***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
Eu sunt suparata foc. Eliza de trei zile face febra noaptea sau peste zi atunci cand adoarme. Acum a inceput sa-i curga si nasul si tuseste saracuta pana se ineaca sau ii vine sa vomite.
Noaptewa ii trece febra numai cat isi face efect sipozitorul in rest e tot calduta. Nu depaseste 39 dar ma sperie ca e tot la fel de trei zile. de ieri am inceput sa-i dau Ospamox, cu strangere de inima , ca e prima oara cand ii dau antibiotic, dar medicul nostru nu raspunde la telefon nicicum. mai incerc acum sa-l sun sa vad ce zice.
ma gandesc ca deja si paracetamol i-am dat destul ca nu mai imi vine sa-i pun supozitor. Daca si in noaptea asta face la fel maine ma duc la spital .
Ar putea fi Gripa???????
In perioada asta nici nu a vrut sa manance absolut deloc. A mai luat cate o inghititura de ciorbita, banana, mar,.....mai vede caterodata ceva si vine la mine sa-mi zica ca vrea papa, dar mai mult de o inghititura tot nu vrea. Acum ma bucur ca tot cere apa, macar nu se deshidrateaza.
Daca tot face febra ce as mai putea sa fac???????????

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ella, acum am vazut mesajul, s-ar putea sa iesim putin in parc dar pe jos, la noi, in IOR, pentru Tineretului trebuie sa luam masina. Ne vedem noi macar dupa ce va mutati . Asteptam si niste prieteni in vizita si n-au spus exact cand ajung, deci nu plecam departe.

Sanatate multa puiutilor bolnavi. Este in continuare epidemie de gripa si de varicela. Pentru febra foarte mare si persistenta se pot da alternativ panadol si nurofen, cate unul la 4 ore, eventual supozitor novocalmin in caz de necesitate. Mai functioneaza impachetarile cu prosoape ude, baile reci (se raceste apa treptat), compresele la talpi cu apa diluata cu otet. In mod normal la gripa febra trebuie sa treaca in 3 zile. Noi am rezolvat pana acum doar cu homeopate si ceai, a mea a facut prima viroza la 7 luni si a doua acum, la inceputul anului.

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, imi pare tare rau pentru Eliza. Ti-a spus Carla ce sa ii dai pentru febra. Eu i-as face baie un pic mai rece ca de obicei si otet cu apa la talpite daca sta. Uita-te in gat daca poti, poate are puroi daca face atata febra si de aia nu poate inghiti. Cel mai bine e sa o vada un medic sa nu fie vreo boala a copilariei, la care stiu ca nu e bine sa ii dai antibiotic. Singura data cand a facut febra Andreea a fost cand avea 9 luni si a facut Rubeola, cam asa s-a manisfestat si la noi, dar nu tusea si dupa 3 zile i-au aparut bubitele.Eu ziua nu-i dadeam nimic de febra, o tineam in tricou si fara sosete si noaptea panadol tot la 4-5 ore.

Andreea nu s-a racit, la 8 dimineata sarea pe pat cand l-am strans, cred ca a trecut la ora de vara ca se scoala la 7 fara un sfert si adoarme tot mai devreme.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Arcadia, nicio problema ... nu suntem suparaciosi ... ... imi pare rau ca sunteti bolnaviori .. dar mai dati o boala la spate ...

Ella, ce minune e Bob! Despre chestiile de genul "mama e ..." la mine e mai rau caci propria-mi mama ii baga in cap de astea ... de exemplu ... Teodora vrea sa bea apa dintr-un capacel de sticla ... eu nu o las ... mama mea ii da apa ... se uda fata ... eu ma enervez ... mama mea - vezi ce rea e mama/ce mama rea ai? Daca ii interzic ceva vreau sa fie clar pentru toata lumea , dar Teodora s-a prins ca bunica e slaba si profita ... ma enerveaza la culme ....

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Vas, Doxinu, pupici dulci pentru bolnaviori.

Doxinu, multumim pentru articolul cu E-urile.

Mergi la inceput

Teodora are vreo 2 luni de cand e cu NU in brate ... trebuie sa-i zic pe dos ca sa obtin ceva de la ea ... de exemplu ... hai sa-ti pun ciorapeii ...NU!, dar daca ii spun "nu vreau sa-ti dau ciorapeii" ... vine in viteza si zice "tititza", adica fetitei sa-i pun ciorapeii. M-am obsnuit deja.

Si e o razgaiata ... din cauza mamei mele ... dar si noi o alintam mult recunosc ... daca ceva nu e cum vrea ea ... tipa cat de tare poate sau striga "AU! AU!" ca si cum o bate cineva ... de ne si facem de rusine pe unde mergem ... de obicei evitam conflictele in public ... dar si acasa face chestii de astea ... se mai si tranteste pe jos (ceea ce am urat dintotdeauna la copii altora) sau fuge in camera bunicului si-i spune ca am batut-o ... e cam mincinoasa ... deocamdata ma distreaza, dar am si emotii sa nu fie o deviere de comportament ... poate nu vom reusi sa-i aratam ca minciuna e ceva urat! Mai sunt capshunei care umbla cu minciunele?

Mergi la inceput

Ntz! Ntz! Ntz! Slabuta activitate astazi pe forum! Cand am intrat si eu ...

Va urez o saptamana minunata tuturor!

Ella, te rog sa-mi spui ce fel de creioane colorate folositi? Se gasesc la noi? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motannel

Ntz! Ntz! Ntz! Slabuta activitate astazi pe forum! Cand am intrat si eu ...

Va urez o saptamana minunata tuturor!

, te rog sa-mi spui ce fel de creioane colorate folositi? Se gasesc la noi? Multumesc!

folosim culori cerate care sunt bagate intr-un tub de plastic fiecare, altfel, la cat de strans le tine se topesc.
Nu folosim culori normale fiindca au varf ascutit si alearga cu ele prin casa, e pasiunea lui
Nu folosim culori lungi ci din alea scurte, in caz ca ar cadea cu ele sa nu se loveasca.
Cele cerate sunt de diferite calitati, alea luate din Ro au fost de proasta calitate, cele de la Viena sunt super.
Mai sunt niste culori care arata ca niste carioci , cu putere mare de acoperire, ca eu sunt desenatorul sef si ma durea mana la cat ma chinuiam cu alea cerate.
Si am urmarit sa fie lavabile, ca desi nu coloreaza decat unde stie ca i-am aratat, s-a mai scapat si canapea, pe covor, pe hainutele lui sau ale noastre.
O intreaga teorie cu culorile astea...

Mergi la inceput

Ella, multumesc si pentru Bob!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, nu mai stiu daca am scris, dar sa stii ca si eu am fost impresionata de desenele lui Bob!

Avem cateva poze noi in semnatura! (Ella, sa te uiti si tu, merci, stii tu pt ce!)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM

Mergi la inceput