Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

catalina, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

many bani - sunt....ok ,acum.Cred. Am decis sa nu ma grabesc si sa iau lucrurile incetisor si cu rabdare. Alternative prea multe nu sunt. Rezisti sau cedezi. Eu am decis sa rezist. :)

Te cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Mcrissa, numele doctorei de la Parhon este intradevar Ioan. Noi nu am primit imagini cu cromozomii, doar rezultatul. Dar asa cum am spus eu am facut in 2007, nu stiu cum mai este acum.
Catalina, Doamne ajuta sa iasa bine analizele si asa cum ai spus si tu nu trebuie sa cedam! Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ingeras26a multumesc frumos de incurajari!
Catalina2307 Am inteles ca LAC e Lupus Anticoagulant, iar F-urile acelea sunt niste factori, insa inca nu stiu unde se pot face toti. Dar cauatam....
2bobocei

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ioana - se pare ca F-urile nu se fac nicaieri la noi. Dar mai insist cu cautarile.
Miki - unde esti?

Mergi la inceput

Catalina2307 eu am in listuta mea F V si Factorul reumatoid si se fac la sp. Coltea, la dr. Avram. Cred ca acolo ar trebui sa intrebam si de ceilalti factori. Voi suna eu marti la Coltea sa intreb, pentru ca stiu ca atunci o putem gasi pe dr. Avram.

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Ioana, si eu te pup. Tin pumnii ca rezultatul analizelor sa fie FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Am rasfoit si eu dosarul cu analizele facute dupa ce am pierdt sarcina si am sa postez cateva care au fost facute la cererea dr. ginecolog, eu am facut multe, dar au fost la cererea mea. Cele pe care le postez, dr. a zis ca de obicei se recomanda a se face dupa trei sarcini pierdute, insa ptr. a evita tragedia prin care am trecut, este bine sa le facem.

I.N.C.D.M.I. Cantacuzino
-Lupus anticoagulant ( LA1)
-AC Anticardiolipinici
-Anti- Proteinaza 3* (c-ANCA) - am inteles ca se mai numeste si factor reumatoid

INE Parhon
-Cariotip ambii parteneri

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Catalina sunt aici, dar sunt in faza aia de nescris.

Fetelor oare mie de ce mi s-a spus sa fac numai ant anticardiolipina, anticoagulat lupic, prot C, prot S si antitrombina III ? As vrea sa fac mai multe , sa nu sar vre-una dar pe biletul de trimitere am scrise doar astea. Am citit sub acela de la Clinica virtuala despre trombofilie si am vazut ca sunt fete care au pb cu factorul V pt care fac tratament, mie de ce nu mi l-o fi dat sa-l fac?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Miki-Miki si mie mi-a dat sa fac doar 2 analize: LAC si anticorpii cardiolipinici, insa eu voi face mult mai multe. Poti sa faci si tu la fel!
Many_bani, 2bobocei va multumesc frumos!
Catalina2307

Mergi la inceput