Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty ai zis foarte frumos, m-ai emotionat.

Irina ma bucur ca inca te tii de sfaturi, sa nu ne uiti si pe noi astea mai intarziate.

Lisa hai draga mea!!!!Nastere usoare (cum zice Rox in 5 minute).

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

LISAAAA!!! DAAAAA!!!
HAI CA POTI!!! BAGA MAREEEE

BEE, aici sunt. Am incercat sa dorm un pic dar nu am reusit...a venit mama sa mai stea cu Sabina si am profitat de ocazie. Urasc vremea asta!!! ma doare capul!!
Ma bucur ca tu esti mai bine, ca bebe a inceput sa pape...bravo.
Apropo, m-am tot tinut sa-ti spun....Alexia-Maria a fost alegerea noastra pentru prima nascuta (Ana) pana prin luna a 8-a ...cand am schimbat brusc macazul si am ales Ana-Isabela...cand ne vedem iti spun si de ce . So, avem gusturi comune se pare...

Bebelusi, HELP!! maine face fata mea o luna si am invitati. Baga repede niste retete de aperitive, ceva salate...si de niste aperitive calde...nu ceva complicat, sa se faca repede.

CRISSPOLISS!!!!!!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Fetelor, ca intrebati de Carmen....din pacate a avut ceva probleme cu epiziotomia...s-a infectat...si nu i-au dat drumul din spital...bebe a facut o forma mai accentuata de icter...si uite asa.
Era cam suparata ieri cand am vb cu ea...de fapt ne-am tot transmis mesaje...sper sa iasa repede.

Naty, eu am trimis-o pe Ana la bunici (socrii mei) la Campina. O sa stea vreo 2 sapt...si m-am mai relaxat si eu...desi mi-e un dor de ea de crap.....cred ca ma duc in week-end sa o vad, dar parca vad ca o sa incep sa bocesc dupa ce plecam de acolo.
Tu nu ai unde sa o mai trimiti pe Ioana? Sa te mai eliberezi un pic, ca stiu ce greu e...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Bee, am uitat sa zic ca Alexia este superba in pozele alea si voi la fel...dar de fapt eu am vazut-o pe viu ...si este si mai frumoasa ca in poze . De abia astept sa se intalneasca printesele noastre si peste putin timp o sa se si joace amnadoua. Iar Ana o sa le ghideze ca o sora mare ce va este

Bebelusi, tarta aia cu ciuperci arata...BINEEEEE...si am vazut ca ai mancat o buna bucata din ea...esti pofticioasa ca si mine...noroc ca la tine nu se vede. Eu daca incep sa exagerez cu mancarea, imediat se depune...

AAAAAAAAAA, am uitat sa va spun ceva super, tot de la D-na MUSAT. Mi-a zis ca atunci cand alaptezi poti manca orice!!! ca sunt mituri chestiile alea cu "n-ai voie cartofi, mazare...etc". Mi-a zis ca e chiar indicata CIOCOLATA!!!!!!! YUPIIIII!!!
Ca da o stare de bine, de veselie, ceea ce este ff imp pentru o mama care alapteaza.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina parintii nostri sunt in Bucuresti. La ai mei stam acum cu totii, la socrii Ioana nu sta nici sa o pici cu ceara. Asa ca nu am unde sa o trimit. In weekend o mai ia Octavian acasa la noi sa stea ei doi, dar doar cate o zi ca nu doarme doar cu taica-su Asa-mi trebuie daca am invatat-o legata de fusta mea.

Apropos, Ioana nu vrea sa adoarma pana nu ma duc eu la ea, adica pe la 12,30 cand reusesc sa o culc pe Nadia. O gasesc cu ochii mari si zice "mami, te asteptam sa dormi cu mine" si de abia dupa aia se culca. Eu adorm de regula langa ea si ma cheama cineva la alaptat cand se trezeste Nadia prima data (pe la 2 -3).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

alina parintii nostri sunt in Bucuresti. La ai mei stam acum cu totii, la socrii Ioana nu sta nici sa o pici cu ceara. Asa ca nu am unde sa o trimit. In weekend o mai ia Octavian acasa la noi sa stea ei doi, dar doar cate o zi ca nu doarme doar cu taica-su Asa-mi trebuie daca am invatat-o legata de fusta mea.

Apropos, Ioana nu vrea sa adoarma pana nu ma duc eu la ea, adica pe la 12,30 cand reusesc sa o culc pe Nadia. O gasesc cu ochii mari si zice "mami, te asteptam sa dormi cu mine" si de abia dupa aia se culca. Eu adorm de regula langa ea si ma cheama cineva la alaptat cand se trezeste Nadia prima data (pe la 2 -3).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

OFFF, ce sa zic...e greu.
Iar cu somnul tu stii ca si eu ma plangeam de ANA ca face exact la fel ca IOANA...nu mai vroia sa mearga la nani seara decat tarziu si atunci sa stea tati sau mami cu ea pana adoarme.
La bunici la Campina este super OK pt ea, ii place mult si m-au sunat sa-mi zica ca au prima victorie...nu a mai cerut sa stea nimeni cu ea pana adoarme...au reusit sa o faca sa doarma singura
Acum le-am dat inca 2 task-uri: sa o invete sa faca la olita si sa pape singura....ca din toamna merge iar la gradi (de data asta la alta). Sa vedem ce reusesc sa faca.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

bravo Lisa!!!
hai ca-ti tinem pumnii ...
stii cum e .... cu cat e mai mare asteptarea, cu atat creste si bucuria de dupa ... o sa fii cea mai fericita mamica cand iti vei tine puiul in brate!!!
Hai Lisa!!!
ti-am zis eu ca a venit vremea!!!

of si eu mai am ceva pana cand imi voi tine bebele in brate... am niste emotii ... vorba fetelor , acum sunt mult mai "fragila sentimental"!!!

37+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina vezi ca ti-am trimis cateva retete pe PM. Daca ai nelamuriri sa imi zici ca sunt aici. Poti face si salata de vinete sau diverse chestii cu maioneza (ciuperci sau morcov+mar sau fasole verde si usturoi, etc). Eu de obicei cand am musafiri fac multe salatele de-astea. Pe masa pe langa asta poti pune struguri de masa, ca merg cu toate salatele astea. Acum depinde ce musafiri ai, ma gandesc ca sunt prieteni apropiati si trebuie sa faci o gustarica nu sa le pui mese intinse.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Eli, eu am scos-o pe Sabina si la 2 grade afara...bine imbracata evident . La spital mi-au zis ca nu este nici o contraindicatie pentru aerul rece...doar sa nu fie ceata sau vant.

Veronicaaa, asteptam VESTI!!! Ce a zis DR? Cum a fost sportul pe masa?

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

si acum sa ma laud si eu: am facut si eu tarta de ciuperci dupa reteta Lisei... e super buna
Bebelusi ai dreptate! te lingi pe degete ... nu vreau sa va mai fac si eu pofta si sa pun poze ... dar chiar se merita daca aveti timp sa o faceti!!!
acum parca as manca ceva dulce!
hai ca daca mai stau cu voi aici ... o sa ma fac cat o batoza ...

37+ Andrei Valentin

Mergi la inceput