Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oceanborn Alra, la nastere ginecul i-a auzit un suflu la fel si neonatologul, i s-a facut eco la inima au depistat mai multe gaurele doar ca nu erau de ordinul milimetrilor,erau cica mai mici ni s-a explicat ca ar fi cam ca un burete... cica nu s-au inchis acele gaurele lla nastere cum ar fi trebuit...urmatorul eco la 3 luni.. dar intre timp pediatrul nu a mai auzit suflul la ultima vizita. oricum am fost linistiti ca nu e o problema ca in timp dispare...eu sper sa fie asa , doamne ajuta! sper Ca si la Nicole a ta domnisorica sa dispara gaurelele acelea. mami de Thomas |
'nu s-au inchis la nastere' - adica e vorba de membrana aia dintre camerele superioare care se inchide din cauza presiunii la nastere?
ai idee intre ce camere sunt?
cum le-au vazut la eco? prin fluxul de sange?
nicole are una intre camerele superioare - e o membrana care la nastere inchide spatiul insa la unii copii nu e suficient de mare, cica trece in timp - si 2 intre camerele inferioare - de fapt asta e prb ei, astea insa sunt in zona musculara si au potential mare sa se inchida.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
amalia na si azi o portie sa fuga raceala de la tine..da sa nu vina nici la noi
justme..la mine zona burik arata maro si e f f intinsa pielea..cum descri tu...o sa isi revina odata cu retragerea burticii si fortificarea muschilor din zona respective....la mine undeva pe zona cezarienei e piele in exces..asa ma avut si la prima op probabil tot asa va ramane...apoi na ce sa ii fac e tot a mea ..fa niste exercitii sa ajuti muschii
oceanborn asa stiu si eu ca dispare de la sine acel suflu..cica se inchide pana pe la 3-4 luni...acuma na parca toti doctorii in ultima vreme aud numai murmure si sufluri sanatate si felicitari pt bb voinicel
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
anca_27 spune:
Eli, cu mainile....si merge asa greu, n-am antrenament.
Justme, la fel si burtica mea. Tb sa m-apuc de exercitii, am un dvd cu Florentina, pt abdomen, imi tb doar timp. Si sper sa-si revina. Vb cuiva, `speranta moare ultima...si eu cu ea de gat`
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
alra spune:
citat din mesajul lui elilov3 oceanborn asa stiu si eu ca dispare de la sine acel suflu..cica se inchide pana pe la 3-4 luni...acuma na parca toti doctorii in ultima vreme aud numai murmure si sufluri sanatate si felicitari pt bb voinicel |
asa am zis si eu la laura si chiar asa a fost. acuma insa are consecinte asupra mancarii si asta ma enerveaza crunt!
elilov3 spune:
anca off te inteleg de ce dureaza si e greu..o pompa ceva nu ai?
ramo inca asteptam poza cu rochia ... si mie mi sa intamplat sa dau upoad si sa imi incarce numai anumite poze cine stie are preferinte
am vazut ca vb de traditii pai buei trebuie sa iau sapun si prosop popii...bertha olteanco asa e pe la noi? ca eu nu stiu...tu la nasi ce o sa dai?
si de
elilov3 spune:
alra sa vezi de ce zic asa...am plecat cu bb de la maternitate toate bune si frumoase..si in zbaterea noastra cu burikul am ajuns si pe la pediatrie il consulta o doca de acolo si zice pai stiti ca are copilul murmur....ce, cum?...'pai stiti ca uneori e mai bine sa nu fie anuntati parintii ca se panicheaza' ha? ce? ....
buei deci astia la craiova vb aia centru universitar la doca doctori in pediatrie..nu aude si nici un alt pediatru din craiova..cum vin in tg-jiu..buie are murmur...aha....mor de diagnosticile astea ...acuma na o avea, nu o avea..cresterea vad ca e ok, doca de fam nu a auzit nika...cu curaj inainte ce sa fac eu...acum trage si tu cl asa e la noi
si de
malinas spune:
Mav, la multe lunite pt antonio.
simona, sa-ti traiasca micul terorist crestinat.Vazut si poze, scump foc puiutul, sa-ti traiasca.Sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa.
monicabo, poate trece si Ana Marie printr-o perioada de stagnare. Monitorizeaz-o, dar incearca, daca poti, sa nu te stresezi f tare.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
alra spune:
citat din mesajul lui elilov3 alra sa vezi de ce zic asa...am plecat cu bb de la maternitate toate bune si frumoase..si in zbaterea noastra cu burikul am ajuns si pe la pediatrie il consulta o doca de acolo si zice pai stiti ca are copilul murmur....ce, cum?...'pai stiti ca uneori e mai bine sa nu fie anuntati parintii ca se panicheaza' ha? ce? .... buei deci astia la craiova vb aia centru universitar la doca doctori in pediatrie..nu aude si nici un alt pediatru din craiova..cum vin in tg-jiu..buie are murmur...aha....mor de diagnosticile astea ...acuma na o avea, nu o avea..cresterea vad ca e ok, doca de fam nu a auzit nika...cu curaj inainte ce sa fac eu...acum trage si tu cl asa e la noi Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
nici lu nicole nu i-a auzit pediatra la nastere nimic cu toate ca a ascultat. cica imediat dupa nastere e inca presiunea mica si nu se aude, mi-a explicat mie o prietena cardioloaga
da tu stai calma, orice o fi cam trece si daca nu are consecinte (si la elefantu tau pare ca nu are ) nu ai de ce sa iti faci griji
Ramo2007 spune:
Fetelor ale caror bebei papa lapte praf...spuneti-mi va rog cat papa la 2 luni la o masa?A mea cam da semne ca nu se satura cu 130 ml, 7 mese in 24 de ore...m-am uitat pe cutie si urmatorul pas e 170 ml dar pt. 3-4 luni si cica 4-5 mese, deci oricum mai putin decat papa acum...
Daca sun dr. sigur spune sa-i dau ceai daca plange de foame...mititica bea cam 270-300 ml, uneori chiar 350 ml in 24 de ore.
Nu stiu ce sa fac...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
gabriellag spune:
citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor ale caror bebei papa lapte praf...spuneti-mi va rog cat papa la 2 luni la o masa?A mea cam da semne ca nu se satura cu 130 ml, 7 mese in 24 de ore...m-am uitat pe cutie si urmatorul pas e 170 ml dar pt. 3-4 luni si cica 4-5 mese, deci oricum mai putin decat papa acum... Daca sun dr. sigur spune sa-i dau ceai daca plange de foame...mititica bea cam 270-300 ml, uneori chiar 350 ml in 24 de ore. Nu stiu ce sa fac... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
David mananca 150 ml la o masa si 5-6 mese pe zi si 100-150 ml ceai in 24 h
Gabriela - mami de rechin!!!
David Bogdan 1 dec. 2008