Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133694
va salut cu drag si va rog sa va lasati ochisorii sa citeasca la topicul de mai sus, si va rog sa ma iertati daca sunt offtopic..........

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

mcrissa,si la noi se dau injectii daca sunt pb.de trombofilie,eu la una din sarcini,cand mi s-a spus la Fundeni ca am deficit de proteina S am primit de la ginecolog heparina(Fragmin),pe care le faceam in burta,zilnic,mi-a zis ca musai in primele 7 luni.Sarcina a decurs bine,dar cand,dupa amniocenteza s-a oprit in evolutie si am facut chiuretaj,intr-devar ,am avut pb.f. mari,am facut soc hemoragic,am stat 5 zile la terapie intensiva,dar au foast f.profesionisti dr.si s-au mobilizat,am primit f.mult sange,si am depasit momentul.Iar heparina am intrerupt-o cu 48 de ore inainte.Acuma,nu stiu ce sa-ti spun,care o fi fost cauza hemoragiei.Am avut de la fiecare dr.din spital pareri diferite:ca din cauza trombofiliei,ca din cauza heparinei,ca din cauza ca fatul murise deja de 2 saptamani,ca se mai intampla...Dar mi-a zis dupa aceea dr. meu ca ,daca ar fi banuit ca s-ar putea intampla asa ceva,ar fi putut preveni incidentul,prin administrare inainte de interventie de sange si trombocite.Asa ca,si tu ,la o adica,poti solicita asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Profa, deci sarcina cea mai avansata la tine a fost cea la care ai facut heparina. E clar ca tu tb sa faci tratam. Ar tb sa refaci anal Proteina S la un laborator bun.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Am fost aseara la hematolog si mi-a zis ca nu a auzit de MTHFR.bun....atunci ce-i de facut?mi-a zis ca pana raman insarcinata sa iau acid folic de 5 mg una pe zi, aspenter de 75 mg, unul pe zi si dupa ce am un test de sarcina pozitiv sa fac clexane de 40 o data pe zi.am intrebat daca nu mai e nevoie de alte analize, investigatii dupa ce ramn insarcinata si mi-a zis ca nu.am intrebat mirata daca clexane le voi face asa fara analize si mia spus ca atunci cand sunt sarcini oprite in evolutie se da preventiv in sarcina Clexane.

profa, tie cei de la Fundeni ti-au stabilit tratamentul sau dr tau ginecolog?ce a zis doctora de la Fundeni?ca as vrea sa-i fac si eu o vizita, dar imi e teama ca nu-mi da clexane si eu vreau sa fac la sarcina urmatoare.cand ai inceput sa faci clexane, la ce interval?dr-ul meu mi-a spus ca daca e sa fac clexane va trebui sa le opresc la 37 de saptamani ca altfel este risc de hemoragie.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am promis mai demult o lista completa cu analize care ar trebui facute in cazul opririi sarcinilor din evolutie. Ei bine inca nu am terminat-o dar macar am dovada ca am inceput-o . Dureaza pentru ca am fost ocupata cu altele in ultimul timp si inainte sa postez o analiza trebuie sa citesc foarte multe despre semnificatie, tratamente si locuri unde se poate face. Aici gasiti listuta si inca o data spun nu este completa, dar macar este inceputa si daca vreti sa ma ajutati cu informatii ar fi minunat.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Criss
Iti cer permisiunea sa dau mai departe linkul pe un alt forum

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Criss
Iti cer permisiunea sa dau mai departe linkul pe un alt forum

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Cu cea mai mare placere da-l mai departe unde vrei tu. Sper sa ajute pe cineva si sa nu mai fie fetele nevoite sa caute explicatii luni de zile, zi si noapte asa cum am facut eu. Mai foarte mult de lucru la el dar sper ca o data si o data sa fie complet si de folos.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

miki,da,sarcina cea mai lunga am avut-o sub heparina.Mi-am facut la Synevo acel pachet pt.trombofilie ereditara complet,voi avea rezultatul cam prin 12 martie.Sunt curioasa ce va iesi,ca am proteina S putin scazuta de la \Fundeni,si o val .o.k.la Bioclinica.Pe care s-o iau de buna...?A,la un moment dat am primit o adresa de mail de la un hematolog de la institul de hematologie din Nimes,Franta,und si-a facut specializarea hematologul la care am fost eu la Timisoara,si i-am expus problema,si mi-a raspuns ca analizele pt.trombofilie se fac cu f. multa grija,nici macar nu se recolteaza sangele cu garou,ci prin punctie venoasa simpla,si ca nu sunt sugestive decat la minimum o luna dupa orice tratament cu estroprogestative.
mcrissa, de la ginecolog am primit heparina,ca la Fundeni cand am fost dr.Uscatescu era in concediu,am primit doar un buletin de analiza facut de o asistaenta,fara parafa,fara nimic,...inca stau sa ma gandesc daca a fost bine facut...
Ginecologul mi-a zis ca a mai avut o pacienta care a avut 9 sarcini oprite in evolutie,aparent fara nici o explicatie,si ca la a 10-a sarcina,i-a dat pacientei heparina,fara sa aiba valori se protS sau analize complicate,pt.ca femeia nu a avut unde sa le faca,si a fost ok.Si-a dus sarcina pana la capat,a 10-a!Mi-a zis ca a fost intuitia lui,ca s-a gandit ca numai o cauza de coagulare poate fi,si,a nimerit-o.si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Spuneti-mi va rog ce este heparina,adica e coagulare singelui.Eu in urma cu 4 ani cind am facut niste analize mi-a spus ca am o problema cu singele si in cazul unei eventuale sarcini va trebui sa cer gineocologului Aspirina As 100 Protect.
Ma pregatita pt un viitor FIV si totusi vreau sa am grija si de problema asta,deoarece am pierdut 2 sarcini fara explictie gasita.....decit dereglari hormonale.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Profa la ce doctor ai fost la Tm? Eu am programare sapt. viitoare la Cheveresanu. Am facut analize la Synevo si mi-a iesit deficit de proteina c si s.

Cris

Mergi la inceput