***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 15
Alyna24 spune:
Salutare capsunei si capsunici!
Nu stiu cat de dor v-a fost de noi insa noua mult de tot de voi!
Va mai citesc printre randuri uneori insa nu prea mai pot scrie pe cat mi-as dori!Mi-e dor de vremurile de demult cand voi imi erati apropiate, povesteam despre capsunei, va impartaseam orice temere sau bucurie!Va multumesc ca ati existat in cea mai frumoasa perioada a vietii mele! toti capsuneii/capsunicile si pe maicile lor.
Sa va spun cateva vorbe despre noi:sunt bine, sanatosi si voinici.David creste vazand cu ochii, face numai pozna, nu are stare, este intr-o verva continua, uneori ne intrebam de unde atata energie.Sta acasa cu mama si parca evolueaza pe zi ce trece(nu ca Bob al Ellei pe care tin sa-l felicit pt performante-pt micul Geniu al Odiseei noastre).Apropo de mancare , ca tot vorbeati pe aici despre asta, David papa binisor cam de toate desi a inceput sa mai selecteze din alimente si parca nu mai este asa pofticios sa incerce orice, dar mananca bine.Preferatul ramane laptele, bea in jur de 350-400 ml la o masa.E cam ziua si litrul de lapte aproape.Seara nu mai stiu ce sa-i dau ca sa-i mai schimb si lui din meniu vesnicele gris cu lapte, mamaliguta cu branzica, gratar de pui, pandispanuri....
De dormit cam doarme toata noaptea.De aproape 2 saptamani i-am scos ceaiul de noapte(cu greu).Insa ii dau laptele mai devreme, 5-6 dimineata.
Ne culcam seara nu mai devreme de ora 23 (aseara de ex s-a culcat la 24.15 insa dormise cam 4 ore pt ca am fost la tara si cat s-a zbenguit a obosit).
La capitolul invatat.....nu stam asa de bine ca alti capsunei:numara :doi, tei, sase, opt, zece"; zice ca are "doi" ani, il cheama"Da"; zice "Nani, nani, puiiiiii...tati"(adik Nani, nani, puiul mamii); zice "papiii" si-si da singur drumul la TV; a inceput sa ceara"Apu" (apa) ca pana acum mai mult arata ce vroia; mai zice diverse alte cuvinte dar nu leaga ink cuvintele, in schimb intelege evident tot, iti aduce ce-i ceri......ca orice alt capsunel, deci nimik f special; dar la prostioare, e numarul 1, are scheme de karate in el , se tavaleste pe jos....e nebunatic rau si-l iubim asa cum e!Adoarme tinandu-ne de gat si frecandu-ne pe cap(pe par pe mine si ma trage de par....e un chin pt mine-dar ta'su e super fericit cand ii face asa).Ink nu desenam ceva definit pe tablita sau cu cariocile, construim in schimb la greu si zici ca a venit razboiul cu toate cuburile insirate prin casa.Deja urca si coboara scarile fara ajutor, fara tinut de manute, ceva....nici nu vrea altfel.Facem kk la olita si ne dezbracam de pantalonasi, pampers si ciorapei la baita.
Cam putin zic eu ca face fata de alti capsunei despre care am citit ca sunt mai avansati dar......nu ma sperii!Fiecare bebe cu timpul lui!
Doamne.....si cresc asa repede.....ca tare mi-as mai dori un bebe mik iar!Cam atat despre noi si scuze ca m-am intins atat!
Vreau sa urez multa sanatate capsuneilor bolnaviori si felicitari micilor genii!
Am pus cateva poze noi de aici: http://good-times.webshots.com/album/569918243zDFBBb
Scuze si pt sentimentalismele de la inceput!
Graviduta spune:
Eu de Bob n-am cuvinte, mi se pare super ce stie el sa faca, Ella, sper ca nu te superi, dar i-am dat linkul cu alfabetul si lui Marius, iar Marius i l-a trimis sotiei .
Alyna, David e un scump, are deja mutrita de baietel, nu mai e bebelus. Mi-am adus aminte, vazand pozele voastre de Mos Craciun, ca am si eu niste poze aici, la birou cu Mara. O sa le incarc acum pe Webshots, ca de-acasa mai greu. Si Mara s-a cam speriat de MC.
http://family.webshots.com/album/570012787uOHlvf
Aseara a mazgalit din nou canapeaua, de data asta era cu mariu si soacra, eu faceam ordine printre hainutele ei mai mici (le-am pus in saci de vacuum). Am frecat si cu lapte Doina, si cu Ajax, si cu detergent de vase, si cu sapun, (zeama de lamaie o incercasem la isprava precedenta). S-a luat, dar tot se vede, destul de bine. Nu cred ca se mai ia decat cu foarfeca.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
DidiAlex spune:
Salutare,
multzumesc mult de mesaje.
Ella, super bobita
Vas, is sigura ca nu-mi citesti mesajele, dar io tot scriu. Ai mei cand au facut febra fara vreun motiv de raceala au avut infectie urinara, facuta pe seama unei imunitati scazute (operatie) sau constipatie. Numai medicul o va diagnostica corect.
Oricum, nu as folosi novocalmin, am mai scris de cateva ori si repet: este scos din UE pt moarte subita...care se risca cu propriu copil?! Io nu!
Si paracetamol folosesti 125 si nu 250 care.i dupa 17 kile.
Noi suntem pe o conjuctivita urata rau de tot..se pare ca-i la moda in februarie pe langa paduchi, scarlatina si alte minuni care-s la gradi.
doxinu spune:
Avem puroi in gat si este asa de suparat,are asa ochisorii tristi si plini de lacrimi mereu.............sper sa ne treaca mai repede
ella_74 spune:
Alyna24,
m-am uitat la pozele voastre; ce baiat mare e David; vai cat par are in cap; eu incep sa cred ca are bug de soft, ca lui tot nu-i creste decat asa, putin.
Gravi,
nu ma supar
M-am uitat la pozele voastre de Craciun; Mara e o adevarata domnisoara, eu cred ca n-am mai vazut poze cu ea de ceva timp; incep sa cred ca seamana cu tine la ochi.
Iar tu ai slabit atat de mult, si ai un alt look, arati foarte bine.
Ioana,
multa sanatate lui Stefan.
Si noi mergem maine la dr ca are fatza rosie si e cam caldut desi termometrul inca nu arata cine stie ce.
Didi,
ce mai faceti?
vas spune:
Deci, .....am revenit.
Scumpelor va multumesc mult de sfaturi. Tot timpul tin cont de ele.
Am ajuns in final la spital pentru ca in fiecare noaptea inclusiv cea precedenta a facut febra. Diagnosticul e traheobronsita. Mi-a dat Eurespal, Pivalone(care nu il dau), si in rest mi-a zis sa incerc sa ii scad febra cu antitermice.
Didi, ziceai ca nu citesc mesajele tale in general sau cel de acum? Nu am prea inteles la ce te-ai referit. Dar sa stii ca le citesc tot timpul. Adica ma refer ca atunci cand citesc nu sar peste cele scrise de tine. Chiar uneori ma chinui sa citesc cuvintele in germana si ma tot minunez cum poti invata limba asta intortocheata.Eu cred ca mai degraba invat araba decat germana.
Am verificat si eu la inceput urina sa vad cum miroase si daca reactioneaza cumva atunci cand face, ma gandeam ca ar trebui sa o usture probabil.
De novocalmin am si eu aceasi parere cu toate ca odata mi-am cumparat cand am plecat la tara sa am la mine, dar nu am folosit. Pe prospect scrie ca.. oricum se da la copii peste 3 ani.
Dar sa stii ca la noi (in Romania) daca ajungi cu copilul la urgente cu febra, ii da fara nici o ezitare.
Azi nu a mai facut febra, sper sa ii fie bine ca tare greu mi-a fost zilele astea. Nu am dormit deloc si imi venea sa plang de cate ori o vedeam cum se chinuie cu febra.
Va pup si inca o data multumesc pestru tot.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
bettyR spune:
Graviduta, am vazut pozele cu Mara. Ce domnisoara scumpica aveti!
Didi, sanatate multa la pui! M-ai facut sa rad cu scarlatina si paduchii. Eu ma tem de perioada asta ca anul trecut cam pe vremea asta mi-a facut rubeola, si cum aud de capsunei blonaviori mi se pare ca sunt virusi peste tot.
Doxinu, sanatate pentru Stefan! E mai greu acum ca-s mai mari si mai expresivi.
Vas, daca nu aveti rezultate cu Eurespal sau o deranjeaza la burtica, intreaba de Sinupret pe dr, e din plante si inmoaie secretiile, eu am fost tare multumita de el cand a avut Andreea muci.
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
diana spune:
Pup si eu capsuneii bolnaviori si le urez sa se faca bine repede, repede!!
Didi, sa stii ca si eu am aceiasi parere despre novocalmin dar si la Grigore Alexandrescu si la Matei Bals m/au intrebat de ce nu am incercat sa-i scad febra cu supozitor de novocalmin
Fetelor, lui Toni i/a mers foarte bine cu aerosoli. Dar acum cand de cand s-a facut "mare" nu mai sta. Rezultate bune am obtinut in 2 zile si nu am mai bagat in el atatea siropuri contra tusei care nu mai dadeau niciun rezultat. Totul e sa/i "convingeti" sa accepte mascuta.
Va pup
doxinu spune:
Fetele baiatul meu aproape s-a intarcat singurAcum io ma chinui caci nu a facut-o si el treptat si ma doare de mor.MAi are cineva DOSTINEX,contra cost,bineinteles?
Acum sper sa manance mai bine daca se intarca si sa fie mai putin mofturos.
Multumesc fetelor care se gandesc la noi
ancamari spune:
Doxinu - eu am luat brocriptin 34 pastilute din 40. Am scos laptele, eu aveam mult in sanul stang pt ca la dreptul terminase Andrei mai repede si nu prea mai iesea nimic. Dupa 3-4 zile eram mai bine. Si la noi a fost brusc, de la 5 mese de la un singur san la nimic.
Sanatate capsuneilor bolnaviori. Noi suntem ok doar ca nu prea mananca si urla din orice, dar la noi asa e tot timpul, eu nu stiu cum e sa nu faca crize.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu