Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

hello, fetele!

noi numai ce ne-am trezit din somnul de dupa-masa

LISA, am visat ca ai nascut!!! vreun semn, ceva?

citesc ce ati scris azi si revenim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

LISAce am vazut? hai ca nasti azi!!!!

BRAVO LISA!!!!! HAIDE BEBE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ariya offf saracuta de tine! Ne rugam pentru bebe Miguel sa isi revina cat mai repede. Dar ce are?
Si Nadia are o aritmie, respira sacadat si repede-repede cateodata dar nu a stat de loc la incubator.
Cat despre ruptura uterina ... ne luam deci de mana. Bine ca ne-a ajutat Dumnezeu si ca am avut alaturi niste doctori extraordinari si am scapat!
Ma gandeam - poate ti-ar face bine sa vina Amedeo si Anamaria la tine. Au fost deja?
Mie in spital mi-era asa de dor de Ioana ...

ingriddr. ariyei nu isi putea da seama de preruptura uterina, astea se cam fac deodata. Prof. Peltecu e un doctor excelent si care se pare ca s-a comportat ca atare in cazul ei.

irina m-ai emotionat, tare frumoasa poveste! Cand imi aduc aminte cate griji ti-ai facut si cate ai avut pe cap... Dar totu-i bine cand se termina bine.

eli ce zice Stef de Florence? E gelos? Eu tot pandesc reactiile altor "fratiori".

Daca voi simtiti ca ii nedreptatiti pe cei mari eu simt ca o nedreptatesc pe Nadia fiindca ii dedic mult mai putin timp decat o faceam cu Ioana bebe. Din incercarea de a sta cat mai mult cu Ioana cea geloasa si sensibila, am mai putina grija de Nadia, o las mai mult cu altii. Si nu stiu, parca simt ca nu e la fel ca atunci cand era Ioana mica, parca de ea (Ioana) eram mult mai legata.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

bee suna mai mult la dr. Culcer, raspunde greu la telefon. Du-te la ea cu incredere, e un doctor excelent, eu merg pe mana ei cu ochii inchisi. Numai ca e cam ocupata, pleaca si mult in strainatate pe la conferinte.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mai Lisa hai cu nascarea aceia odata!!!!!!

Sot de Tecesti f tare omule!!In primul rand ca ai simtul umorului rau de tot ceea ce este excelent pt un barbat! Felicitari!hai ca incet incet o scoateti voi la capat!

Bebelusi tu ma termini!Dc o sa gatesti asa zzzzziiilllniiic si dupa ce iese bebe deja ma iau si ma duc!Esti un talent dnsoara!

DeRoxana mai stie careva ceva?Am incercat sa o sun ieri si nu mi-a raspuns si nu am mai indraznit...

Yashy multumim de listuta , dc poti scoate-le pe fetele care au nascut de pe lista de asteptare

Aryia si de tine incerc sa dau...ieri cand ma citit sms m-am gandit la asta...te-am intrebat dc "prematurul"tau e bine...bine , "dismatur" si chiar aici era problema.Cei ca ei, mari (3750gr) pt varsta de gestatie (36S)au acest risc sa faca detresa respiratorie, dar neonatologii stiu asta si se vor descurca!!!!Va fi totul bine! Si tu ai scapat ca prin urechile acului cu ruptura uterina , asa ca acolo sus cineva VA IUBESTE!Sigur! Si noi aici!!!aaa si nu cred ca are branula in fontanela, mamico.Are branula intr-o vena de pe capusor pt ca acolo sunt si ele ceva mai mari si merg mai bine, risc mai putin sa se sparga si sa-l tot intele, acces usor(nu are hainute pe cap ), e doar insapimantator ca si imagine, in realitate are tot o vena prinsa!

Alinuk ce sa zic si eu , am bocit....liniste nu o sa mai am niciodata dupa aparitia puiului meu.Ce Radu, ce parinti...puiul e pe primul plan si niciodata nu mai esti ca inainte , fara griji

Crisspy mycopl si ureapl parca erau nu?Astea dau pierderi de sarcina/infertilitati IN PRIMUL TRIMESTRU mama!!!So relax! Tratezi si gata!eritro e pe lista medicamentelor admise, esti la sfarsit NU PATESTI ABSOLUT NIMIC de la animalele acelea.Noroc ca nu ne-am cautat si noi ca sigur mai descopeream pe aici si noi neste infectii din astea

Cami la care dr mergi maine?

Micola tanti ori nu e medic ori nu e medic.Schimb-o URGENT!Uite asa ne fac unii de ras meseria...si tanti asta are post sigur!

Natysi sunt atatea nepovestite....in fine, una peste alta a contat faptul ca sunt medic, la partea de gineco, mai greu cu neonatoloagele atinse nitel in orgolii...dar a trecut , am avut noroc!Ne-a iubit doamne doamne si pe noi!

Va pup ma duc la baietel...sunt FRANTA!!!!!!

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

nu am mai reusit sa intru din cauza de probl de net. ramasesem cu cititul pe la pag 13, daca sunt vesti, sper sa fie numai de bine!

ariya, sa dea D-nul sa iti tii puiul cat mai repede in brate! Sanatate!

crisspoliss si lisa79

fetele din tari cu temp joase, sub 10 grade, la cate zile ati scos bb-ul afara? dar la cumparaturi/gradinita (dus, luat puiul mare)??? multumesc!

fug ca pitica! pe maine!

Mergi la inceput

lisa in sfarsit ...

irina asa e, draga mea, grija lor o vom avea de acum incolo cat om trai!
Si da, dragostea de mama nu se compara cu nicio alta. Copilul e inaintea oricui, chiar inaintea ta.
O sa vezi cum e senzatia cand va fi bolnavior (Doamne ajuta sa se intample rar), simti efectiv cum ai vrea sa ii iei durerea. Eu ma rog chiar sa imi dea Dumnezeu mie durerea ei, fie ea si una minora, numai sa nu sufere deloc.

Fetele care nu ati nascut va rog mult nu va lasati influentate de cele doua tragedii. Din pacate lucrurile astea se intampla, dar trebuie sa ganditi pozitiv in ce va priveste. Ganditi-va la noi, toate cele care ne tinem puii in brate, la luptatoarea noastra Dariuca, un mare prematur care, iata, a ajuns acasa cu bine, la tuchi, cris30, ledi si celelate fete greu incercate in sarcina, la miere cu cea mai groaznica nastere din cate am auzit, la ariya si la mine, la un pas de ruptura uterina - toate suntem bine.
Hai, curaj, burtici!

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

LISA bag repede sa nu ratez taman acum

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Hai Lisa

Am fugit si eu la dr.

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 5 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cami daca nu dor sau cedeaza e travaliu fals. Bafta maine la medic.
Bee sunteti o familie foarte frumoasa.
Ingrid multumesc de raspuns.
Alina sper sa fie bine cu alaptatul si iti multumesc de informatii. Sa ne mai spui tot ce aflii.
Crisspy starile alea sunt hormonale si sunt normale. Din pacate si pe mine ma mai incearca. Sa ne spui ce ai facut la medic. Totul va fi bine!
Bebelusi pe mine m-ai pierdut cu atatea retete. Doamne, bine ca mi-a trecut elanul gospodaresc
Veronica te asteptam cu vesti
Bpaula bun venit.
Micola bun venit acasa. Ma bucur ca sunteti bine. Asteptam pozici.
Sot de tec multumim ca ne tii la curent cu evolutia voastra.
Criss, oanaq

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput