Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, SARU'MANA!!. Sunt prieteni apropiati si da, le fac o gustarica nu cine stie ce feluri...auzi? am si niste ardei grasi frumosi...si as vrea sa fac ceva cu ei. Ce ma sfatuiesti? Ai vreo reteta?

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac maine merg aici la medgidia la doctor .... si saptamana cealalta .... daca nu nasc pana atunci merg vineri la marinescu sa ma vada el ....

eu m-am umflat la glezne asa brusc .... aveti idee de ce si cum???? ce pot face sa ma desumflu?? am mai fost cate o juma de zi umflata da nici sa ma tina deja 2 zile e cam mult pt mine ....

offfffffff .... maine o voi suna cu siguranta pe carmen sa aflu si eu mai multe .... draga de ea ... eu credeam ca e acasa de mult ....

37+ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina sa ne tii la curent cu Carmen mai mult te rog. Draga de ea...sa le dea Doamen Doamne multa multa sanatate si putere.

Alina ma gandesc si revin

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

cami si eu am aceiasi problema,
si ieri ma plangeam ... de vreo 2 zile mi s-au umflat gleznele ... abia ma mai incap incaltarile ... am zis ca oi fi mancat ceva sarat si o sa imi treaca .... m-am masat, am incercat sa mananc cat mai putin sarat si sa beau multe lichide. s-a mai retras un pic dar tot umflate sunt! cel putin e bine ca nu mai am si mainile umflate, la un moment dat mi se parea ca incep si ele sa ia proportii.
incearca daca ai unde sa iti iei si tensiunea!!
poate mai sunt si alte fete care se confrunta cu aceasta situatie

37+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Alina vezi ca ti-am trimis cateva retete pe PM. Daca ai nelamuriri sa imi zici ca sunt aici. Poti face si salata de vinete sau diverse chestii cu maioneza (ciuperci sau morcov+mar sau fasole verde si usturoi, etc). Eu de obicei cand am musafiri fac multe salatele de-astea. Pe masa pe langa asta poti pune struguri de masa, ca merg cu toate salatele astea. Acum depinde ce musafiri ai, ma gandesc ca sunt prieteni apropiati si trebuie sa faci o gustarica nu sa le pui mese intinse.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

BEBELUSI, salivez de-a dreptul! da-mi, te rog, si mie retetele alea de salate ce le-ai dat la alina, ca m-ai terminat...
eu sunt super fan de salate, vara cel putin numai salate as manca...

ce ne-am face fara tine pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

unde e reteat aia de tarta cu ciuperci???? ca m-ati omorit!!!

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

eu m-am umflat la glezne asa brusc .... aveti idee de ce si cum???? ce pot face sa ma desumflu?? am mai fost cate o juma de zi umflata da nici sa ma tina deja 2 zile e cam mult pt mine ....

Iti zic eu ce sa faci, ca m-ai facut sa rad :SA NASTI! si la vreo 10 zile asa o sa tot faci pipi pana cand te dezumfli.ITI GARANTEZ!asta sa fie ultima ta problema acum , mai Cami.Esti la final, de aia se tot intampla...treburi noi

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sunt si eu prin zona....cam suparici...bebe a fost constipat aproape o zi jumate, s-a rezolvat azi dimineata...dar merg cu el la pediatru ...just in case

Am pus cateva poze de la maternitate pe gmail, sunt prea intime ca sa le postez undeva, sa nu va speriati de cum aratam

Aryia, draga mea, ma rog pt tine si bebele tau, stiu cum este sa iti vezi copilul ciuruit de ace si perfuzii si sa nu-l poti tine in brate, este groaznic, dar o sa treaca, o sa fie bine, ai incredere

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut! Sa va traiasca copilasii!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Pentru Alina1976. Uite iti dau si eu o reteta. sper sa fie pe gustul tau. e rapida si usoara:

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI ROSII

Ne trebuie:
2-3 ardei grasi
1 ceasca de rosii
40-70 g branza sfaramata (de preferat feta)
oregano
busuioc
piper negru macinat
1 lingura de ulei de masline

Cum se face:
Se incalzeste cuptorul.
Se taie ardeii in jumatate pe lungime, se curata de seminte.
Se aseaza jumatatile de ardei gras intr-un vas uns cu putin ulei .
Se amesteca rosiile taiate, branza, condimentele si piper.
Eu am facut doua umpluturi - una cu feta si una cu branza de burduf
Se umple fiecare ardei cu acest amestec si se picura putin ulei peste ei. Vasul acoperit cu folie de aluminiu se baga la cuptor unde se tine circa 30 minute pana cand ardeiul incepe sa se inmoaie.
Se indeparteaza apoi folia si se ma lasa cca 15 minute pana cand
branza incepe sa se rumeneasca.
Se scoate din cuptor si se serveste imediat. Sunt buni insa si reci
pofta buna!!

37+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

pentru Eseea: la pagina 11 gasesti reteta lisei (tarta cu ciuperci)

37+ Andrei Valentin

Mergi la inceput