Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2
Raspunsuri - Pagina 13

sicuta13 spune:
Profa ai avut dreptate cu Cheveresan, mie mi-a spus ca nu s-a mai intalnit cu vreun caz asemanator (deficit de proteina c, s si valoare sub limite normale la antitrombina III) si in primul rand imi recomanda refacerea analizelor.
Mi-a spus ca hipertensiunea nu vine de aici
M-am hotarat sa merg in Franta la clinica de care ai pomenit. Daca ma poti ajuta cu mai multe informatii despre clinica, eventual sa imi scrii un pm, vreau sa trimit un mail in care sa le explic toate problemele, care nu sunt deloc putine din pacate.
Cris

catalina2307 spune:
Am primit si eu rezultatele analizelor .
Nu am trombofilie si nu exista probleme genetice. A ramas o singura ipoteza si anume ca este o trombofilie care se declanseaza in sarcina. Asa ca daca se intampla sa mai raman insarcinata imi vor face alte analize. Habar nu am daca trebuie sa ma bucur sau nu. Daca gaseau ceva macar stiam cu ce ma lupt....

profa spune:
sicuta 13, imi pare rau de experienta ta cu Cheve...lasa,nu-ti bate capul.Intr-adevar,incearca sa refaci analizele,ti-am zis ca si eu astept acum rezultatul de la Synevo pt pachetul complex de trombofilie ereditara,si ca ,in prezent,am un rezultat cu deficit de prot.S si unul fara...no coment,nu?
Din pacate,nu mai am mail-ul din Franta,l-am cautat zilele trecute,ce pot sa-ti spun,e sa obtii o intrare la hematologie la Turcanu,si dr.care mi-a dat adresa se numeste Radu Firescu,e un tip tanar si tare de treaba,eu am stat de vorba el acum 2 ani si ceva dupa ce ginecologul meu m-a trimis la d-na prof.Serban,si ea l-a chemat pe Firescu si pe inca cineva.Cu Firescu am stat mai mult de vorba,mi-a zis ca ei nu se prea pricep la chestiuni de trombofilie in ginecologie,si atunci mi-a dat acel mail,mi-a zis ca echipa lor si-a facut specializare la acelinstitut din Franta.Stiu ca la momentul acela am cautat si pe net,incearca si tu,da sa caute Institute de hematologie Nimes France,stiu ca am citit si articole de-ale lor,am cautat si cazare,mi-a zis ca in 2 zile termin,dar,pt.ca am avut dupa aceea un rezultat ok al analizelor,am renuntat la ideea cu Franta.acuma,sa vad ce zice noul buletin,poate mergem impreuna[:)Si ti-am mai scris,cred,ca eu am fost indrumata de ginecologul meu,spre Institutul de Hematologie din Bucuresti,la d-na dr.Vladareanu.Si pe doctorita ta cred ca o stiu,e o tipa tanara,inalta,la Odobescu?Ca parca asa o chema pe una din ele,cand am fost internata la sarcina cu heparina,ca mi-a zis ca atunci cand incep heparina sa stau o zi in spital sa vedem daca nu se intampla ceva,sangerare,etc.Si ea,cred ca Todorut o chema,auzind ca eram cu heparina in sarcina,cu suspiciune de trombo,a venit,fuga,ca isi facea teza de doctorat pe acest subiect,si i-am dat buletine de analiza,am povestit,etc,mi s-a parut tare faina.asa ca ,daca e ea,chiar ai noroc,ca s-a si specializat in asta.Oricum,mai intreaba-ma ce mai crezi,te ajut cu placere daca pot,bine?
In alta ordine de idei,tocmai mi-am facut Bhcg,deseara am rezultatul.Nu cred ca va fi ceva,ca mi se pare ca deja am o tentativa de ciclu...si iau la progesteron...6 buc.de Utrogestan pe zi,si chiar am intreb cum poate sa fie sangerare cu atata progesteron?Ca tocmai de-asta am facut hcg-ul,sa stiu sa opresc progesteronul,si s-o iau de la capat...

profa spune:
miki, da, exista si heparina tablete,dar noua ne trebuie heparina fractionata,cu masa moleculara mica,astea sunt doar sub forma de injectii.Sunt in seringi preumplute,tu trebuie doar sa ti le faci,in fiecare zi,la aceeasi ora.In 2007,se si gaseau,si costau cam 100.000 bucata.Si periodic,trebuie sa-ti faci hemoleucograma,pt.ca heparina duce in timp la scaderea trombocitelor.Pupici!
Si da, miki,am gigei,am de dat si la altii,si ce folos?Si la szeged mi-a zis dr.,uitandu-se la analizele mele si la eco ca"all is perfect",si...tot degeaba...atata doar ca inca imi mai permit sa sper...

sicuta13 spune:
La fel ca si tine si eu am un rezultat negativ in urma analizelor facute la Bioclinica la inceputul ultimei sarcini si cel de la Synevo de acum pozitiv, din aceasta cauza m-am saturat de medicii de aici si vreau sa aud alte pareri. Ginecogul e super daca as putea as duceo cu mine la alt spital, ea e super dar sistemul si restul sunt groaznici.
Am gasit pe net informatii despre institut, le voi trimite un mail si ma programez chiar de ar fi sa stau o saptamana (vreau sa verific si functionarea rinichilor)
Cred ca incet ma transform intr-o ipohondra dar nu vreau sa risc prea mult.
Profa cel mai important este sa nu ne pierdem speranta. Unele persoane obtin mai greu si cu multe sacrificii ceea ce isi doresc. Multumesc pentru informatii, te tin la curent.
Catalina felicitari pentru rezultate, pina la urma va fi bine si pentru noi.
Heparina sub forma de tablete am inteles ca nu se da in sarcina deoarece provoaca malformatii.
Mcrissa ai scapat de o grija, incet te pregatesti
Cris

profa spune:
Sicuta 13, ma bucur ca te-am putut ajuta,incearca sa-l cauti daca vrei si pe dr.de la Turcanu,spune-i ca eu sunt o amica de-a ta si ca el m-a sfatuit in legatura cu cei de la Nimes,sigur va lua intai legatura cu cineva de acolo,si poate te trimite direct la cel mai bun,ma gandesc ,cum vrei.Daca vrei,putem sa ne intalnim si sa merg eu cu tine la spit.Turcanu.

sicuta13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui profa Sicuta 13, ma bucur ca te-am putut ajuta,incearca sa-l cauti daca vrei si pe dr.de la Turcanu,spune-i ca eu sunt o amica de-a ta si ca el m-a sfatuit in legatura cu cei de la Nimes,sigur va lua intai legatura cu cineva de acolo,si poate te trimite direct la cel mai bun,ma gandesc ,cum vrei.Daca vrei,putem sa ne intalnim si sa merg eu cu tine la spit.Turcanu. ![]() |
Multumesc, raman datoare cu o cafea

Cris

profa spune:
sicuta 13,daca doresti,in prima parte a zilei pot sa vin cu tine lunea si martea.
Fetelor,am sa innebunesc de tot!Chiar ca nu mai rezist!Am buletinul de la bhcg,zice ca e 14,adica neconcludent!!!Sub 5-negativ,peste 25-pozitiv.Iar la mine...14!!!Sigur ca o sa-l repet peste 2 zile,dar o sa mai traiesc pana atunci???
Am facut Pregnyl,joi,in 12 februarie.Maine ar fi 2 saptamani.Ovolatia o fi fost cam peste 2 zile,cam pe sambata.Fecundarea s-o fi facut(teoretic,bineanteles!),cam pe duminica.asa ca ar putea fi cam 10 zile de la fecundare.Ok.embrionul se cam fixeaza prin ziua 6-8 in uter,si incaepe sa se secrete bhcg.Dar sunt cateva zile,ar fi trebuit sa fie o val. mai mare!Am simtit eu de ieri ca s-au detensionat sanii!!!Cred ca a fost ceva,si pe urma s-a intamplat iar intamplarea si,...gata.Oare valoarea asta e ceea ce a ramas de la Pregnyl?Stiti cumva dupa cat timp se elimina definitiv pregnylul din organism"?
Daca aveti vreo idee,va roooooooooog sa-mi spuneti....!!!!!

goldi spune:
Cam 10 zile.
Poate ca totusi ai ovulat mai tarziu si sa vezi ce o sa razi saptamana viitoare de sperietura de acum
Adik atunci cand o sa fii graviduta cu acte in regula !

profa spune:
goldi,n-am ovulat mai tarziu,ca dupa ultima prestatie de duminica,sotul meu a plecat luni de dimineata si n-a venit toata saptamana,si cu altul n-am fost...................si dr.meu nu raspunde la tel.....................m-am mai uitat pe net,si cica poate fi sarcina biochimica,adica se fecundeaza,dar nu se nideaza....offfffffffff,Doamne...........