Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Felicitari Claudia, sa va traiasca fetita!Lisa!!!!! Bravo!! Asteptam vesti in curand! 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciao, fetelor!

Sunt rupta de oboseala... Azi a plans Daria toata ziua, pisicul ei stie ce-a avut, acum doarme, cica, dar se tot trezeste si urla, urla... Nimic nu-i place... De schimbat, e schimbata, de mancat, e mancata, nu pricep... M-a terminat...

Am citit pe fuga ce-ati scris, vad ca aveti si necazuri, unele dintre voi, ce sa facem, greu cu burtica, greu fara burtica...

Am fost la medicul de familie, cica are 4 kg si 100 de grame, deci e OK, icterul s-a dus...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi , ce revolutie am creat cu retetele tale!! Le-am citit si super super apetisante. maine ma bag sa vad ce iese si daca ma lasa Sabinuta sa le fac

Crysyana , merci pt reteta! pare delicioasa . O voi face cu siguranta.

Bebelusi, incerc sa-i dau fwd lui Cristi...sa vad cum...sper sa reusesc.

Fetele cu picioarele umflate (Cami, Crysyana...) va trece numai daca luati.....O NASTERE!! Asa cum a zis si Irina
Nu va trece decat dupa nastere, asa eram si eu si dupa m-am desumflat in cateva zile de tot (sau aproape de tot). oricum ma pot incalta cu toate cizmele si imi intra cam toate inelele...

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Claudia, multe multe felicitari, sa-ti creasca mare licuriciul, sa fiti sanatosi si fericiti intreaga familie. Recuperare usoara si laptic mult iti dorim

Miere, ma bucur ca a trecut constipatia lui Aiden si sper sa vii multumita de la pediatru

Carmen, sper sa se rezolve problemele

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am revenit! vorba tatalui meu...sunt cam nehotarata
am fost la control,dilatie tot 3 cm,mi-a facut un test pt lichidul pierdut,a zis ca nu e lichid aminotic dar ca bb a coborat(din cauza asta nu mai pot sta la 90 de grade) si sa ma astept.
cum ies de la ea...numai in dureri pana acasa.ma doare tare burta in partea stanga jos si sub buric.am inteles ca astea sunt contractii dar trebuie sa fie constnte asa ca nu imi pierd speranta pt ziua de azi.
sunteti fara cuvinte!

180 de grade,inseamna foc mediu!

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eseea,cred ca 180 de grade ins foc mediu..

Selene,off saracuta de tine.Chiar voiam sa te sun azi,dar n-am stat o clipa.Si David azi,dormea putin,plangea in somn,iar dormea,iar plangea..nush ce o visa el acolo..Tare obositor...As dormi uneori si-n picioare,numai sa dorm..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Cristi, da-mi adresa de e-mail sa-ti dau fwd la retete.

Claudia, FELICITARI!!! Sa-ti traiasca!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eseea la mine maximul este 220 grade, deci 180 e un fel de mediu cred.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Mai Lisa ne tii pe jar.
Hai sa vin si eu cu agitatele:
Oana, da tu ce faci? :) Nimic, nimic?
Si, bineinteles, BUN VENIT noilor licurici. Sa fiti cuminti si mancaciosi. Felicitari mamicilor curajoase.
Vad ca indata se subtiaza lista fetelor dinaintea mea:) Ca sa nu mai spun de bbeii grabiti care au cam sarit coada. Tztzt!:))

Noi suntem normal, nici un simptom, da nici nu ma astept la prea multe. Azi am facut 39 sapt, deci inca putin si gata. Motanul trebuie sa mearga dupa amiaza la ziua unui baietel si sper sa nu ma apuce pe neasteptate si sa nu mai ajunga, ca deja era in chef de distractie.
M-am cam plictisit de stat pe acasa, asa ca azi ies nitel pe afara, ca am vrut ieri dar a mai tras o portie de zapada.
Miere, lasa treburile prin casa. Important e sa te odihnesti. Ai dat destul cu aspiratorul inainte:))
selene imi pare tare rau ca nu merg lucrurile cu tati si Daria e agitata. Las ca o sa creasca ea nitel si o sa uiti:)
Aloo. tantele cu retetele, iar nu sunteti cuminti? Of, of, ce ma fac eu cu voi? Alina poate trimiti mesajul pe contul comun sa arunc si eu un ochi cand m-oi simti vrednica :)
Naty, asa stiu ca se cam intampla, cel mic nu primeste atata atentie ca cel mare, dar asta e. Eu sunt nr 2 si abia acuma inteleg de ce sora mea era mai favorizata:)) Nu zic ca sunt de acord, dar se intampla.
Altceva nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, ca de obicei.
Agitatele pt fetele in asteptare

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere,am vazut pozele cu tine din spital. tot bine aratai.
bee,frumoasa foc
mai fetelor,cat de des trebuie sa te doara,ca pe mine ma doare in continuu.cand nu mai suport merg la doctor.oare sa iau un no-spa sa vad ce se intampla???

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput