Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
aris26 spune:
salutare fetelor
sunt bine sanatoasa dar nu am avut timp de loc. de cate ori intram pe forum descopeream ca sunt in urma cu nu stiu cate pagini, incercam sa recuperez si iar aparea ceva de facut. acum am citit aproape tot si am zis ca daca nu scriu acum inseamna ca nici nu o sa mai reushesc.
asa ca va pup si fug iar
31+
poze
AMR 9 saptamani
shasa spune:
PISIGRIsi la mine merge tare greu; cred ca apuc sa tricotez un ciorap pana se incarca mesajul; si asta in conditiile in care nu sunt mare maestra la tricotat.
ARIS pe unde umbli mai mamico??? Nu ne baga la griji!!! Sper sa fi la vreo plimbarica sau ocupata cu ceva. Oricum ar fi numai la Elias sau alta maternitate sa nu ajungi deocamdata ca iti dam bataita Semneaza si tu prezenta ca sa nu mai intram la ganduri
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc
MITITICA82 spune:
buna fetelor, in sfarsit sunt si eu in prenatal si pot spune ca e f bine, acum dorm si eu pe saturate, voi va plangeti de insomnii iar eu as dormi non stop.
am luat si noi pt bebe tot ce trebuie si acum asteptam cu nerabdare sa treaca cela 8 sapt ramase pana la termen.
in rest, toate bune si frumoase...mai avem un pic si apar ghioceii
32 + Cristian Andrei
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
shasa spune:
Hi, hi, hi!!! Gand la gand ...Aris! Gata, ai semnat condica. Te mai las cu bataitaai scapat deocamdata
Pacat ca nu avem acelasi termen. Poate ne gaseam prin maternitate
Poze la albumul dc
lysbeth spune:
Neatza fetelor
Mititica, se pare ac suntem doua de dormim pe rupte
29+ Damian Codrut Andrei
millie spune:
Shi la mine merge foarte greu netul.
monica 35+ Lara
shasa spune:
MILLIE se simte o miscare ritmica timp de 2-3 min. sau in functie de cat sughite el sau ea. Eu de obicei il simt cand stau pe scaun ca atunci este burtica mai inghesuita; si il ami simt si cand stau intinsa dar atunci il simt acolo jos unde ar trebui sa fie caputul. Spun ar trebui fiindca la mine in burta este mare rascol. Acum misca tare in partea dreapta sus ca peste 5-6 ore sa il simt ca misca mai tare in jos. Eu cred ca am cel mai zvarcolicios copil ca il simt peste tot
Poze la albumul dc
shasa spune:
GATA FETELOR RENUNT NU MA TIN NERVII SA MAI SCRIU LA CUM MERGE SITE-UL LA ORA ASTA
Poze la albumul dc
florinela79 spune:
Pisigri, cine da bebe din mana ??, eu nici pe burta nu las pe oricine sa puna mana. Doar nu te gandesti ca vom iesi din spital un alai de 6 persoane...nuu . "il scote din spital"...in sensul ca vor veni in vizita si iti aduc hainute cadou cu care sa-l imbraci. Hainutele oricum eu le am pregatite (spalate, calcate de mine).Mosica la noi este o prietena a mea , fosta colega de facultate stie ce i-am luat lui bebe,iar ia "vine sa-l scoata din spital" cu o cruciulita cu lantisor si un costumas. Iar prima baita eu vreau sa o fac, Ana - mosica va turna apa .
Ne plac acceste obiceiuri simboli doar.
Au sosit si rezultatele la analize: asa si asa; ma ingrijoreaza la coagulare :
Fibrogen = 689mg/dl, valori normale (200 - 400)...aveti idee ce inseamna?
Colesterolul = 224 (max = 220),
Trigliceride = 297 (max 165)- astea le-am avut dintotdeauna marite.
Leucocite putin peste limita superioara si limfocite sub limita inferioara - asa le-am avut mereu.
Daca stiti ce-i cu FIBROGENUL de la coagulare??....imi face asta o bucurie sa nu pot naste cu cezariana??
fbruma
Floric spune:
Fetele, mi/au aparut vergeturi ...muuuuuuul.lllllllte. Cat m/am tinut si m/am naclait degeaba, de 2 sapt incoace is zabrele pe burta cam pe la linia chilotului.
Eram fericita ca a avut efect crema dar cand colo...
33+