Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ioana, nu-ti pierde speranta. daca ai o trompa buna, poti sa ramai.
Uite, eu nu mai am decat o trompa (extrauterina) si am ramas in dec insarcinata...deci se poate! ca am pierdut sarcina, asta nu are nici o legatura cu faptul ca n-am decat o trompa :)
Bafta si nu renunta!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Draga Mcrissa ma altur suferintei tale.
Te-am vazut anterior la forumul zmeuricilor am fost si eu acolo pina vinerea trecuta .
Dupa un calvar prin spitalele londoneze am pierdut sarcina la 8 saptamini fara sa primesc vreo explicatie .
Sunt sfsiata de durere .Dupa ce m-au diagnosticat cu pierderea sarcinii mau lasat asa cu fatul decedat pina marti cind m-au programat pt chiuretaj .Vreau sa-ti spun ca a fost un calvar prin ce am trecut .Nici un tratament un simplu "ne pare rau " si " asa a vrut natura "
Tratament paracetamol pt durere ..........pur si simplu o ignoranta totala aici in Anglia pt asemena situatii .
Abia dupa chiuretaj mi-au facut analizele si mi-au spus ca am RH negativ .
Nici acum nu stiu cauza .Afost o sarcina pe care am asteptato de 8 ani de zile .
Aici va citesc pe voi cu mare atentie si am aflat foarte multe informatii .
Te pup si poate ne mai scriem aici pe forum .
Multa sanatate si sper sa reusesti sa ai si tu un alt bebe .
Dumnezeu e mare ........insa durerea prin care trecem este greu de suportat .

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

roco am citit azi la zmeurici si am vazut ce s-a intamplat.imi pare tare rau pentru pierderea ta.nu te descuraja!eu nu stiu prea multe despre RH negativ, stiu ca ar fi trebuit sa ti se faca un vaccin dupa ca sa nu dezvolti anticorpi.trebuie sa cauti in tine puterea sa mergi mai departe.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

roco, imi pare tare rau.

Mcrissa, vaccinul antirh nu se face la sarcini pierdute mici.

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna Mcrissa, am vazut ca ai intrebat de analizele facute la Parhon.
Eu si sotul meu am facut cariotipul in 2007 si intradevar pretul a fost mai mult decat rezonabil (116 lei/persoana), fata de 1000 lei cat este in prezent la Bios, pret care mi se pare un pic cam exagerat.
In ceea ce priveste calitatea analizelor nu cred ca trebuie sa te indoiesti, este totusi un spital renumit. Doctora care le-a prelucrat si interpretat parea ca are destula experienta.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

2bobocei merci mult pentru raspuns.am discutat si cu sotul in seara asta si vom face la Parhon.am inteles ca primesti niste imagini cu cromozomii si ca nu prea au cum sa le greseasca si faptul ca tu ai facut acolo si ti-a inspirat incredere ne-a facut sa ne hotaram sa facem si noi acolo.La o doctora Ioan cumva?
eseea eu stiam ca se face vaccinul de la o fosta colega de liceu care a facut intrerupere de sarcina pe la 7-8 saptamani si i-au facut vaccin dupa.dar recunsoc ca asta e toata informatia pe care o am despre RH negativ si probabil nu e corecta.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

miki,vezi ca eu ce am scris despre analizele mele ambigue,a fost in urma vizitei la Fundeni,la dr.uscatescu.Am citit multe pareri contra despre laboratoarele de acolo,si am auzit si de la diverse cunostinte.Mie mi s-a recomandat institutul de hematologie ca fiind cel mai competent.N-am apucat sa ajung acolo,dar o sa ma straduiesc sa ajung,sau o sa incerc la Szeged,ca mi-e mai aproape.
In legatura cu intrebarea ta,daca in conditiile scaderii progesteronului de la sarcina mea,se mai vizualiza corpul galben,da,se vedea clar,inca de la inceput s-a vazut.In final,dr.meu mi-a recomandat ca la o viitoare sarcina,sa-mi dozez saptamanal progesteronul.stiu ca asta nu se prea obisnuieste,dar,uite,poate fi util.Ceea ce nu voi sti niciodata,e :sarcina s-a oprit si bhcg crestea lent datorita unei insuficiente de progesteron,sau era compromisa din alte cauze,si organismul a reactionat,producand din ce in ce mai putin prog?
Am cunoscut o fata care a facut fiv in Budapesta,la o clinica ce se numeste Ciris,sotul ei avea oligo,prima a pierdut-o dupa 3-4 sapt.de la transfer,adica in ziua 29 avea bhcg80,iar peste o sapt,25.A doua a facut-o cu embrioni congelati,a reusit,a avut sangerari usoare si dr.de acolo i-a dat 6 duphaston si 6 utrogestan pe zi.Fata e medic,cadru universitar,si s-a ingrozit de atata progesteron,dar,i s-a spus sa-l ia ca sa nu fie probleme,l-a luat,si merge inainte.Dar nici pe esa nu a pus-o sa-si dozeze progesteronul din sange,doar i-a recomandat cat sa ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Profa, nu am mai auzit niciodata de o doza asa mare de prog . Cate luni de sarcina are fata aceea?
Roco imi pare rau pt pierderea sarcinii.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Si eu dupa ce am pierdut sarcina,am facut cu sotul cariotipul la Parhon, doctora si asistenta mi s-au parut ok, la sugestia ei am facut si testul Barr, nu stiu ce indica acest test, stiu doar ca au recoltat saliva cu o spatula ptr. acest test, rezultatul a fost ok. Cand am mers cu rezultatele la dr.ginecolog nu a comentat ca nu ar fi buna clinica unde am facut.
roco1617, nu am cuvinet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna fete dragi.Mi-ati lipsit dar stiti cum este....un necaz nu vine niciodata singur...

Revin cu lista de analize primita de la hematologul din Grecia.

-PT
-APTT
-FIBRINOGEN
-PROTEINA S
-PROTEINA C
-AT III
-APCR
-FVIII
-FXII
-HOMOCYSTEINA
-FXIII
-FXI