Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Buna fetelor, ma alatur voua in lupta pentru un bebe.
Am pierdut 3 sarcini, ultimele doua la 28 de saptamani, se pare din cauza hipertensiunii indusa de sarcina.
La recomandarea doctoritei am fost la urolog si urmeaza o vizita la cardiolog. La urolog nu s-au depistat probleme, voi vedea ca va fi la cardiolog.
Va pup

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

sicuta13 draga, suntem alaturi de bine si sa-ti dea Doamne Doamne minunea mult dorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

sicuta iti sugerez sa citesti acest articol.

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1221

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Sicuta imi pare rau pt ce ti s-a intamplat , sper sa afli repede cauza intreruperii din ev a lui bb.

Fetelor ieri am puricat site-ul Synevo si am aflat ca fac toate anal acelea de trombofilie inclusiv MTHFR (c677T-A1298C) si factorul V Leiden. Stiu ca la Fundeni le fac gratis dar va intreb, credeti ca cei de la Synevo le fac bine? Mi-e sa nu ma scoata sanatoasa cand de fapt nu sunt. Nu sunt din Buc si mi-e tare greu sa ma deplasez pt ac anal.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

miki - sincer, habar nu am cum este mai bine. Eventual sa le faci in ambele locuri. Oricum la Fundeni este gratis.Nu stiu...

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

offf miki daca aflam si eu ca se face la Synevo nu mai mergeam la Medlife, unde m-a costat 520 lei si o asistenta incompetenta m-a chinuit, a aruncat o eprubeta ca cica s-a devidat , mi-a mai luat inca 3 apoi, si din alea una a fasait...sper ca daca proba nu e ok macar sa ma cheme iara la recoltat.am sunat acum la Synevo si costa 270, iar eu am mare incredre in Synevo.probabil ca o voi mai repeta si la Synevo ca sa stau eu mai linistita.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna ziua fetelor. Ma primiti si pe mine la voi?
Nu stiu cat de credibil pare, dar eu am convingerea ca in 2008 am avut 3 avorturi menstruale. De ce? Intarziere 5-6 zile a CM (la un CM regulat ceas, 28 zile) finalizata prin venirea uratilor cu dureri atroce si cheaguri f.mari (de fapt pot spune ca am observat cate o formatiune ciudata..ca un cheag urias), durerile disparand dupa terminarea episodului cu cheaguri. Ultimul episod a fost in septembrie si a fost si cel mai dureros, cu niste crampe de abia stateam pe scaun. Credeti ca sta in picioare ce zic eu sau durerile si cheagurile sa fi avut alte cauze?
Eu am tiroidita autoimuna (Hashimoto)descoperita in iulie dar tratament am facut abia din octombrie. Din cate am citit eu asta cam pune bete in roate prinderii sarcinii. Restul analizelor au iesit bine (estradiol, progesteron, in zilele 2 si 21), sapt. trecuta am fost la eco tvag. de z14 care a aratat ca tocmai avusese loc ovulatia. Azi ma duc la eco de z21. Pentru moment iau Utrogestan 1/zi. Sunt ingrijorata fiindca initial crezusem ca nu ovulez sau nu prind eu ziua propice dar dupa cele 3 episoade de care am povestit, ma gandesc ca de fapt nu se implanteaza. Daca e asa...sper sa descopar cauza. Progesteronul de z21 e ok, in limite normale. Acum ca tin si tiroida sub control...nu vad ce motive ar mai fi sa patesc la fel. Poate din experienta voastra imi mai dati ceva idei.
mcrissa, eu mi-am facut toate analizele la Victor Babes. Sunt cu plata dar sunt multumita ca am rezultatele in aceeasi zi si chiar pe mail, fara sa mai fie nevoie sa bat drumul sa le ridic. Nu as avea rabdare sa astept 5 zile lucratoare ca sa primesc rezultatele. Plus ca acolo am inceput sa le fac si pentru ca tiroida trebuie tinuta sub observatie nu ar fi foarte relevant daca tot as schimba laboratorul.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Am fost la cardiolog si mi-a dat de facut analize (TSH si FT4) care sunt in limite normale si o ecocardiografie plus o vizita la nefrolog.
Dupa vizita la ginecolog am de facut urmatoarele analize:
- AT
- Proteina C si S
- Ac. anticardiolipinici
- Anticoagulant lupic
- Mutatie fact V Leyden
- MTHFR
Nu stiti daca clinica Synevo are program si Sambata? Am sunat dar cred ca programul e pina la ora 18.
Va pup si sa auzim de bine

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am scapat de E Coli. URAAAAA!!! Eu chiar ma intreb dc l-am avut, am sa va explic de ce imi pun intrebarea asta. Am fost la med de fam si mi-a dat mai multe anal uzuale printre care si urocultura cu antibiograma. Am facut anal cu trimitere de la CAS la un laborator nu f renumit dar cica bunicel. Asaaaa..... dc urocultura iese negativa cui dau banii pe antibiograma inapoi?? Eu cred ca ei baga un brontozel acolo chiar dc nu ai nimic ca sa-ti faca si antibiograma ca doar nu vad cum si cui pot sa dea banii inapoi pe antib. Voi ce ziceti? Eu de acum inainte chestiile astea cu antibiograma nu le mai fac cu trimitere
Iepumic, faptul ca elimini ceva inseamna ca a avut o tendinta de prindere. Un ecograf mai performant, Dopller ar tb sa faci sa vezi cum arata endometrul in perioada implantarii.
Sicuta si eu tb sa fac ac analize ca si tine, le-ai facut la SYNEVO?? Cum au iesit??
Mccrisa sa inteleg ca tu ai mai multa incredere in Synevo decat in orice alt laborator?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Miki da am fost luni sa le fac la Synevo si m-au costat 840 Ron. Rezultatele le voi primi in doua saptamani ca o parte se trimit in strainatate. Mi-au luat mailul si ma vor anunta iar un set de analize va merge direct la ginecolog. Am ajuns sa vreau sa imi iasa ceva, macar asa voi stii cu ce ma lupt.
La inima nu sunt probleme, analizele au iesit bine, la fel si ecocardiografia

Cris

Mergi la inceput