***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 16
ckristina spune:
eu nu mi am depus dosarul pt recalcularea indemnizatiei de crestere copil; stie cineva daca exista o data limita?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
lbelciug spune:
Graviduta, ce dulce e Mare. Imi pace mult aici: http://family.webshots.com/photo/2406046400102686232zuZCId
Doxinu, sanatate lui Stefan!
Alyna24, am apreciat ce frumos a crescut flacaul tau! Multumim pt poze!
Pe noi ne-a vizionat cineva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
vas spune:
Liviana, daaaaa v-am vizionat. Chiar vroiam sa-ti spun ca seamana atat de bine puiutii tai. Singura diferenta e culoarea parului.
Apropo de tine imi aduc aminte inregistrarea video pe care o facuse sotul tau atunci cand erai gravidutza si te-a gasit dormind.Zambesc si acum cand ma gandesc. Sper ca nu confund personajele????!!!!
Doxinu, imi pare tare rau de Stefi.
Betty, vad ca Eliza a incetat aproape de tot cu tusitul. Sper sa nu fie nevoie de mai multe siropuri ca oricum nu prea ii plac.
Ar lua in schimb panadol o sticla intreaga. Dupa ce ii dau trebuie sa ascund sticla ca altfel e scandal.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Graviduta, ce dulce e Mare. Imi pace mult aici: http://family.webshots.com/photo/2406046400102686232zuZCId Doxinu, sanatate lui Stefan! Alyna24, am apreciat ce frumos a crescut flacaul tau! Multumim pt poze! Pe noi ne-a vizionat cineva? Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Febr-Martie 09 NE JUCAM |
Io ! L-am vazut pe smecherasul de Matei, gatit si mandru nevoie mare! si pe Bogdanel supaaaaaaaarat foc ! de ce plangea?
le-am mai rasfoit si pe cele vechi ...
Na, uite cum m-ai facut tu pe mine sa ies din barlog !
Adevarul e ca eu ma uit la toate pozele care apar, dar uit sa si scriu despre asta .
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Aaaaa, si-am vazut-o si pe Mara-vrabioara la petrecere! Ce mare si frumoasa e ! Da' pe Mosu' nu l-a placut deloc !
Noi am avut noroc ca primul Mos pe care l-a vazut Ana, intr-un magazin, era genul "Mosule ce tanar esti!" , un tip cu niste ochi albastri superbi..mi-a placut si mie...dar mie nu mi-a dat bomboana ...doar Anei. Asa ca va dati seama ce imagine are Ana despre Mos ...sper sa nu fie vreodata dezamagita.
mami de Ana (22 mai 2007)
lbelciug spune:
Vas, ma crezi ca nici eu nu mai stiu? E posibil sa fie cum zici apropo de film, insa chiar nu-mi amintesc.
An@, multumesc! Pai B plangea caci nu a obtinut ce-a vrut. Figura asta o face si cand ii ia M o jucarie din mana, dar si cand o ia el si tipa sa nu-i fie luata inapoi. Circ, ce mai, vorba lui Didi, nu ma inteleg cu "aschiutza" asta mic. Matei era gatit caci am mers toti la o onomastica.
La voi s-a vazut curcubeul duminica dupa ploaie? Eu una tare mult m-am bucurat sa-l vad, de mult nu se mai intamplase.
Febr-Martie 09
NE JUCAM
Graviduta spune:
Liviana, eu intrasem, probabil din greseala, pe linkul Ne jucam. Acum i-am vazut si eu pe baieti, ce mari au crescut! Lui Bogdan i s-a mai deschis parul la culoare?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
lbelciug spune:
Graviduta, multumim frumos! Diferenta la culoarea parului este fff mica. Matei are la baza fire blonde, iar Bogdan tot satene - in rest sunt la fel, sateni ca tati. Acum i-am tuns eu pe amandoi, zici ca-s puscariasi (ups! ) dar nu conteaza, le creste la loc, nu mai zic ca transpira rau chiar si pe asemenea vremuri.
Febr-Martie 09
NE JUCAM
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas Apropo de tine imi aduc aminte inregistrarea video pe care o facuse sotul tau atunci cand erai gravidutza si te-a gasit dormind.Zambesc si acum cand ma gandesc. Sper ca nu confund personajele????!!!! |
Era Androix care, apropos, nu a mai dat nici o veste despre ea si puii ei.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Ioana13 spune:
Salut mamici de capsunici!
Noi am cam lipsit in ultima vreme... eu am avut gripa, care 2 saptamini am tot simtit-o, dupa care am avut o raceala, care acum trece. Patrick a scapat de ambele.+ ca am fost si plecati la bunici. Nu am poze, am uitat aparatul. Oricum a fost mult noroi, ca iarna actuala este foarte naspa... ploi, ceata, noroi.
Am vazut toate pozele actualizate. M-am bulversat cind am vazut ce stie sa faca Bob pt ca P e tare departe, dar m-am linistit cind am vazut ca e singurul... Am hotarit ca e o exceptie si il iau ca inspiratie la ce sa mai fac cu P, macar 40 % daca ne iese pina implineste 2 ani, sint multumita. Oricum sint multumita de el, ca e un copil cuminte, se mai isterizeaza, dar plec din camera cind face asa si in 20 de secunde inceteaza. Nu spune multe cuvinte, dar cind il apuca ne povesteste in limba lui, gesticuleaza si nu ne lasa sa ne ridicam de pe scaun sau de unde stam pina nu termina. E un dulce!
Ii urez lui Stefan multa sanatate.
David al Alinei, Mara a Gravidutei, baoetii Livianei sint atit de mari! Nu mi-a venit sa cred, nu ii mai recunosti!
Ckristina se depun 2 hirtii pt indemnizatie: adeverinta cu salariile din cele 12 luni pina la data nasterii copilului + o cerere tip. Nu cred ca exista data limita, atita timp cit nu lucreaza non stop. Aici s-a spus ca in fiecare 20 a lunii de aproba cererile depuse pina atunci. Si se vor da banii retroactiv... daca vor fi(asta eu zic), ca de cind cu criza in Cluj, ne intra la unele in 24 la altele in 30-31.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)