Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

miki eu am incredre in ei, cunosc un doctor la Medicover, care lucreaza cu Synevo si stiu ca sunt facute ok analizele.
sicuta ai facut si MTHFR la Synevo?ca eu am facut la Medlife, a fost dublu ca pret fata de Synevo, dar nu stiam atunci ca pot face si la Synevo.si rezultatul il am in 3 saptamani.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Sicuta sper sa gasesti in curand raspuns la intrebarile tale. Pt anal MTHFR (c677T-A1298C) si factorul V Leiden s-a trimis sangele in strainatate?
Mcrissa nici nu stiu ce sa fac, dc sa fac si MTHFR acum s-au sa-l fac at cand raman gravi, nu pot sa bag atatia bani in analize acum. La MTHFR iti da rez in 3 sapt?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Mcrissa am facut si MTHFR la Synevo, d-nele de acolo au fost dragute si nu le-au luat separat cum le aveam de la doctorita scrise ci pe grup(ex profil trombofilie) si au iesit mai ieftine cu 100 Ron.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Mcrissa am facut si MTHFR la Synevo, d-nele de acolo au fost dragute si nu le-au luat separat cum le aveam de la doctorita scrise ci pe grup(ex profil trombofilie) si au iesit mai ieftine cu 100 Ron.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

sper ca am intrat bine la aceasta sectiune a forumului,ca e potrivita cu problema mea si probleme voastre.Aseara,am fost la eco cu sonda,doctorul m-a speriat pur si simplu,cind mi-a aratat uterul fibros,din nastere,cum s-a exprimat(nu fibrom uterin).Eu am avut av.spontan si dumnealui mi-a explicat de m-a bagat in sperieti,ca din cauza acelui diagnostic nu se tin sarcinile,se pierd sarcini la luni mici sau mai mari.Cind am zis macar la 7 luni sa ajung,a raspuns Ca ar fi bine,asa...M-a terminat,jumatate,ca sa zic asa.Voi aveti nenorocirea asta de diagnostic?/uitati ca ar fi o cauza a opririi sarcinii.Dl.doctor de doctor ce e,nu mi-a dat tratament.Voi aveti tratamente?/Nu ma lasati sunt disperata.multumesc.Astept ajutor!!!

Mergi la inceput

Unombun, repeta ecografia si alti dr , Herghelegiu, Ion Ionut, Costache Adrian (ac e si prof universitar, e f f bun). Pot sa-ti spun ca era o fata pe DC (Lachione) care avea uter fibromatos si a nascut 2 gemene acum 1 an (cu FIV). Acum dep cati fibromuti ai , repeta ecograful neaparat la un dr f bun.

Fetelor am scris pe mail la Synevo si mi s-a spus ca anal MTHFR c677T se prelucreaza in laboratorul din Germania si rezultatul se da in 10 zile lucratoare iar mutatia factor V Leiden in laboratorul din Bucuresti cu rezultatul in 14 zile lucratoare.
Am vazut ca au pachete de mai multe analize cum a facut Sicutza (vreo 4 pachete) si iesi mai ieftin dc faci un pachet decat dc le faci separat.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

miki+miki,eu nu am fibrom,constructia uterului e mai rigida,asta inseamna uter fibros,pe care se pot forma fibroame-fereasca Dumnezeu.si am scris ce poate da pe sarcina,am crezut ca sint la subiectul de forum corect

Mergi la inceput

adica la cauzele av.spontan,poate fi trecuta si aceasta belea-uter fibros,constructia lui rigida.ma gindeam ca poate faceti vreuna din voi un tratament si ptr.asa ceva

Mergi la inceput

Am inteles ce ai scris, uterul fibromatos este alcatuit din mici fibromi f apropiati(asta stiu eu din cultura mea de net, nu-s medic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mikisor, uter fibros se pare ca se refera la altceva. Din pacate cunosc un caz asemanator cu al lui unombun si mi s-a explicat ca uter fibros este un uter care nu are flexibilitatea necesara pentru a se mari asa cum trebuie cand bb creste, este mai rigid si asta in timp poate avea urmari. Cazul de spuneam este al unei fete tinere, insarcinata in sapt 24 care a plecat cu sotul ei cu masina pe un drum de tara cu multeeeeee gropi. A tot spus ca are ceva dureri, contractii dar era undeva in nordul tarii si a asteptat sa vina la Bucuresti. Din pacate era prea tarziu, s-au rupt membranele si s-a declansat nasterea. Practic uterul a expulzat bebele si din pacate nu a mai putut fi salvat. Ca diagnostic i s-a pus uter fibros cu interdictie de sarcina pe 2 ani. Cand va ramane iar gravi trebuie sa aibe mare grije cu efortul de orice fel.

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput