Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, stiu ca oficial nu fac parte din grupul vostru ( dar va citesc! ) dar vreau si eu sa vad poze cu bebelusii vostri!! Se poate sa imi dea si mie cineva contul comun si parola pe pm? Pleaseeeeeeee

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Suntem aici, PREZENT! Nu plecam pana nu naste si ultima graviduta si mergem toate la scutece!

Veronica, depresia apare dupa nastere, dar mai degraba e o stare de iritabilitate si plans continuu generata de modificarile hormonale. Trece insa cand iti tii bebica la san.

Crisspy, o a iti pove despre experienta la Euroclinic. E super si face toti banii.

Bebelusi, eu am rugat-o pe mama sa imi faca gogosi pt ca in ziua dinaintea nasterii cand nu aveam voie sa pap nimic, voi faceati gogosele

Noi am papat si acum incercam sa dormim putin, dar e ora de maraiala.

Ledi, Iris, Carmen, Lisa, Miere, Rox, Alina, Cristi, pe unde sunteti?

Bee38+
AMR 1 zi !!!!!!!

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Salutare, mamici cu burtici si mamici cu bebici!
Va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru urari!!!
Si Aalina, multumesc pentru incurajari si pentru ca ai anuntat fetele despre mine :) Cand ma mai calmez cu treburile o sa scriu si eu povestea nasteriim am avut un pic de bataie de cap cu anestezia..
Ieri am venit si noi acasa, incepem sa ne acomodam. A venit si dra pediatra care mi-a dat niste sfaturi....Cica sa-l spal pe bebe in primele 3 zile cu galbenus de ou, sa-l intind asa, pe el, ca o masca si apoi sa-l spal cu sapun si sa-l clatesc. Bineinteles ca nu am facut asa...ieri i-a fcaut mosica baie normala, a fost f cuminte la baita :)
Ce mi-a mai zis doctora...ciudat...cica, dupa baie, sa-l infas in scutece si apoi, peste vreo ora, in timp ce doarme, sa incep sa-l dezbrac si sa-l imbrac in hainute, in timp ce el doarme...mi se pare aiurea de tot...
In fine, regret ca m-am inscris la ea, dar nu cunosteam pe nimeni altcineva...

O alta problema este alaptatul...primesc fel si fel de sfaturi si nu mai stiu cum sa fac..bebe sta cate 1 ora la san si apoi ba adoarme, ba nu mai vrea si peste 10 min cauta cu gurita iar san..merge sa-i mai dau iar?
si cum sa fac? la spital ii dadeam doar dintr-un san si masa urmatoare din celalalt. chiar daca in timp ce sugea din celalalt san curgea sau chiar si cand el dormea, sanul de care nu se atinsese curgea...Nu stiu cum sa fac...sa ma mulg la celalat san? ma cam streseaza subiectul asta si mi-e sa nu pierd laptele din cauza asta....Inca din spital ii dadeam la cerere sa pape, nu la ore fixe, asa am fact si acasa, de ieri...voi cum faceti?

Felicitari Carmen Marieta, Anca_, ttenzika, roxanaz , spic de grau, Porumbita, ariya ( pentru bebe mic, Doamne ajuta!! , Cadia, rein - sa va traisca bebeiii si sa fiti si ei si voi sanatosi!!!!!!!!

Lisa si fetele care mai urmeaza, nu am apucat sa citesc sper zilele astea sa reusesc.. ...Doamne ajuta
toata lumea

39 + cu !
AMR 2 zile !!!
Hai Bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eee ce sa va zic,buna dimineata
cred ca azi e ziua cea mare,am fost la wc si am vazut ca incep sa am scurgere din aia ,peste 1h merg la doctor,sper sa nu fie alarma falsa si sa ma trimita acasa,oricum imi iau bagajele cu mine.
sunt tare emotionata,s-ar putea sa imi cunosc bbelina azi
merg sa citesc din urma

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

HAI LISA!!!!! GALERIA E CU TINE!!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor!

In sfarsit am reusit si eu sa intru un pic sa va scriu . Ioana noastra face astazi doua saptamani , e cumintica , bem san si in completare lapte praf pentru ca lapticul de la mami nu este suficient . Ne-am acomodat cat de cat , suntem foarte fericiti si mandrii de minunile noastre .
Eu ma chinui de cateva zile sa va citesc din urma si tot nu am reusit , mai am cateva capitole .

Pentru fetele care a nascut intre timp vreau sa va felicit din suflet si bebelusii sa va cresca mari si sanatosi .

Si va multumesc mult pentru ca ati fost alaturi de mine cand am nascut .

Va

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 38+ cu Ioana Ruxandra

http://catisto.sunphoto.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Buna ziua, mamici, burtici, licurici.
tati aici. nu prea avem timp de calculator, io ziua cu munca si seara cu bebe. Nevasta ziua cu bebe, seara cu bebe, noaptea cu bebe. :)
dupa-masa, seara cam face figuri , adica manaca mult , doarme putin. noaptea si dimineata e ok, mancare si somn de 2-3-4 ore.
i-am facut baita dar fara sa udam zona buricului (inca necazut), asa i-ar fi zis medicul neonatolog, ca se poate face baie chiar si de a 2-a zi de cand am adus-o acasa.
Lisa79 deja ma stresezi . hai ca seturile dinainte au obosit asa ca bag altele odihnite.

sa stii ca nu mai am multe odihnite, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Crisspy, o a iti pove despre experienta la Euroclinic. E super si face toti banii.

Bee, abia astept cand ai timp bineinteles .

Lisa iti tinem pumnii, sa auzim numai de bine

HAI LISA

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sot de Tec...esti tare...uite s-ar putea sa te scap de stresul asta azi. e bine?

bebelusi,tare faina ti-a iesit,si noi am terminat-o aseara.sa iti fie de bine

am emotii.

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Flo,sunt in zona,de garda cu piticul,care acum doarme pe mine cu bibele in gura..Mai ia o gura,mai un nani..Ma simt asa de obosita...

Lisa

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput