***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Doxinu, si Elizei ii vine sa vomite uneori cand e cu sanul in gurita, dar pentru aia nu cedeaza. Ma bucur macar ca isi ia ceva lichide de acolo ca in rest nu mananca nimic. Acum de vreo 2 zile doarme foarte mult. E in regula?????????
Carstea, parca te si vad cum te stresezi in fata calculatorului.....asa sunt si eu cand e Eli bolnava. Nu stiu unde sa mai intru , pe cine sa mai intreb, sa ma linistesc.Hai ca o sa treaca si o sa fie bine.
Arcadia, felicitari pentru stelute.

Sincer eu speram sa se intarce singura dar acum asa racita cum e nu am sanse. Si acum e la san si vad ca se culca iar. Cand se trezeste o scot putin la aer. Poate ii face bine.

Fetelor, cele plimbarete......explicati-mi si mie care sunt taxele de aeroport si cam la cat ajung.
Am facut rezervarea si am platit doar taxa pentru bagaje. Ce mai e, sa nu ma trezesc ca am de platit mult, ca si asa stau ca pe ghimpi ca am rezervarea la wizz air si a fost scandalul ala la tv cu ei.
Multumesc .

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Vas, f bine ca doarme mult. Inseamna ca se reface. E obosita dupa boala si domitul mult inseamna ca e spre insanatosire rapida. TAxele de aeroport sint cam intre 50-100 euro/persoana, in functie de avion(charter sau cursa normala). Nu stiu la astia low cost, dar nu pot fi mari diferente.

Carstea, mai bine sa faca cit e mic boala sau vavccineaza-l repede, daca e vreun medic competent pe acolo. Eu nu am facut nici o boala a copilariei si acuma ma tot stresez ca vine P cu ele(care le-o mai face) si organismul meu de babeta cum va reactiona.

Arcadia si cine a mai avut varicela, unde apar primele bubite? Mie mi-au aparut pe mina, spre umar ceva.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

cristina mie mi-a spus pediatrul ca se poate face vaccinul in primele 48 de ore de la expunere. eu zic ca poti il lasi deocamdata la gradi, ca nu este contagios pana nu apar bubite. calin nu a avut alte semne in afara de febra, si nici ea foarte mare.

ioana13, pai cred ca pot aparea oriunde primele bubite. mie si lui calin ne-au aparut mai intai pe fata si pe scalp si arata ca niste cosuri rosii initial. la calin vad ca nici nu s-au mai transformat in pustule datorita medicamentului. oare adultii nu se pot vaccina pentru bolile copilariei? sa speram ca nu e nimic.

vas, care a fost scandalul cu wizz air? va sa zica, preturile de pe siteul lor nu includ taxa de aeroport?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vas daca ai facut rezervare pe site-ul lor este totul inclus. Taxa de aeroport este deja inclusa in costul final, poti sa vezi detaliat cat este biletul, taxa de aeroport si taxa de bagaj.

Mergi la inceput

Ioana, deci sa o las sa doarma????Ca asta face si acum. Ea dormea o data pe zi iar azi s-a trezit la 12 , iar de la 2 doarme iar. A vrut putin titi si s-a culcat la loc.

Deci eu am facut rezervarea pe site-ul lor, dar e inclusa doar taxa de bagaj. Chestia e ca am platit in lei, iar peste tot unde caut dau preturi in euro. E o cursa low cost, am nimerit perioada propice, dar cred ca taxa de aeroport o voi achita atunci.
Pe site-ul lor nu am mai gasit nimic despre alte taxe care as putea sa le platesc , dar dupa cat am convertit eu la alte bilete cu pretul in euro ar fi taxele in jur de 50 euro, cum ziceai tu Ioana.
Mergem pana in Italia o saptamana, asa inainte de a incepe serviciul, ca dupa aia nu stiu cand mai prind zile libere.

Scandalul era cu ceva avioane care nu au mai putut fi alimentate cu combustibil si nu au mai decolat, iar pe oameni nu i-a anuntat nimeni si au stat cate 48 de ore prin aeroport.
Chiar ziceau ca fac plangere la OPC si cer anularea licentei de zbor.
Acum ma gandesc ca si concurenta isi spune cuvantul. I-a cam luat pe toti la preturi si cred ca acolo e de fapt problema.

Pana acum mi s-au parut seriosi, am primit repede confirmarea, factura, totul pare in regula.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, eu am mers cu WizzAir si de fiecare data nu am mai platit nimic inafara de biletul care include si taxa de aeroport. Scrie cand faci rezervarea ca acolo e si taxa care era in jur de 1 mil(lei vechi), dar poate s-a mai schimbat de asta vara. Eu am fost multumita de fiecare data, nu stiu de nici un scandal. Atata ca atunci cand m-am intors din Spania erau f multi romani galagiosi care se inghesuiau sa urce, zici ca se termina avionul, eu eram cu Andreea in brate adormita, si se asezau cate 1,2 si foarte in fata.
Si eu cred ca se reface Eliza de asta doarme mult. Si pe mine ma enerveaza Andreea ca nu vrea cartofi, dar prajiti am fost surprinsa ca ii trebuie, tot asa unul doi. Poate o fi si amatoare de ciorba de burta ca eu tare multa am mancat cand am fost gravida, insa nu i-am dat pana acum, in weekend o sa fac ca e ziua sotului si is curioasa daca mananca.

Petit_ange, cum mananca Isa la gradinita? Parca acasa face mofturi?

Lavini, mai esti acasa?

Liviana, sa stii ca si eu ti-am vazut baietii, is mari si frumosi.

Am vazut-o si pe printesica Maya, ce fata de domnisoara mare are cu codita.

Elteka ce mai faceti? Intr-o noapte l-am visat pe Elias mare innotator si era o apa asa rece.

Graviduta, ma distrezi cu canapeaua scrisa, noi suntem cu peretii, a scris toata camera roata, dar eu asa calma is in ultima vreme ca nu pot sa ii zic nimic, taica-sau nici atat.Azi tot cerea foaie ca a vazut un top de hartie, taica-sau i l-a dat pe tot , in ritmul asta cine stie unde ajungem.

Andreea asa aiurea doarme, azi s-a trezit la 6 jumatate, m-am grabit sa ii fac laptele in speranta ca doarme mai departe, cand a terminat cica 'alte bei', i-am adus apa, apoi 'mama papa', dar de fapt asta e smecherie ca stie ca ma ridic cand spune asa ca nu a mancat nimic.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Vas, lasa fata sa doarma, dar urmareste-o cand se trezeste. Daca e schimbata mai du-o la un control sa stai linistita. Ce greu trebuie sa fie cu copiii bolnavi, si mai ales cu astia mofturosi la mancare, ca atunci chiar nimic nu le trebuie. Poate daca ai reusi sa o convingi sa mai manance ceva, chiar ce ii place ei f mult, ar avea si energie mai multa.

Poze Craciun

Mergi la inceput

Betty mersi de raspunsuri.
Exact la fel face si Eli, cand se plictiseste si eu am o treaba de facut vine si zice mama papa . Stie ca ma duc cu ea prin bucatarie si ne mai jucam pe acolo.
Acum s-a trezit tare vesela si mi-a zis ca vrea "tau" adica ciao sa plecam afara; a observat ca ea tot zice pa pa si eu veneam cu mancare. ., iar vroia sa mergem afara. Saracutii cat se chinuie sa ne explice anumite lucuri si noi intelem tot ceea ce vrem.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Vas, asa e cu vorbitul, se chinuie si se enerveaza ca nu intelegem. O data inainte sa adoarma de amiaza imi tot cerea 'natu', habar nu aveam ce inseamna, i-am dat un balon sa doarma cu el, l-a aruncat, eu eram nervoasa si am strigat sa se culce si a adormit plangand si cerand 'natu'. Abia a doua zi, am inteles ca 'natu' inseamna elefantul si mi s-a facut tare mila de ea. Acum ii zic sa se dea jos si sa ia ce vrea ca mama nu intelege, si s-a ridicat intr-o seara si si-a luat 'titu' , adica masina. Ea se culca cu cate o jucarie, dar de fiecare data alta, de o vreme i s-a pus pata pe chestia antiderapanta de la baie si mergem cu ea afara si in vizita, duminica era taica-sau tare nervos ca merge cu presul dupa el, dar a fost fericit ca s-a jucat cu barca ei si noi am putut sta linistiti unde ne-am dus. Acum cautam disperati sa mai gasim o 'barca' identica ca dupa ce face baie vrea barca care e uda.
Ma bucur ca Eliza e bine. sa isi revina cat mai repede.

Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am nevoie urgent de nr de tel al dr Stanciu. Va rog

Mergi la inceput