Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Declar si eu o alta noapte alba...bebelina ffff agitata, s-a miscat asa mult ca auzeam cum trozneste burtica si dureri destul de mari, dimineata chiar si spatele ma durea....ma gandeam ca nasc...da uite ca inca nu , vreau sa nasc...daca mai am o noapte ca asta, ma apuc de plans ca Ariya....

Ariya - , esti o mamica eroina, m-a emotionat povestea ta. Sunt alaturi de tine si ma rog ca Miguel sa se faca repede bine sa puteti pleca fericiti acasa . Curaj

Bee - Bravo mamico, esti fericita, ai o fetitoaca fff frumusica.
Da, depresia ????? de unde ???

Alina - pune filmuletele pe youtube

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 5 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc mult Alina pt detalii!

Rein felicitari!

Aryia felicitari!! Bb va fi bine sigur! Ma bucur ca personalul din spital se comporta bine!

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Damiana eu nasc cu doctorul Eugen Karadja. AMR e 10 zile dar sa vedem ce ne mai zice doctorul ca bebe e marisor si nu pare sa vrea nici sa vina pe lume mai repede. Tare imi doresc sa pot naste natural.

Fetelor, eu va citesc din iunie zi de zi si sunt la curent cu tot ce se intampla pe aici. Felicit mamicile cu bebelasi in brate, urez succes celor care urmez sa nasca, am plans alaturi de voi pentru necazurile care au fost si acum tot citesc sfaturile proaspetelor mamici. Ar putea sa imi dea si mie adresa contului comun si parola? As vrea sa ma uit si eu pe informatiile de pe acolo, ca acusica o sa am nevoie de multe din ele. Multumesc.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ce cautam pe pag 2?

ariya - multa sanatae lui bebe miguel, ne rugam pentru el sa treaca cu bine si sa mergeti acasa amandoi fericiti si sanatosi.

pentru gravidutele aproape de termen - bebeii acuma sunt mari, nu mai prea au loc. unde vreti si voi sa miste toata ziua? atata timp cat misca e totul ok. in caz de stress maxim (desi noi suntem antistress) beti ceva dulce si o sa miste.

testez solutia asta cateva zile si cand stiu sigur ca functioneaza va zic

m-au sunat cei de la nandu ca luni marti vine wrapul - abia astept.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

bee este superba printesica, pareti asa linistiti toti trei....Ce sa mai zic de tatic....ca mi se pare asa fericit

Eu astept sa scot tarta cu ciuperci de la cuptor. Dupa ce gust revin sa va spun daca merita facuta

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Fetelor este delicioasa tarta cu ciuperci de la Lisa Mi-am ars limba de nu mai pot ca nu am avut rabdare sa se raceasca.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor este delicioasa tarta cu ciuperci de la Lisa Mi-am ars limba de nu mai pot ca nu am avut rabdare sa se raceasca.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

Cred ca o sa fac si eu crema de zahar ars azi
Acusica plec la dr....brrrr...presimt ca iar o sa ma doara la controlul pe masa. Saptamana trecuta chiar am sangerat, ca ma si speriasem rau .
M-am hotarat...dupa ce nasc schimb dr. ca asta ma cam brutalizeaza...
am ajuns la concluzia ca totusi cu o femeie te intelegi mai bine.
Off iar se incarca greu...

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 5 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

probabil ca suntem pe pagina a 2-a ca nimeni nu mai voteaza dintre voi subiectul nostru si pt ca prea putina lume mai scrie ..... e drept ca si DC merge tare prost ....

eu am tot calcat ... nu mai am mult si termin .... apoi vreau sa imi refac bagajelul de spital mai ales al lui bebe pt ca am mai primit lucrusoare ...

bebelusi pofta buna la tarta ... si ai grija de tine si de bebe ... sa nu va mai fie rau la noapte ....

crisspy da ce e cu tine de esti atat de sensibila????? nu de alta da si eu sunt cam la fel si nu pot explica starea ... poate e nerabdarea .... poate atatea intamplari ... da cred ca ar trebui sa fim puternice in continuare ....

eu astept cu nerabdare ziua de maine ca merg iar la medic sa imi zica ca e bebe bine .... ca si acu tot f putin misca ... in schimb la 4 dimineata avea chef de zbenguieli ... asa ca astept ....

37+ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

Fetelor iata pozele cu tarta cu ciuperci

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

crisspy da ce e cu tine de esti atat de sensibila????? nu de alta da si eu sunt cam la fel si nu pot explica starea ... poate e nerabdarea .... poate atatea intamplari ... da cred ca ar trebui sa fim puternice in continuare ....

Nu stiu Camelia ce se intampla, insa de vreo cateva zile am niste senzatii asa inexplicabile, imi vine sa plang si nu ma gandesc de cat la piticul meu. Probabil sunt stari normale acum ca se apropie nasterea.

Imi pare bine ca am cui sa ma destainui aici pe DC pentru ca stiu ca voi intelegeti si dati intotdeauna cele mai bune sfaturi.

Oricum dau o fuga azi la doctor sa-mi spuna cu gurita ei ca infectia nu e grava, cel putin asa sper .

Bee este superba bebelusha, formati o familie perfecta.

Bebelushi, ai grija cu tarta, fara dureri de stomac, da?

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput