Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

sicuta 13, vad ca si tu esti din timi,am fost initial si eu la Cheveresan,la cabinet,dar,sincer,mi s-a parut cam "subtire".De fapt,primele analize,chiar la inceputul acelei sarcini le-am facut la Clinic de hematologie,la dr.Doina Nicola.Ea m-a trimis la Cheveresan,dar i-am spus ginecologului meu(dr.Olaru)ca vreau sa mai vorbesc si cu altcineva,si atunci el m-a trimis la d-na prof.Serban,de la sectia de hematologia a spitalului de copii(Turcanu).D-na prof. e o somitate in oncohematologie,e in primul rand om,si femeie,stiu ca si ea a pierdut sarcini,fiind pe la 40 de ani,asa ca am gasit deosebita intelegere,si ea a chemat vreo 3 hematologi cu care lucreaza,de acolo din spital,si ei m-au mai lamurit.Tot ei au fost cei care mi-au sugerat sa merg in Franta,au zis ca la acea clinica se face cercetare pe trombofilia in sarcina,dar,nu m-am mai dus,poate si pt.ca am facut a 2-a oara prot.S si a iesit ok.Acum,astept de la synevo rezultatele,si,in f-ctie de asta,o sa decid ce o sa fac.Tot ginecologul meu mi-a zis ca ar fi bine ,daca e cazul,sa merg la Bucuresti,la Institutul de Hematologie,la d-na dr.Vladareanu,cica e buna(si sotul ei e ginecolog la Elias,ginecologul Monicai Columbeanu,al Mihaelei Radulescu,etc...).Poate ca am sa merg la ea,dar cred ca am sa merg si la Szeged.Sper insa din tot sufletu;l sa nu fie cazul!

Mergi la inceput

looana ,heparina e o substanta anticoagulanta(impiedica sangele sa faca cheaguri),mult mai puternica decat aspirina.Depinde ce fel de probleme ai tu cu sangele,mai bine mergi la un hematolog,si el iti va recomanda ce trebuie sa faci.

Mergi la inceput

mcrissa, scuze,nu ti-am raspuns la toata intrebarea.Am inceput sa iau heparina,Fragmin,nu Clexane,imediat ce am avut rezultatul cu usor deficit de prot.S,cam prin sapt.5 de sarcina.Injectiile le-am facut zilnic,si mi-a zis ca trb.facute musai in primele 7 luni,a zis ca dupa aceea mai vedem.Din pacate,n-am mai ajuns in acel punct...
A,am uitat sa va spun,ca toate anal.astea am inceput sa le fac dupa prima sarcina oprita in evol.prin sapt.7,cand am facut analiza histopatologica a embrionului chiuretat,si pe rezultat scria ca au fost evidentiate"placarde deciduale cu zone de alterare fibrinoida si vilozitati coriale cu stroma avasculara".Si asta cica insemna o degradare a placentei(dar care placenta,ca la 7 sapt.nu este placnta...!)datorate,probabil,unei microtromboze...D-na prof.Serban insa mi-a spus ca asta e o prostie,ca daca vreo 2 sapt.a stat sarcina oprita in evolutie in burta,la 37 de grade,normal ca s-a degradat...asa ca...niciodata nu am sa stiu de fapt cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Profa multumesc pentru raspuns. Mie imi e tare frica si vreau un raspuns sincer care sunt sansele sa am un copil ok (am pierdut 2 sarcini inaintate)Eu sunt la doctorita Todorut, de care sunt foarte multumita iar atunci cand i-am comunicat rezultatele spunea ca trebuie de la inceputul sarcinii sa i-au Clexane si nu e nevoie de hematolog.
Dar stii cum e dupa ce te-ai ars odata suflii si in iaurt

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Profa multumesc mult de raspuns
Am sa caut un hematolog aici la mine,in urma cu citiva ani cind am facut o stimulare mi-a depsitat la analize ca singele se coagulaza adica e mai gros spunea,si atunci mi-a recomndat aspirina As 100 in cazul in care raman insarcinata .Intre timp am ramas natural insarcina dar am uitat sa cer gineocologului Aspirina AS100 si cind mi-am amintit deja era prea tirziu...si sa dus.
Acuma ma pregatesc pt. un Fiv.Multumesc incaodata pt explicatie.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
Va pup si va doresc sanatate si mic mic si scump.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Saluti!eu sunt varza astazi...atat de mult am sperat...am facut luna asta stimulare cu Puregon,si erau atat de bune toate conditiile,si am luat tot ce s-a putut lua in perioada de dupa,si aveam impresia ca s-a intamplat ceva,imi ere somn,si-mi simteam sanii sensibili si tari,si speram,ca asa a fost de fiecare data cand a fost sa fie...si azi mi-am simtit sanii ca de vata...si mi-e clar ca nimic n-o sa fie...cam pe la sfarsitul saptamanii ar trebui totusi sa fac un test,ca sa opresc progesteronul...offfffffffff,ma simt ca o tampita,ma umflu cu hormoni ca si curcanii aia de import,si tot degeaba...si-n loc sa-mi fac si eu niste capricii,sa-mi cumpar toale,sau sa mergem imtr-un weekend la viena sau altundeva,uite pe ce arunc eu banii,pe hormoni,care nu numai ca nu-mi fac bine,imi fac si rau,si tot nimic nu iese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Profa lasa sanii, nu tb sa te iei dupa ei. Testul BHCG e cel mai concludent. Tu bucura-te ca ai gigei , sunt fete care se umfla cu hormoni de n ori chiar dc nu au nici o pb ca doar doar s-o gasi un cu GPS care sa prinda un ovul , alti barbati tb sa faca biopsii testiculare pt f incercare deci sunt sit mult mai rele. Hai capul sus!
Fetelor, heparina exista si sub forma de pastile?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

miki nu cred sa existe sub forma de pastilute.eu tocmai am cumparat 10 bucati ca sa am in casa, cum apare bebe sa incep injectiile.
mi-a venit si rezultatul la cariotip si sunt normale si la mine si la sot.am scapat de un mare stres.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mcrissa felicitari pt rez la cariotip. Mie nu mi s-a cerut anal ac. Am dat ieri cautare in google si am aflat ca se gasesc pastilute de heparina dar ac heparina tb sa stii de care ti se da,fractionata sau nefractionata pt ca pastilutele erau de hepa nefractionata.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput