodora e tot ca la inceputul diversificarii cu mancatul ... are aceleasi alimente aproape in fiecare zi ... foarte putin variaza ... insa ciocolata alba (amba/cocolata amba - ceruta raspicat), ar manca continuu. Iaurtul ramane in top ... dar carnea si supa .... sunt probleme maxime ...
Vigantol ii dau si eu ... 5 pic pe zi pana in primavara ...
Vorbeste mult si frumos ... de 2 saptamani chiar in propozitii "Bunica, apinde nunina!" (Bunica, aprinde lumina!) desi mai stalceste unele cuvinte ... e dulce foc ... nici nu vreau sa o corectez caci imi place cum suna .... daca insist si-i repet corect cuvintele reuseste sa le spuna cum trebuie ... dar nu incerc ... o mai las sa stalceasca ...
Spune poezii (cu ajutorul meu, evident) seara la culcare spunem impreuna "Tatal nostru" si canta singura "Mos Craciun cu plete dalbe", "Domn, Domn sa-naltam" ... cred ca am mai spus asta ...
Numara pana la 10 dar pomeneste si "umpe", "dompe", "pampe" (11, 12, 14).
Nu stiu acum ce sa mai spun ... sunt atat de multe noutati ... dar revin ... mai ales ca sunt in vacanta o saptamana.
Va pupam dulce!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
carstea spune:
Salutare
Mai dati cereale dimineata?Rares a terminat cerealele pe care i le-am adus eu de aici si nu stiu ce sa-i zic mamei sa-i ia?Sunt tot alea de bebe sau mai sunt si altele?
De la Nestle Ciniminis cu fulgi de grau integral si scortisoara? mananca vreun capsunel?
Doxinu , l-am lasat de nebuna la mama.Am zis sa incerce si el colectivitatea la cresa ca aici nu imi permiteam si plus drumul de intoarcere cu masina Romania-Anglia m-a facut sa ajung la concluzia ca n-oi muri o luna dar s-a facut o luna jumate(din cauza ca atunci am vacanta) din care au mai ramas 2 saptamani si 3 zile.
E liniste si pace pe aici.Mie imi trimite mama filmulete cu rares pe mess si asa imi trece ziua.
doxinu spune:
DA STEFAN mananca cereale de la nestle dar nu din cele pentru bebelusi ci din cele pentru copii.Ii plac foarte mult GOLD FLAKES ca au miere si alune.Papa seara sau dimineata cu lapric,ii mai dau si COOKES dar mai putin ca au ceva ciocolata...........
Noi mancam asa:
dimineata- csascaval la cuptor cu unt,orez/fidea cu lapte,pateu de pui facut in casa,pandispan tot in casa
pranz- nu poate decat supa/ciorba nu mamanca si felul 2,pe acesta il mananca dupa ce se trezeste
seara-sunt in pana de idei si am apelat la voi.De obicei cereale sau orez cu lapte,carnita cu legume,peste(felul 2 daca nu-l vrea cand se trezeste)
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Ioana13 spune:
Doxinu, noi seara mincam: iaurt, piine cu unt si dulceata, gris cu lapte, mamaliguta cu brinza, mincare de dovlecel, bronza topita, dar de asta numai citeodata accepta.
Carstea, eu nu ii dau lui P cereale. Tot vreau sa incep si nu stiu ce, dar din considerentul ca maninca oricum mult lapte, nu i-as mai da si cereale cu lapte. Cu ce se mai pot combina?
Motanel, cit de multe vb voi.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)