Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

Ariya inca odata felicitari!!! sa va traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
esti o mamica super curajoasa!!! intradevar emotionanta povestea!!
mie cel putin mi s-a facut pielea de gaiana!!!
vroiam sa te rog cand ai mai mult timp sa imi spui si mie despre spital. si eu tot la filantropia voi naste, asa ca orice informatie e bine venita!!!
recuperare cat mai rapida!!!

37+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

buuuun!m-au dus la reanimare,unde m-au tinut pana dimineata...in camera a stat cu mine o infirmiera,nu m-au lasat singura si,pe la 3 si ceva cand a inceput sa se duca anestezia,am inceput problema cu sonda...eu nu suport sonda de nici un fel...pe langa ca mi-au facut masajul pe burta de 3 ori de am vazut stele verzi,mai aveam si saculetul cu nisip pe burta si nemernicia aia de sonda in vezica...eh,am innebunit-o pe biata femeie - din juma in juma de ora ,ma rugam de ea sa-mi scoata sonda,iar ea ,foarte calma ,imi spunea cate ore mai trebuie s-o tin...in concluzie nu am dormit deloc,iar la 8 dimineata cand mi s-au terminat perfuziile mi-au scos sonda!!!!pe la 7 trecuse si profesorul,m-a controlat si a zis ca e totul perfect..buun!..cum eu sunt nascuta sa frec personalul din spitale,am inceput sa chitai asistentele ca eu vreau sa ma ridic...mi-au zis ca tre sa treaca 12 ore si dup-aia...le-am explicat ca eu nu stau 12 ore,ca la ceilalti copii m-am ridicat mai devreme si ca,daca nu m-ajuta ma chinui singura...saracele femei,au avut ghinionul sa ma aiba pe cap...buun!m-au ridicat,am mers,m-am asezat...concluzie - la 10 dim,eram in camera mea ca o floare...buuun...acum urmeaza partea urataaaaaaaaaaaaaaaa!!!
mi-am vrut copilul si ,mi s-a spus ca era laterapie intensiva pt ca avea probleme cu respiratia...m-am dus acolo,copilul meu era cu perfuzii,bagat sub un clopot cu oxigen si repira fff repede,gemea,si ,din cand in cand,avea cate o apnee...dati-va seama cam cum ma simt - eu ,inca ,nu mi-am luat copilul in brate,ieri l-au mutat in incubator,tot pe perfuzii,are bratucele pline de intepaturi,ma simt ingrozitor ...acum urmeaza sa ma duc iar sa vad ce si cum pt ca azi dim era mai bine si urmau sa-i faca niste teste sa vedem cand o sa-l pot lua...
cam asta e .o sa va tin la curent...

Cadia si Rein ,felicitari!

inca ceva - personalul de aici este absolut extraordinar,credeti-ma!!!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano

AMR 1 ZI!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

am muls 110 ml de lapte la 2 ore dupa ce a papat carol
eu care scoteam 30-40 maaaaxim.
[size=1]http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

cristi_2003, felicitari si la cat mai mult laptic

Florence doarme. azi toata dimineata am dormit impreuna. se trezea, papa un san, iar dormea si mami cu ea, dupa celalat san si tot asa pana pe la 1 PM. cu toate ca noaptea doarme bine, se trezeste la 3-4 ore sa pape si apoi face nani la loc, faptul ca ma trezewsc noaptea plus culcatul la ore tarzii ma fac sa ma simt tare, tare obosita. dupa ce pleaca Stef la gradi, abia astept sa ma bag in pat.
Florence sta in jurul pranzului 1 ora treaza si apoi seara vreo 2-3 ore , impartite in 2 reprize de un somnic scurt, 20-30 min.

Ariya, felicitari! recuperare rapida! Miguel Adriano, bine ai venit!
am citit si ult tau mesaj, uau prin ce stari ai trecut. dar totul e bine cand se termina cu bine!

Naty, multumim pt vizualizarea pozelor! Fetele tale sunt asa de scumpele. Iti tin pumnii ca bebelina sa-si revina cu somnicul noaptea!
beblusi, hai ca mai e putin. dormi bine acum, fa-ti poftele culinare ca dupa...

de constipatie, si eu ma plang. de cand am nascut nu am avut nici o probl. pana ieri. uff ce rau e.

Roxi, vazut poze, o scumpa Eva. tu cum te simti? Patrick ce cize?

Cadia, rein
, felicitari pt bebelusi. sa va traiasca si sa va aduca multe, multe bucurii!

Alina, multumi pt inf despre alaptat. Si eu mai fac greseala sa ii bag lapte praf cand ea vrea ff des sa suga si pe mine ma dor sanii si sunt stresata

lisa, multumesc pt reteta de tarta cu ciuperci

alinuk, m-ai inlacrimat cu "poveste de seara:" eu cam zilnic ii adorm in acelasi timp, Florence la tata si Stef langa noi pisicindu-se , "sugand si el", pupand-o pe asta mica. te inteleg. eu ma simt vinovata fata de Stef ca nu pot sa ii acord multa atentie. dupa 3 sapt de spital, s-a racit fata de mine. multe chestii ce le faceam impreuna, vrea cu tati sa le faca. sper sa reusesc sa mi-l apropii iar

IRINA.C. ff frumoasa si emotionanta povestea lui Grumetzel!

comandat wrap , primit, testat, un succes! am si alaptat-o in el.

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

am fost la bebe si,bineinteles ca,vorbind cu doctorita,am inceput sa plang...nici azi nu-l pot lua in brate...
mi-a zis ca e mai bine ca ieri,dar tot respira mai rapid, e tot pe antibiotice,tot are perfuzii ,iar lucrul care ma innebuneste este branula pusa in fontanella,stiti voi ,locul ala unde nu e inchis craniul...
se adapteaza mai greu ,saracutul,mi se rupe sufletul!...
ma duc la pranz sa inecp sa ma mulg ca,au zis ca trebuie sa-i dau de la mine pt ca ,azi dimineata a oracait de foame si asta e un semn f bun...tineti-mi pumnii pt micul meu,va rog!!!va pup si mai intru ca-mi face bine sa vb cu voi...

AMR 1 ZI!!!!!!!!

Mergi la inceput

am fost la bebe si,bineinteles ca,vorbind cu doctorita,am inceput sa plang...nici azi nu-l pot lua in brate...
mi-a zis ca e mai bine ca ieri,dar tot respira mai rapid, e tot pe antibiotice,tot are perfuzii ,iar lucrul care ma innebuneste este branula pusa in fontanella,stiti voi ,locul ala unde nu e inchis craniul...
se adapteaza mai greu ,saracutul,mi se rupe sufletul!...
ma duc la pranz sa inecp sa ma mulg ca,au zis ca trebuie sa-i dau de la mine pt ca ,azi dimineata a oracait de foame si asta e un semn f bun...tineti-mi pumnii pt micul meu,va rog!!!va pup si mai intru ca-mi face bine sa vb cu voi...

AMR 1 ZI!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

Ariya fii tare!!!
cred ca e cumplit pt o mamica sa nu isi poata tine puiul in brate
ne rugam la Doamne Doamne sa aiba grija de micutul tau ... sa il poti tine in brate cat mai repede ...
sa ii dai laptic de la tine ... sunt sigura ca il va ajuta ... e un copil puternic sunti sigura (ca si mamica lui) si o sa treaca peste tot repede
curaj!!! trebuie sa fii tare pentru el!!!

37+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aryia nu plange. O sa fie bine Miguel. Tu esti o mamica curajoasa si in curand o sa il tii in brate si pe cel de-al treilea pui.

Rein felicitari!

IrinaC si alinuk mi-au placut povestile.
Cristi sa ne dai mai multe detalii de solutia aia.
Ingrid ce ai mai rezolvat cu jobul si cu banii?

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

poveste de seara:

Aseara am ramas singura cu ei la ora de nani...(in genere sunt cu bona, cu mam sau socrela..am ajutor slava cerului) Si pt ca Andu era cu ochii tzinta si matzaia, dorea atentie, iar Teo trebuia sa doarma, am mers cu Andu in brate in camera lui Teo si m-am asezat in patutz la el si am zis: "Hai mami ca dormim toti trei." Intre timp, dupa ce am spus Ingerashul si o poveste...pitikul mik se foia de foame iar Teo era obosit ... In timp ce il alaptam, Teo s-a apropiat de noi si si-a pus obrajorul pe umarul meu, aproape de sanul unde alaptam Andu mik. Vai fetelor asa parca mi s-a rupt sufletul ca simteam ca-l nedreptatesc pe cel mare. L-am intrebat daca vrea si el.. a zis "da mami'... De fapt nu vroia sa suga (realmente i-am dat tzitzi sa vad daca ar vrea...doar si-a apropiat guritza de sfarc si a zis 'papa bun a bebik'. Voinikul meu, care e si el mik, nu dorea decat apropierea si gestul de trandetze....mi-au dat lacrimile

Ii iubesc asa de mult pe amandoi..imi vine sa-i tin in brate tot timpul, apropiati de mine ..sa-i strang tare tare... (uff.. sper/imi doresc/ma voi stradui din rasputeri sa nu-i sufoc nici acum nici cand vor creste)

Vai Alinuk, mi-au dat lacrimile de emotie...si eu sunt in aceeasi situatie si de multe ori simt ca cea mare este un pic data la o parte, desi dragostea mea pt ea este nemasurata!! FFFFF emotionanta povestea ta de seara. Sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pentru puii tai cei dulci si iubeste-i cat de mult poti

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Aryia te rog frumos sa fii tare, Miguel are nevoie de tine si de lapticul tau acum mai mult decat oricand. Totul o sa fie bine, ai sa vezi. Suntem cu toate alaturi de tine.

Fetele va rog, stie cineva daca poate fi afectat piticul in cazul infectiei cu mycoplasma si ureaplasma?

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yashy eu zic sa te duci daca te simti bine, eu ma duc la control la Brasov si fac 2 ore. Ideea e sa iti intinzi scaunul, sa stai in fata, si sa opresti pe drum de mai multe ori. Bafta!!

Aryia suntem alaturi de tine, esti o mama curajoasa care ne incurajeaza tot timpul pe toate. Da-i laptic pentru ca sigur ii va face bine. Cred ca e foarte greu dar fii tare si de data asta, ca asa o sa il ajuti.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput