***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 20
kay spune:
dr. Stanciu :
Noul numar e : 0724 579 372 iar noua adresa e :Str. Barza nr 11-13, in zona Aparatorii Patriei.
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancamari spune:
Kay - ce mai faceti?
Mica - ce ati patit?
Sanatate tuturor!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
petit_ange spune:
Betty ce m-ai distrat cu Andreea si presul antiderapant ! Intr-adevar la gradi Isa mananca muuult mai bine ca si acasa, de fapt acu mananca si acasa mai bine desi inca mai face mofturi destule. Dar ideea e ca de cand merge la gradi MANANCA pt ca inainte fiecare masa nu era decat o chinuiala . Probabil ca vede pe ceilalti copii ca mananca ... A devenit si foarte posesiva cu lucrurile ei de cand merge la gradi. Chiar si cu mancarea pt ca intr-o dimineata, mi-a povestit educatoarea ca nu a vrut sa pape lapte cu cereale si atunci i-a dat portia ei la alt copil si cand a vazut Isa a inceput sa strige papa papa si asa a mancat tot
Vas taxele de aeroport sunt incluse in pretul ce l-ai platit la Wizz Air. la Eliza!
Ancamari cum a fost in Corfu? Unde anume ati fost? Poate mergem si noi cu Isa la vara. Sau mi-a zis cineva ca pt copii e mai bine in Halkidiki ca cica apa e mai calda acolo.
lavini spune:
Am aparut si noi, mai greu ca deh...burta mare, corp greoi.Betty, sunt aici, nu am nascut inca, se pare ca sambata va fii ziua cea mare pana la urma.Azi merg la ultimul ctrl, poate imi zice si mie ceva de bine, o dilatatie, un col sters, etc...Asa e cu vorbitul, se chinuie sa ne explice, dar de cand merge la gradi tot vine cu diverse cuvinte, pe unele nu le inteleg si saracu repeta ca o moara stricata...imi e ciuda ca nu pricep ce zice, dar nu prea am ce face.
Petit_ange, cam asa e si cu Andrei.Adica el manca bine acasa, dar de cand merge la gradi cica mananca f bine acolo, dar in weekend se cam stramba.Nici nu incep sa ii dau sa manance si vrea "hopa", sa se dea jos si sa o stearga.
Ella, ma bucur ca v-ati hotarat sa incercati gradinita, cand am citit de perlele soacrei imi venea sa imi iau eu campii.O sa vezi ce bine o sa fie, chiar dc la inceput acomodarea va dura ceva.Acum Andrei e incantat, nu mai sufera cand ma vede ca eu raman acasa, imi zice "goodbye";nici la gradi nu mai plange cand pleaca taica-su, isi vede linistit de ae lui.Noua nu ne-au cerut nici o analiza de dsange, doar copro si exudat, asta la toate gradinitele la care am fost in vizita.Poate nu e nevoie sa il intepi, decat dc vreti voi sa ii faceti un set de analize.Unde o sa il duci pana la urma?
Mica, sper ca nu sunt probleme cu Maya, sanatate multa!
Kay, ce mai face mandra, mai spune-ne despre ea, nu ai mai intrat de mult!
Vas, sanatate Elizei, e tare greu sa ii vezi bolnaviori, iar faza cu dormitul sau zacutul pe mine ma termina psihic.Imi inchipui tot felul de bazaconii...Hai ca o sa fie bine, acusic trece!
Am vazut si poze cu Maya, cu Mara, cu baieteii Livianei, Andreea de Betty...aveti niste copii deliciosi, sa va bucurati de ei!
Lavinia, 39 s si Andrei (11 iunie 2007)
kay spune:
lavini, nastere usoara !!! sa dea DD sa fie totul bine, usor si rapid !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
am pus poze noi cu S in semnatura .
S
bettyR spune:
Kay, ce frumoase poze i-ai facut Soniutei! Mai ales cele in oglinda, is super faine. Si ce plimbareti sunteti.
Lavini, iti doresc nastere usoara si o fetita sanatoasa si mancacioasa!
Vad ca toti copiii mananca bine la gradinita, pentru asta as da-o si eu, dar parca nu sunt pregatita, si cum stau acasa ...
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
An@ spune:
Hello, duamnele! dormiti, dormiti?
Pe o vreme ca asta, asa as dormi si io ...!
Zilele trecute, "rasfoiam" capitolele de inceput si mi-am dat seama cate fete nu mai scriu...oare ce or mai face:
AndradaP..mi-ar placea sa-l mai vad pe Antonio, cu ochii lui mortali
Vali5...oare ce e bb2?
Msemcu...ce-or face tripletele Mara, Maia si Petra?
Eimotto, Cristinamaria, Arthurana, Iuliabraila, Amely, Chowpersa, Corap, Paflo, Pauly, Ralucami, AlexAlice, Carmen_So, Alynta27, Raza de Soare,Piticasigogsica, Androix,..... ??
EDIT: Pepsi, mai scrie din cand in cand...dar tot mi-e dor de mesajele el mamoase !
Pe unele dintre ele le-am mai vazut pe la alte subiecte, pe altele deloc...pacat ca nu mai dau nici un semn de viata.
Am vazut-o pe Sonia ...iti vine sa-i mananci copanele si obrajorii bucalati.
Tamarasp, piata cu animale este la Nicolae Grig (piata Salajan), doar duminica.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...aaaaa, de cateva zile am descoperit intamplator blogul irinei.c (http://dulcecasa.blogspot.com/2008/03/zonele-casei.html)...cu organizarea casei, evidenta cheltuielilor, buget (cam asta ma preocupa pe mine in perioada asta) ...idei de activitati cu copilul,...imi place mult!!
mami de Ana (22 mai 2007)
ckristina spune:
mica, nu am mai dus o la gradinita; nu mi s au parut ok conditiile ;am angajat o bona. sper sa fie bine
oana, sonia fetele; astept si eu sa citesc ce nazdravenii a mai facut sonia
lavini, nastere usoara. punem majoretele????
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ralucami spune:
Salut!
Haide ca raspund la strigare Ana!
Eu am avut niste perioade tare pline, abia am terminat sesiunea si am avut "doar" vreo 12 examene! Si pt ca nu are cine ma lauda: le-am luat pe toate, slava domnului, dar am ajuns la 47kg! Dieta shock!! Nu o recomand celor cu inima slaba!
Am mai scris intr-una din seri la subiectul asta, dar mi-am pierdut mesajul si mi-a fost lene sa-l retranscriu.
Maria e CRI-MI-NA-LA!! ( zise cioara din mine!) Vorbeste mult, si intelege TOT! Mai nou si paraste de rupe (il paraste pe taica-meu - nume de cod "Bubu", si pe maica-mea - cunoscuta ca si " Buni" ). Eu stand cam 80% din timp in Bucuresti, in perioada asta, i-am facut "sediul central" la parintii mei. Maica-mea e bucatarul sef, si se ocupa de meniul fiica-mi. (manaca de rupe, habar nu am cate kg are, dar mi-e greu sa o iau in brate). Nu am un copil mofturos , e carnivora ( seamana cu muma-sa) dar nu zice ba nici la fructe si legume. Buni ii face biscuiti de casa, napolitane, fel de fel de prajiturele pt copii ( fara zahar) dar sunt bestiale la gust . (le-am testat si eu, dupa principiul : "stai sa moara tetea intai" ).
Parintii mei stau la casa, si prin zona, avem un vecin care are o ferma de vacute Holstein. Initial am fost tentata sa o trec pe lapte de vaca- ni s-au terminat proviziile aduse din Jp, de lapte praf, dar apoi am facut consiliu de familie si am ajuns la concluzia ca e prea mica pt asa ceva. Asa ca acum , de vreo cateva zile, am trecut-o pe Aptamil Junior de la Milupa ( mi-au cazut plombele cand am vazut ce preturi sunt in Ro la lapte praf- si nu numai!). Am hotarat ca pana pe la 3 ani, sa continuam cu lapte pt juniori.
In rest: Maria e bine, sanatoasa, nu a avut nici macar o raceala de cand am venit in Ro. Deseneaza, se joaca cu pisicii lui Buni, ii da de mancare lui Kimi (dulaul familiei) si mai nou, are maica-mea o ratza care s-a pripasit la ea in curte. In fiecare zi Maria merge sa ii dea firimituri de paine si apa.
De ceva timp stie si cantecele. Piesa forte e " Vine melcul suparat" care e insotita si de mimica si gestica potrivita. (noi adultii suntem pe jos de ras cand o surprindem ). Taica-meu e partenereul de dans pt " Alunelu, Alunelu hai la joc!"
As avea de povestit pagini intregi pe tema "Maria".
Lavini nastere usoara!! Uaau ce repede a trecut timpul! Zilele trecute ma uitam la hainutele Mariei de cand era mica si mi s-a facut un doooor de un bebe mic. Si ma gandeam ce fraiera am fost ca nu am stiut sa ma bucur cum trebuie la vremea aia de "darul" meu. Eram tare speriata, mi-era mereu frica sa nu gresesc, aveam seri cand si plangeam de stres .
Am vazut pozici cu Sonia, cu Isa de petit_ange, cu Matei si Bogadan de Liviana, cu Maya. Cand mai prind putin timp o sa ma mai uit si o sa urc si cateva cu Maria.
Va pup si o sa incerc sa fiu mai activa.