Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)
Raspunsuri - Pagina 15
yashy spune:
Ce greu merge si azi Dc!!
Ariya, imi pare rau ca treci prin momentele astea!! Dar sigur totul va fi bine si vei putea in curand sa-l iei in brate pe Miguel!
Iti tin pumnii ca azi sa isi revina de tot!!
Irina, mi-a placut atat de mult povestea ta... sa fi-ti fericiti!!

Alinuk, si pe mine m-ai emotionat pana la lacrimi cu povestea de seara!!
Sper din tot sufletul sa pot face si eu la fel...
Adina
& Luka
& bobita din burtica
37+ 
obraznicatura lu' mami
cami_antonia spune:
neata feteeeeeeeeee
va multumesc pt incurajarile primite de la voi ieri .... nu am mai intrat din cauza netului care mergea tare prost ...
ARIYA .... DOAMNE AJUTA! SA FIE BEBE BINE .... ai incredere si roaga-te pt el .... super tare profesorul Peltecu .... vad ca e om de nadejde .... mai rar asa oameni .... si mai ales doctori ..... sa ne mai dai de veste ...
IRINAC .... da pot zice ca de cand cu acele povestiri grele despre bebelusi pierduti e mai greu sa fii gravida pe ultima suta de metrii .... dar sper ca cele care am mai ramas sa nastem sa fim toate bine si bebelusii nostrii la fel .... ai scris o minunata poveste .... bineinteles ca am 
.... te 
...
fetelor eu ar trebui sa ma ingrijorez? de aseara incontinuu am contractii dar nu stiu daca sunt dureroase sau nu caci le simt dar nu ma dor rau .... si sunt la intervale de cateva minute ... in rest nici un alt semn .... decat ca azi noapte mi-a fost tare rau de la stomac .... si m-am chinuit toata noaptea ....
revin
merg sa mai calc niste rufe
37+
ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia
flowerbee spune:
Buna scumpelor,
Nu am mai intrat pe DC pentru ca nu am putut, fie din cauza netului de acasa, fie pt ca forumul a mers destul de greu.
Intre timp, vad noi bebei. Felicitari CADIA? REIN, ARIYA! Sa va traiasca copilasii si sa se bucure de binecuvantarea lui Dumnezeu si de toate lucrurile bune pe care le aduce credinta si iubirea!
Ariya, fii tare si ai incredere ca totul va fi bine in cel mai scurt timp!
Despre Lisa se mai stie ceva?
Bebelusi, tu ce faci?
Ma pun la punct cu ce ati mai scris si revin.
Pupici catre toate burticile si mamicile
Bee
38+
AMR 1 zi !!!!!!!
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina Aryia nu plange. O sa fie bine Miguel. Tu esti o mamica curajoasa si in curand o sa il tii in brate si pe cel de-al treilea pui. ![]() Rein felicitari! IrinaC si alinuk mi-au placut povestile. ![]() Cristi sa ne dai mai multe detalii de solutia aia. Ingrid ce ai mai rezolvat cu jobul si cu banii? 35+ cu Fabian si DorianAMR 5 saptamani |
Asteptam vesti despre bb! Oare de ce e la pefuzii ca nu am inteles, daca l-au scos la timp din burtica?
36+
Alina1976 spune:
Eseea, da am fost la ea acasa. Este o persoana ff draguta si calma. Am si alaptat de fatza cu ea si am stat vreo 2 ore fara sa-mi dau seama cum trece timpul. M-a costat 150 Ron sedinta.
O sa incerc sa pun mesajul meu si la Alaptatul Help-Line.
Lisa, pot sa fac un filmulet sau doua dar sa vad cum le pun pe net (unde) ca pe site-ul meu de poze nu stiu daca accepta si film...Vineri fac ca atunci vine din nou D-na. TU cum esti???
Crisspoliss 
REIN, FELICITARI!!!!!!!!!! Sa traiasca bebe!! 

Crisspy, linisteste-te. Ia tratamentul si o sa fie bine. Nu te mai stresa. Mai ai si tu putin si gata. 
Selene, mie D-na Musat mi-a zis ca NU este usor alaptatul. Trebuie multa rabdare si calm. Si ca 8 saptamani dureaza acomodarea lui bebe. Eu te cred si pe tine si te inteleg perfect. Ca si eu am frustrari si ma apuca groaza cand vad ca plange in continuu si nu gasesc nici o metoda de a o face sa taca...insa ma documentez mereu, caut ce sa fac, ma duc sa vad oameni care stiu mai multe ca poate gasesc solutii....si uite ca incep sa aplic niste lucruri si dau deja rezultate....de aia m-am gandit sa le impart si cu voi, poate va ajuta
Aryia, esti chiar o SUPER MAMA!!! Sa-ti traiasca bebelusul si ceilalti 2 copii si sa fiti sanatosi. Iar tu linisteste-te si gandeste pozitiv, o sa fie bine. TREBUIE sa fie bine.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
flowerbee spune:
Alina, cum te mai simti cu sanul? Sper din tot sufletul ca esti bine. Ma bucur ca ti-a placut la dna MUSETESCU; poate voi apela si eu la dansa.
Bebe Alexia a inceput sa suga de vreo 2 zile. Sta cam 45 minute la san, simt sa suge bine insa nu stiu daca ii ajunge, asa ca ii dau si completare.
Luni am fost la controlul de 7 zile la dr Cobac si mi-a facut o impresie tare buna. I-am spus ca vreau ca ea sa fie pediatrul bebitei mele si a fost de acord. Cu toate acestea, prietena mamei mi-a dat nr de tel al dr Culcer sa merg si la dansa pentru a avea un medic si la stat. Deocamdata nu mi-a raspuns la tel, insa perseverez.
Ieri am scos si firele, asa ca ma misc mai bine si pot avea grija de bebe.
Depresia isi face si ea de cap, insa nu sunt singura, ceea ce ma ajuta enorm.
Cred ca o sa va fac capul calendar pentru ca sunt toba de teorie, insa practica e cu totul altfel.
Am pus cateva poze cu iubita
Bee
38+
AMR 1 zi !!!!!!!
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
crisspy spune:
| citat din mesajul lui Alina1976 Crisspy, linisteste-te. Ia tratamentul si o sa fie bine. Nu te mai stresa. Mai ai si tu putin si gata. ![]() |
Mersi pt incurajari Alina
, o sa ma duc la doctor dupa amiaza sa vb fata in fata cu ea, nu asa prin telefon. Am tot citit pe net de infectia asta si mi s-a facut frica. Mai ales avand in vedere tragediile de la odiseea noastra, nu ma gandesc decat la ce e mai rau. Stiu ca nu e bine si ca ii fac rau piticului dar nu ma pot abtine.
Sper ca dupa ce vorbesc cu doctorita sa ma simt mai bine.
Bebelusi, am visat azi noapte ca nascusei

.Crisspy
36+ sapt
Razvan AndreiAMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
bebelusi spune:
Bee 
schimba-ti semnatura. Nu ii mai da completare bebelusului ai auzit ce povestesc fetele despre alaptat. Incearca.
Selene 
uff asa rau imi pare ca inca te supara...
Crisspy era frumos bebe meu????

Eu sa stiti ca am avut o noapte nasoala cred ca ma iau de mana cu Cami. A fost bebe agitat, ma tinea cand jos cand sub coaste, nu imi dadeam seama daca e de la mancat sau de la bebe 
dar cert e ca nu am prea dormit.
Acum fug sa fac tarta cu ciuperci de la Lisa, sper sa imi iasa.
37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Crisspy era frumos bebe meu???? ![]() ![]() |
Bebelusi nu l-am vazut la fata. Ma gandeam numai ca urmez dupa tine

Crisspy
36+ sapt
Razvan AndreiAMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu