***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 5
doxinu spune:
PLASTILINA PENTRU COPII
- 150g faina
- 300ml apa calduta īn care pui cāteva picaturi de colorant alimentar
- 75g sare
- 1 lingura ulei vegetal
- 2 linguri crema de tartar (bitartrat de potasiu)
Pune toate ingredientele īntr-o cratia mare. Pune la foc potrivit si amesteci īn mod constant pāna ce compozitia se īngroasa apoi formeaza o minge de aluat. Turteste bine aluatul, lasandu-l sa se raceceasca putin si framānta-l pāna ce toate ingredientele sunt distribuite uniform si obtii o minge de aluat neteda. Adauga putina apa daca; aluatul este prea tare, sau putina; faina daca este prea lipicios. Cānd s-a racit depoziteaza;-l īntr-un recipient etans sau īntr-un saculet pentru māncare la loc acoros si uscat.
Stiu ca vroia cine va retetada' nu mai stiu cine.Acum am gasit-o si............o s-o incercam si noi
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
Da, Maya este genul putin si des...poate stie ea ceva .
doxinu multumim pentru reteta. Dar cred ca o sa folosim pe cea cumparata.
carstea spune:
Mica si englezii folosesc in gradinita tot reteta asta si stiu ca nu e toxica dar se strica intr-o saptamana.
Tamaraspt multumim ca ne-ai vazut la cresa.
Eu mai am 2 saptamani si 5 zile si plec sa-mi iau baiatul.Nu mai pot de dorul lui.Cu un pic de bafta luni ma angajez ca nanny la un baietel de 10 luni.
Kay , ne mai spui de Sonia cate ceva?
Naoapte buna
doxinu spune:
carstea nu am fost pe faza......de ce este baiatul tau aici si tu acolo?
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
kay spune:
maaareeee !!!!
Am venit sa va impartasec un first time pt Sonia
azi am lasat-o pt prima data singura cu taica-su, da asa, mult, am avut o intalnire in Pipera si a tb sa o las cu el. si impreuna au mers la teatru, el avea spectacol, s-au jucat pe scena, s-au plimbat prin teatru, au facut luminile si tot ce mi-am dorit eu sa fac cand eram mica de azi e oficial copil de teatru si s-au inteles ffff bine, n-au avut nici o problema, a si uitat de mine. sunt atat de happy ca i-a placut la teatru !!! de acum am sa o duc mai des, sa ne jucam (adica sa ma joc si eu ) in culise si pe scena !!!
va pup, am mai pus niste poze noi saptamana asta si acum o saptamana, daca vreti sa va uitati
mult si am sa va mai scriu, am sa va anunt despre un bal de caritate poate vrea cineva sa vina, sa se disteze si sa ajute copii parasiti de parinti in spitale. daca e cineva care ar fi interesat, va rog sa imi ziceti .
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
CarlaV spune:
Oana, este superba Sonia, arata perfect, nu pare sa fi avut atatea probleme. Multumesc pentru poza cu patul de copii mari, cum se intelege Sonia cu el?
Si zi asa, ai tinut fata cu capul descoperit in parc in ianuarie? Ntz, ntz, ntz...
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
OAna felicitari iubita ai o super fetita.Este o bomboana de fetita
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
Oana, e o frumoasa Soniuta
si vad ca are hainute negreeee... vreau si eu pentru Calin! nu multe, asa, de samanta.. dar la noi nu se gaseste nimic negru pentru copii
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
madaiulia spune:
Oana e superba Sonia. Multa putere sa trecesi si peste problema cu urechile.
Andrei a cazut aseara si si-a spart buza. M-am speriat rau cand am vazut cum curgea sangele si el cu gurita plina de sange, pana m-am lamurit de unde este. Acum se mai vede un pic doar, dar si aminteste si povesteste cum a facut. Voiam sa se urce in picioare pe o jucarie si s-a rasturnat cu el.
Lavini ce mai faceti? Cred ca mai e putin pana vine bebe. Punem majoretele?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
blackbeauty spune:
Buna fetelor, am revenit sub alt nick.
Tot noi suntem,Magda si Tudor.
In primul rand La Multi Ani sarbatoritelor lunii.
M-ati socat cu bb2, eu nu mai vreau altul, Tudor face cati 10.
Ma bucur pt Soniuta, ce mare s-a facut si frumoasa.
Noi suntem bine sanatosi, nu mai suntem bolnavi din noiembrie, sper sa scapam in iarna asta fara nici o raceala.Avem 13 kg si 84 cm, arata bine,nici prea slab, nici prea gras.S-a ingrasat mai mult dupa ce s-a facut bine.
Mananca toata ziua, pe langa mesele principale, rontaie toata ziua , fructe,biscuiti,sticks-uri,de toate.Lapticul nu-i lipseste,dim si seara cate 200 ml.
La capitolul vorbit stam mai prost, nu are in vocabular decat cateva cuvinte,tata,nana (nu-mi zice mama),caca si pune mana la pampers, caca mai inseamna si cand e murdar pe mana si vine sa-l sterg,ga, cand se termina ceva la tv, cand e gata, a baut tot, sau a terminat de mancat si tataie, e un tatata mai prelungit
inca nu mazgaleste peretii,dar imprastie jucariile pe jos si nu le strange, alerga si se impiedica de ele.
Vrea afara tot timpul, ne vede pe noi cand iesim in curte, si urla, nu te intelegi cu el.
Puteam sa intru mai demult sa imi fac alt nick, dar am fost ocupata cu licenta, am luat, a dat Dumnezeu si am scapat cu bine :)
Am citit din urma doar ultimul capitol, o sa revin zilnic, promit
pupici si multa sanatate capsunicilor bolnave