***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 18
lbelciug spune:
Mica, multumim! Am vizionat-o si eu pe d-ra Manager.
Ioana, really, chiar asa mari iti par baietii mei? Eu daca ii vad zilnic aproape ca nu realizez cat de repede cresc... din cand in cand constat ca ii raman mici hainele lui M si atunci imi zic "Ia te uita, ce s-a inaltat!"
Ella, SUCCES mult cu gradinita, va fi mai greu debutul, dar sa nu te lasi, stii tu: cu rabdarea treci puntea. Cate ora va sta Bob acolo zilnic? Hehe, ce bafta ai avut la concurs, bravo! Sa ne spui si noua ce a castigat Bob.
Cat despre baietii mei, da, asa e, fizic si temperamental sunt diferiti, eu ziceam doar de culoarea parului ca e f asemanatoare. oricum constat ca si B a inceput sa fie mai dinamic, la cresa imi spun doamnele ca nu sta deloc pe scaun, alearga, e in miscare mereu, ceea ce imi amintesc ca si M facea. Tind sa cred ca la dinamism se vor asemana mai mult, pe masura ce creste si B.
Apropo, vroiam sa te intreb mai demult: ti-ai mai folosit talentul artistic desenind pe sticla? Mi-au placut tare mult borcanasele de la Craciun.
Didi, sanatate la copii! Mi se zbarleste parul cand ma gandesc prin cate treci, dar tu esti o mamica f puternica!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
Ioana13 spune:
Liviana, daa, sint mari baietii tai! Dar cum ti-a spus psihologul, tot copii sint... mai ai citiva ani si te poti baza pe ei in toate!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
lbelciug spune:
Ioana, hehe, sa stii ca in unele privinte ma pot baza pe Matei. Il vad ca e tare fericit cand isi asuma (unele) responsabilitati.
Kay, ce mai face Sonia? Mai scrie-ne te rog.
Am vrut sa fac rezervare la McDonalds pt ziua lui Matei next week. Din pacate nu am noroc - totul e full, cica la ei se fac programari cu 2-3 luni inainte! Nu ma asteptam.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
vas spune:
ceau.
Arcadia, multumim de intrebare suntem pe drumul cel bun cu raceala. Adica mai tuseste si ii curge nasul.
Cu astea m-am obisnuit dar nu vrea sa manace nimic decat cartofi prajiti si dinaia vreo 2 , 3 nu mai mult.
Ella, sa stii ca si eu ma tot gandesc din ce traieste si de unde are atat energie Eliza. Nici pana acum nu manca mai nimic dar acum chiar mi se pare ca e exagereaza. Imi cere papa dar ea de fapt vrea sa mergem in bucatarie sa se joace. Aaaa, ar manca ciorba de burta intr-una, dar ce sa fac ? sa ma duc zilnic la restaurant sa mancam acolo???Aia facuta acasa nu-i place. De cand e racita nici nu am mai cantarit-o ca mi-e frica. Avea aproape de 9 kg , inainte asa ca nici nu vreau sa vad cat are acum.
Flicitari pentru concursul castigat.
Doxinu, pai ce faceti, chiar raman singurica cu tzitzi????? Eliza suge mai cu foc ca inainte, nici gand sa nu mai vrea.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas Doxinu, pai ce faceti, chiar raman singurica cu tzitzi????? Eliza suge mai cu foc ca inainte, nici gand sa nu mai vrea. Sunt mamica poze 13.05.2007 |
Pai ce sa zic,din cauza rosului in gat a refuzat sa manance,apoi cand a putut si simtea sanul in gurita ii venea sa vomite din cazua de tuse.Acum el mai vrea insa dupa ce suge ,de fiecare data,varsa,da' asa in cascada.Azinoapte pe la 3 mi-a varsat de am schimbat patura patul si o perna nu stiu ce sa fac cu ea ca nu o pot spala.......Am hotarat sa iau pastile si deja am luat-o pe a 2-a.Isi aminteste si zice ca vrea aopi zice "nu mai e" si totusi parca o plange...................nu stiu ce sa zic.Imi pare bine ca nu ne chinuim ca nu plange dupa san insa chiar nu inteleg de ce varsa dupa ce suge?Oricum io i-as fi dat cam pana in aprielie....sau cine stie
carstea spune:
Salut mamicile!
La Rares la cresa e epidemie de varicela.Adica au fost cateva cazuri la grupa mare acum vreo 3 saptamani si acum 2 cazuri la grupa lui.Saptamana trecuta l-a tinut mama acasa ca a fost in vacanta dar azi cand a fost la gradi i-au spus de cele 2 cazuri.
Voi dadeati aciclovir.L-ati dat in timpul bolii cand au aprut bubitele sau in perioada de incubatie?
Daca face nu stiu daca imi dau voie sa-l iau in avion.De azi in 2 saptamani ar trebui sa ne intoarcem.
Ceva sfaturi de la cei cu experienta....?
Multumim
Am vazut si eu baietii frumosi ai Livianei si domnisoara manager si Mara Vrabioara .PUP TOTI PISOI CARE NE FAC VIATA FRUMOASA.
mica0307 spune:
carstea cred ca numeri zilele pana o sa ail vezi pe Rares. Cat timp ai stat fara el?
Pana peste 2 sapt ar trebui sa erupa daca face varicela si daca va face nu cred ca e o idee buna sa pleci cu el la drum....
arcadia spune:
gravi
vas si calin mai suge, tot asa din ce in ce mai cu foc, mai ales ca acum are si varicela si mie imi place ciorba de burta noi avem aproape un fast-food de unde iau, ca eu nu stiu sa o gatesc, si e bunicica.
Liv imi pare rau ca nu ati mai gasit locuri la mcD, alte varinate mai aveti? he he, ce repede trec 4 ani, nu?
ioana poate s-a dereglat la stomacel stefan din cauza racelii si poate de asta varsa..am patit si eu asa cu calin, dar o data doar si bause foarte mult laptic. sper sa fie totul bine
cristina am inteles ca ii poti face varilix lui rares in primele 48 de ore de la expunere si nu mai face sau face forma usoara. eu n-am stiut la momentul respectiv aciclovir i-am dat de cand au aparut bubitele, dar mai bine intreaba si medicul.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
arcadia spune:
ce bine ii sta mayei in fotoliul directorial
yupiii, am si eu 2 stelute
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
carstea spune:
Mica l-am lasat in tara pe 3 ianuarie deci avem o luna , o saptamana si 1 zi.
Am rascolit si eu netul si am gasit ceva cum ca poti face vaccinul in perioada de incubatie.
Arcadia ,e vreun semn pe care sa-l urmaresc in perioada de incubatie in afara de febra?Saptamana trecuta a avut febra 39.4 dar a fost de la dinti (ies caninii de jos)cred si saptamana asta a fost intr-o dispozitie de zile mari.
Offff si nu stiu daca sa-l mai las la gradi.Ar trebui mama sa gaseasca pe cineva sa stea cu el asa in scurt.
A dat cineva aciclovir in perioada de incubatie la recomandarea medicului?
A plecat mama la farmacie sa intrebe.