Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)
Raspunsuri - Pagina 21
cristi_2003 spune:
bebelusi - da te rog si mie retete pe mail, multe multe
eventual da-le pe maillul comun - si si celelalte fete
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
bebelusi spune:
Alina reteta Crysyanei o stiu si eu si e buna.

Reteta de tarta:
tarta de ciuperci:
aluat:
125g unt(am pus margarina)
250g faina
1ou
1/2lingurita sare(eu am pus sare cu verdeata)
umplutura
350g ciuperci
3cepe
1 ardei cubulete
sunca,salam...ce aveti cuburi
200g smantana acra(iaurt)
3oua
sare,piper,patrunjel tocat
in + fata de reteta am pus o mana de cascaval razuit.
aluatul se framanta si se lasa la rece 30 de min.
pt umplutura: se caleste ceapa,ciupercile,sunca,sare piper. oole se amesteca cu smanata+patrunjel.
se tapeaza o forma cu ulei si faina(eu o intind cu folie alimentara),impung cu furculita si dau la cuptor 180 de grade pt 10 min. scot,pun umplutura si oole deasupra,dau la cuptor inca 45 de min. presez cas la final.
38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Alina ii faci un forward la retete lui Cristi ca le vrea si ea, te rog ca sa nu le mai scriu inca o data 
38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
LISA
in sfarsit... trimit agitate si de la mine sa-ti faca galerie! HAI CA VINE BEBE!!!! 

Ariya, tin pumnii sa se faca bine repede Miguel, sa ajunget acasa cat mai repede

Fetelor care va temeti ca nu se satura bebe cu lapticul vostru... cu cat il puneti pe bebe la san mai mult, cu atat se produce laptic mai mult...un fel de "cerere si oferta". Eu ma temeam ca nu "produc" destul pentru bebe mic (statea cate o ora + la un supt, si la scurt timp dupa aceea iarasi voia sa pape)...dar el a pus frumos in greutate iar lapticul "se face" de cate ori "comanda" bebe . 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
damiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Alina ii faci un forward la retete lui Cristi ca le vrea si ea, te rog ca sa nu le mai scriu inca o data ![]() 38+ Vlad Mihai AMR 2 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
SI NOI VREM RETETELE!!!! VA RUGAAAAAAAAM!!!!!
cami_antonia spune:
irinac 

esti o scumpaaaaaaa .... ahahahah ... si tu m-ai facut sa raddd ... . da si eu vreau sa nasc .... dar sa vedem ce zice maine doctorita de aici ca se pare ca bebe mai sta ... ii place la mami in burtica .... ahahahaha ....
HAI LISAAAAAAA

37+
ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia
crisspy spune:
IrinaC mersi mult pentru raspuns si sfaturi
. Am si fost la doctor azi si ea tot asa m-a calmat
.
Oricum dupa tratament imi mai fac odata analizele sa vedem ce si cum. teoretic am timp sa le repet.
Imi pare rau de vestile primite de la Carmen, dar sunt sigura ca totul o sa se rezolve.

Aalina mersi frumos, sunt constienta ca sunt stari hormonale, dar ma seaca ca nu le pot stapani si asa ii mai fac rau si lui bebe.
Cami_antonia si eu sunt umflata la glezne de cateva zile, ceea ce nu mi s-a intamplat deloc pana acum. Incerc sa bag mai multe lichide, numai ca mai nou poftesc numai la sucuri acidulate, gen fanta, cola.
Am vazut sfatul IrineiC, e bun!!!

HAI LISA 

Crisspy
36+ sapt
Razvan Andrei
AMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
dobreclaudia spune:
dragele mele...
am nascut o fetita pe data de 21 ianuarie, cezariana de urgenta, acum suntem bine , acasa, cu putin icter de la RH diferit...
Sa ne treceti va rugam pe lista...3,300 kg, 21.01., cezariana, apgar 9

Isabella 8 zile
clau
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crysyana pentru Eseea: la pagina 11 gasesti reteta lisei (tarta cu ciuperci) 37+ Andrei Valentin |
multumesc

fetelor dar ce inseamna 180 grade? mic, mediu, mare? ca nu am cuptor de ala cu gradatie.
Mami de fetita
si de baietel
32+