***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Arcadia la ce diferenta de timp ati facut varicela? Au fost 14 zile sau mai devreme? Calin, sa-i treaca repede. Pacat ca tb stat atat de mult timp in casa.

Eu am sunat dr pediatru sa-l intreb cum ar arata varicela si ce trebuie sa fac - dr pleaca o luna tocmai acum. Cand mi-a spus ca tb stat 3 sapt in casa am amutit, noi care umblam creanga toata ziua.

An@ unde este acel targ de animale/pasari? Si in ce zile?

Noi mergem zilnic la un petshop deschis de curand langa noi. Sunt multe acvarii, papagali, perusi, arici, iguane si alte soparle, broscute testoase. Lui Matei ii place f mult, dar mie deja mi-e rusine, intru zilnic si niciodata nu cumpar nimic.

Am fost acum o sapt la gara de nord sa vedem trenurile. Din pacate erau doar 4 trenuri in gara, nici unul care sa vina/plece. In schimb i-au placut la nebunie taxiurile din fata garii, pt ca au 'antene: mica, ma'e'.

Noi vorbim tot timpul - si in somn - si din ce in ce mai bine. Nu spunem deloc 's', zicem un fel de r si l. Si a inceput sa foloseasca pluralul sau sa articuleze. Mereu ma uimeste. Toata ziua in casa citim povesti.

Motanel si noi suntem tot timpul cu NU in brate. Asa o tinem de vreo 2-3 luni si nu stiu cat mai dureaza. Si cand spune NU si tu insisti se enerveaza. Iar de tavalit am inceput din nou de cateva zile, uitasem o perioada destul de lunga.

Am vazut si eu pozele/filmuletele cu capsunei. Draguti foc. Si destepti. pe toti. Incerc sa nu ratez nimic din ce apare, ma uit in link-urile de la samnaturi poate sunt noutati neanuntate, asa cum mai fac si eu.
Am vrut sa pun niste filmulete cu Matei, dar nu se vad si tb convertite. Va anunt cand termin.

Edit: Cristina termenul de depunere a dosarelor de recalculare este 30 iunie.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Si noi si noi am vazut poze cu Matei si Bogdanel...da am uitat sa scriem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Livi,
si noi am vazut pozele, mai ales ca mi-ai si spus sa ma uit la B; foarte frumos imbracat...
dar sa stii ca eu nu cred ca seamana intre ei, mi se par atat de diferiti fizic, ca temperament/personalitate nu pot sa-mi dau cu parerea; dar fiecare are ceva si de la mami si de la tati.

Ioana13,
sanatate multa.
sa stii ca eu as fi mult mai multumita daca ar vorbi mai putin dar ar manca si el normal.
Cand citesc cate feluri mananca ai vostri iar scuipa orice ii bag in gura, ma iau cu mainile de cap.
Acuma ca a invatat sa foloseasca cuvintele, il intreb daca vrea sa guste si raspunde: o niu ae nevoie, o niu tebe.

noi azi am fost cu la CMU sa cerem trimitere sa facem analizele pentru gradi; sunt hotarata sa-l duc de la 1 martie; soacra m-a adus la disperare; azi mi-a dat menajera afara spunandu-i ca atat timp cat sunt eu la servici ea comanda la mine acasa; la pranz cand am ajuns acasa sa-l iau pe sa plecam la dr am gasit menajera plangand, ca ea ce face, mai vine sau nu? m-au umplut spumele; si sunt lasha fiindca nici atunci dar nici in seara asta cand am venit acasa nu i-am spus nimic soacra-mii; mai rabd pana il duc pe la gradi si poate scap de ea definitiv.

si azi mi s-a intamplat ca in timp ce veneam spre casa, m-a sunat o duduie care mi-a spus sa ma duc la magazinul Bebeloo din Feeria baneasa sau la cel de la Sala Palatului si sa ridic un premiu, hainute adica, in valoarea de 100 eur.
Mi-am adus aminte ca am trimis cupoane din revista Mami sau Superbebe in noiembrie sau decembrie; e prima oara cand trimit cupoane, mereu am crezut ca sunt aranjate concursurile astea; se pare ca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, spune Bob ca nu are nevoie?? Mamaaa, pina o spune Patrick de astea... eu ma bucur cind zice morcov si cartof, primele silabe din ambele Patrick cere mincare cind ii e foame, dar citeodata are chef de vorba sau de joaca in acelasi timp; am observat ca maninca f bine daca vede pe cineva la masa mincind.
Iar se innoieste Bob? Va cuceri toate fetitele la gradi

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

multumesc tuturor pentru urari si sfaturi

motannel si eu cam la fel patesc cu mama..

vazut poze cu David de Alyna, Mara (Gravi, imi place noul tau look ), Matei si Bogdanel (si eu gasesc ca nu seamana deloc intre noi), si alti capsunei care s-au mai anuntat cu poze pana acum, toti sunt niste scumpi. am sa pun si eu in curand, ca acu nu am timp sa le urc pe picasa.

ioana, mulge-te daca nu mai suge stefan, eu n-am avut nevoie de pastile cand am stat fara calin, o data chiar 2 sapt, m-am muls si scade repede productia.. cum mai este cu gatul?

didi, si aschiuta e mereu incercat.. sanatate

vas, eliza e mai bine?

diana, multumesc pentru pm

tamara, lui calin i-a aparut prima bubita in a 11-a zi de cand mi-au aparut mie bubitele, daca n-as fi stiut nu imi dadeam seama, in ziua urmatoare inca 2-3, iar apoi grosul. oricum nu a facut foarte multe, pp ca datorita aciclovirului. voiam sa ii dau si antialergic dar deja nu par sa il mai manance bubitele. banuiesc ca risca si matei sa ia de la tine, nu? noua ne-a spus sa stam in casa pana cade ultima cojita, dar aici pe forum am citit in articolul despre varicela ca copilul trebuie tinut in casa doar o saptamana. eu am sa il tin 2 sapt in casa.

ella, bravo pentru decizia de a-l da pe Bob la gradi si eu cred ca este mai bine sa ii spui soacrei la momentul respectiv. yupii, free shopping

calin a inceput sa spuna nu cand nu vrea ceva

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ioana13 multumesc pt raspuns; acum am mai rascolit si eu netul si am vazut ca am timp pana in iunie.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

ella, imi pare rau ca tot ai probleme cu soacra;sper sa va fie bine cand incepeti cu gradinita; eu am avut o mica cearta cu mama(ea statea cu bi) si n a mai trecut pe la noi o luna; bianca a suferit mult; de multe ori tipa necontrolat fara sa mi dea de inteles ca i este dor de mamaie; la noi s au rezolvat problemele caci mama vine iar;pt bob si sper sa nu i duca rau dorul bunicii

Mergi la inceput

tamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ckristina Bia nu mai merge la gradi?

ella bravo pentru decizia luata. Ati ales gradi?

Am mai pus si eu cateva poze de aici. Trebuie sa mai descarc si pozele facute de ai mei de Craciun si cele de saptamana trecuta de la Pitesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

vazut poze cu David de Alyna, Mara (Gravi, imi place noul tau look ),

Merci. Stai sa ma vezi mai incolo ce look o sa am, ca, asa cum i-am spus si Ellei ieri la telefon, sunt in plin proces de sexizare

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput